Lil Durk's baby mama had dit te zeggen over haar ex

Inhoudsopgave:

Lil Durk's baby mama had dit te zeggen over haar ex
Lil Durk's baby mama had dit te zeggen over haar ex
Anonim

Fans zullen zich herinneren dat Lil Durk, zo beroemd als hij is om zijn raptalenten, ook een behoorlijk productieve ouder is. Momenteel heeft Durk zes kinderen bij vijf verschillende vrouwen. Hij heeft momenteel een relatie met de moeder, India Royale, van zijn zesde kind, Willow.

Ondanks zijn succes als artiest en vader, heeft een van Lil Durk's baby mama's, Nicole Covone, misschien wel de meeste geschiedenis met de rapper. Nicole is mama van Durk's twee oudste kinderen, Angelo en Bella. In hetzelfde jaar dat Bella werd geboren, gingen Durk en Covone hun eigen weg.

Durk was in alle opzichten een behoorlijk goede vader voor al zijn kinderen, en fans weten dat hij het geld heeft om in hun dagelijkse behoeften te voorzien (en ze natuurlijk ook te verwennen). Maar nogmaals, Nicole - en waarschijnlijk de moeders van de andere baby's - is niet altijd blij met hoe Durk met zichzelf omgaat.

Bijgewerkt op 5 augustus 2021, door Michael Chaar: Lil Durk staat bekend om zijn vele hitnummers, waaronder 'Backdoor' en 'All Love' waarmee hij internationale faam verwierf en succes. Hoewel zijn rapspel sinds zijn debuut in een stijgende lijn zit, geldt dat ook voor zijn status als vader. Lil Durk verwelkomde zijn zesde kind met zijn huidige vriendin, India Royale, en de twee beginnen goed. Ondanks dat hij een geweldige vader is en een aantal net zo geweldige babymama's heeft, is een van hen niet zo gelukkig. Nicole Covone, die twee kinderen deelt met de rapper, had een paar woorden voor hem toen hij beweerde dat hij al zijn kinderen bij hun moeder wilde weghalen, zodat hij ze zelf kon opvoeden. Covone drong er bij Lil Durk op aan om weg te blijven van sociale media en het beter te doen als vader. Au!

Lil Durk's online reacties

Na een waardeloze Instagram-post in 2016, had Nicole een paar woorden voor Durk, waarvan ze suggereerde dat hij niet helemaal bij zijn hoofd was toen hij op zijn sociale media tekeer ging.

Het punt is dat het leek alsof de spanningen vrij laag waren tussen de ex-partners voorafgaand aan wat Durk plaatste. Toen werd hij gek van zijn nummer één "baby mama". Dus wat zei hij?

Durk ging 'midden in de nacht' naar Instagram, zegt Bossip, en zei eigenlijk dat hij al zijn kinderen bij hun moeders wilde weghalen en ze in zijn 'landhuis' wilde opvoeden.

In het bijzonder zei hij: "Ik heb al mijn kinderen in 1 huis nodig om advocaten te bellen." Wat verrassend is, is dat meer dan 10.000 van Durk's volgers zijn post leuk vonden… Hij legde zelfs uit dat "dit mij een echte vader maakt" -- hoewel, zoals hij toegaf, de moeders van zijn kinderen allemaal "perfect en goed" zijn.

Wat Durk eigenlijk zei, is dat hij wilde dat al zijn kinderen in hetzelfde huis zouden opgroeien (met dienstmeisjes in plaats van hun moeders), omdat het hem in staat zou stellen "mentaal te groeien" en "in staat te zijn om " zijn "piek."

Nicole Covone komt voor Lil Durk

Elke ouder weet dat hun kinderen elke nacht veilig thuis in bed zijn, maar in het geval van Durk heeft hij een handvol moeders van zijn kinderen die op hen letten.

En dat is precies wat Nicole opvolgde na de post van Durk. Ze merkte op dat hoewel Durk een 'geweldige vader' was voor hun twee kinderen, ze niet echt zeker wist wat er op dat moment met hem aan de hand was. Ze zei dat het leek alsof Durk "wat aandacht wil" en dat hij "met zijn andere 10 BABYMAMAS moet praten" door te zeggen dat hij "iemands kinderen meeneemt".

Nicole herhaalde haar punt door te zeggen "hij weet dat het niet deze kant op vliegt" en suggereerde dat Durk "stop met die dwaasheid."

Natuurlijk werd Durk schijnbaar wijs na zijn tirade, en het lijkt erop dat hij tegenwoordig op goede voet staat met alle moeders van zijn kinderen.

Wie is Lil Durk nu aan het daten?

Hoewel Lil Durk in het verleden zeker behoorlijk wat romances heeft gehad, is de rapper momenteel aan het daten met India Royale. Het duo verwelkomde eerder dit jaar hun dochtertje, Willow, en kreeg een relatie nadat ze het nieuws over hun zwangerschap aankondigden.

Willow werd het zesde kind van Lil Durk, en hoewel fans denken dat dit zijn laatste kind zal zijn, weet je het nooit met hem, en aangezien India en Lil Durk het zo goed doen, krijgen ze misschien nog een kind samen.

Hoewel het uitbreiden van hun gezin iets is om over na te denken, heeft het duo hun handen vastgebonden. Vorige maand moesten Lil Durk en India na een inbraak vechten tegen indringers, gelukkig voor het duo bleven zowel zij als Willow veilig.

Aanbevolen: