Fans zijn razend TikToker Addison Rae is met veel sterren uitgenodigd voor het Met Gala

Inhoudsopgave:

Fans zijn razend TikToker Addison Rae is met veel sterren uitgenodigd voor het Met Gala
Fans zijn razend TikToker Addison Rae is met veel sterren uitgenodigd voor het Met Gala
Anonim

Fans zijn woedend dat TikToker Addison Rae het MET Gala zal bijwonen in plaats van vele andere in aanmerking komende A-listers.

Addison Rae heeft een groot deel van haar haat verwerkt vanwege de manier waarop ze beroemd werd. Ja, die kleine app genaamd TikTok veranderde Addison Rae in een megaster. Het doel van iedereen op TikTok is om viraal te gaan en te veranderen in een Addison Rae of een Charli D'Amelio.

De roem die deze meisjes op zo'n jonge leeftijd trokken, was puur goud. Charli heeft zelfs haar eigen Dunkin-koffie om hardop te huilen.

Addison Rae bracht haar carrière van casual TikTok-dansen naar mainstream Hollywood. Haar beste vriendin is niemand minder dan Kourtney Kardashian en ze speelt de hoofdrol in de Netflix-remake van 'She's All That'.

Wat moet een 20-jarige influencer met 82,6 miljoen volgers nog meer doen om een recht te verdienen op het MET Gala? Misschien een modemagnaat zijn misschien…

Fans vinden dat Addison Rae het evenement op televisie zou moeten zien zoals de rest van ons. Zijn kijkers gewoon jaloers of neemt ze een plekje over van iemand die het echt verdient om erbij te zijn?

Addison Rae's Instagram

Addison promootte American Eagle-jeans als dat haar standpunt helpt…

Ze stond ook op de cover van Glamour Magazine UK!

"Er is mij verteld dat er veel influencers op de gastenlijst staan", vertelde een beroemdheidsagent, wiens klanten in het verleden regelmatig bij de affaire waren, tegen The Post. "Ik heb gehoord dat Facebook en Instagram zoveel tafels hebben ingenomen, en dat heeft veel mensen ervan weerhouden om te gaan, naast het maskermandaat." Een publicist met A-lijst klanten voegde toe: “Persoonlijk vind ik de Met niet meer cool … Het is van super prestigieus gegaan naar vol met influencers.”

Beïnvloeders nemen Hollywood over!

Fans zijn woedend

"doja cat, taylor swift, olivia rodrigo uit alle mensen die je had kunnen uitnodigen voor het met gala, kies je addison rae?"

@zorosleeps twitterde, "waarom tf addison rae het met gala bijwoont en niet doja."

"ik heb dit nooit begrepen. is het met gala niet bedoeld voor kunst? zoals veel van deze krijg ik maar addison rae?"

Fans kijken er niet naar uit om steeds meer influencers te zien die een plek innemen boven beroemdheden, maar dit kan een trend worden, of we het nu leuk vinden of niet.

Aanbevolen: