Fans zijn verscheurd door het besluit van Anna Wintour om TikTok-sterren voor de eerste keer uit te nodigen voor het Met Gala

Fans zijn verscheurd door het besluit van Anna Wintour om TikTok-sterren voor de eerste keer uit te nodigen voor het Met Gala
Fans zijn verscheurd door het besluit van Anna Wintour om TikTok-sterren voor de eerste keer uit te nodigen voor het Met Gala
Anonim

Anna Wintour neemt enkele twijfelachtige beslissingen met betrekking tot het Met Gala, volgens fans op sociale media.

Sinds het evenement van vorig jaar werd geannuleerd vanwege de coronaviruspandemie, willen fans graag een glimp opvangen van wie dit jaar het mode-evenement zal bijwonen, dat op 13 september zal plaatsvinden.

Er is echter een groot aantal rapporten geweest waarin wordt beweerd dat Wintour de regels voor het eerst in de geschiedenis heeft gewijzigd, door TikTok-beïnvloeders toe te staan zich bij de met sterren bezaaide line-up aan te sluiten. Deze stap heeft sommige mensen de indruk gegeven dat de prestigieuze jaarlijkse gelegenheid "smakeloos" en "goedkoop" begint te worden.”

Een fan op Twitter leek woedend over het nieuws dat TikTok-ster Addison Rae naar verwachting het gala volgende maand zal bijwonen, hoewel dit nog niet echt is bevestigd.

Bronnen vertellen Page Six echter dat er zeker veel influencers zullen zijn bij het evenement van volgende maand, en beweren: Ik heb gehoord dat Facebook en Instagram zoveel tafels hebben ingenomen, en dat heeft veel mensen gaan, naast het maskermandaat.”

"Persoonlijk vind ik de Met niet meer cool", voegde de bron eraan toe. "Het is veranderd van superprestigieus naar vol influencers."

Vanwege de beperkingen die zijn opgelegd door COVID-19, was Wintour genoodzaakt om de gastenlijst van dit jaar terug te brengen van 600 naar slechts 450, maar aangezien ze al denkt een stel influencers uit te nodigen, gaat het gerucht dat veel A -list celebs overwegen het evenement te schrappen, simpelweg omdat ze niet geassocieerd willen worden met de zogenaamde “TikTokers.”

Naast Rae zou ook YouTube-persoonlijkheid Emma Chamberlain, met een indrukwekkende aanhang van 10,5 miljoen abonnees, een uitnodiging hebben ontvangen.

The New York Post voegt eraan toe dat de algemene richting dit jaar was om zich te concentreren op het ondersteunen van jong talent. Daarom heeft Wintour prioriteit gegeven aan het brengen van TikTok-sterren naar het evenement, sinds namen als Rae - met een gecombineerde aanhang van 120 miljoen volgers - zullen ongetwijfeld veel aandacht trekken naar het Met Gala.

Kim Kardashian, samen met Kylie Jenner, Kendall Jenner, Bella Hadid en Hailey Bieber zullen naar verwachting ook aanwezig zijn, terwijl andere beroemdheden zoals Nicki Minaj en Jennifer Lopez en Halsey waarschijnlijk ook zullen verschijnen.

Aanbevolen: