Social Media Junkies zijn verantwoordelijk voor het buitensporige vermogen van Addison Rae

Inhoudsopgave:

Social Media Junkies zijn verantwoordelijk voor het buitensporige vermogen van Addison Rae
Social Media Junkies zijn verantwoordelijk voor het buitensporige vermogen van Addison Rae
Anonim

Addison Rae werd beroemd in 2019 en sindsdien is ze erin geslaagd om haar vermogen indrukwekkend te laten groeien. Volgens Celebrity Net Worth wordt Addison Rae momenteel geschat op $ 15 miljoen. De ster op sociale media heeft een lange weg afgelegd sinds haar TikTok-debuut en vorig jaar had ze tal van prestaties.

Vandaag bekijken we hoe Addison Rae de afgelopen jaren haar vermogen zo heeft weten te laten groeien. Van bevriend raken met een beroemde reality-tv-ster tot het creëren van haar eigen schoonheidslijn - blijf scrollen om erachter te komen hoe Addison Rae haar rijkdom en haar roem vergaarde!

8 Addison Rae werd beroemd op TikTok

Zoals de meeste van haar fans al weten, werd Addison Rae in 2019 beroemd dankzij het sociale mediaplatform TikTok voor het delen van video's. Addison Rae trad in juli 2019 toe tot het platform en ze plaatste talloze dansvideo's op trending nummers waarmee ze een breed publiek kon bereiken. Binnen een paar maanden slaagde Addison Rae erin om meer dan een miljoen volgers te krijgen terwijl haar platform groeide. "Ik herinner me dat toen het voor mij veranderde", vertelde Addison Rae aan Business Insider in 2020. "Ik wist dat ik het serieuzer wilde nemen en uitbreiden naar andere platforms. Ik uploadde een video naar YouTube en werd echt actief op Instagram." Op het moment van schrijven heeft Addison Rae meer dan 87,3 miljoen volgers op TikTok.

7 Addison Rae heeft een indrukwekkende Instagram-aanhang

Toen Addison Rae zich realiseerde dat ze van haar TikTok-roem een carrière kon maken, vergaarde ze al snel een indrukwekkende aanwezigheid op sociale media. Op het moment van schrijven heeft Addison Rae 4,58 miljoen volgers op YouTube, waar ze vlogs en beelden van achter de schermen deelt van de evenementen die ze bijwoont.

Afgezien hiervan is Addison Rae ook erg actief op Instagram, waar ze momenteel meer dan 40,4 miljoen volgers heeft. Op haar profiel deelt Addison Rae een glimp van hoe haar leven de afgelopen jaren is veranderd.

6 Addison Rae is bevriend met Kourtney Kardashian

Addison Rae's carrière stond zeker in de schijnwerpers toen de ster van de sociale media werd gezien met reality-tv-icoon Kourtney Kardashian. De twee dames hebben elkaar ontmoet via YouTuber David Dobrik, en dit is wat Addison Rae onthulde over hun vriendschap: "Ik ontmoette ze via een vriend. Ik ontmoette Kourtney via een vriend - via David. We hadden Mason verrast, omdat Mason mijn video's leuk vond op TikTok. Toen bleef ik gewoon rondhangen, en we kwamen heel dichtbij. " Sindsdien is Addison Rae te zien geweest met de familie van Kourtney Kardashian en verscheen ze zelfs in enkele afleveringen van de reality-tv-show Keeping Up with the Kardashians.

5 Addison Rae speelde in een Netflix-film

Het lijkt alsof Addison Rae snel besefte dat ze haar carrière naar meerdere velden wil uitbreiden en dat is precies wat ze deed. In 2021 speelde de TikToker in de tiener-rom-com He's All That, een remake van geslachtsverandering van de film She's All That uit 1999. Naast Addison zijn er ook Tanner Buchanan, Madison Pettis, Rachael Leigh Cook en Peyton Meyer in de film te zien. He's All That werd uitgebracht op Netflix en ontving over het algemeen negatieve recensies. Momenteel heeft de film een beoordeling van 4,3 op IMDb.

4 Addison Rae lanceerde een make-upmerk

Een ander gebied waar Addison Rae zich op richtte, is de schoonheidsindustrie. In augustus 2020 lanceerde Addison haar eigen schoonheidslijn Item Beauty, en dit is wat ze erover zei: Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in schoonheid. Mijn moeder was visagiste, dus het was iets waar ik me altijd prettig bij voelde. Als ik denk aan schoonheid en wat belangrijk voor me is, is het iets op mijn gezicht aanbrengen waar ik me goed bij voel. Daarom was het formuleren van een 100 procent dierproefvrije en veganistische lijn een topprioriteit. Alle zes de producten zijn samengesteld met een mix van botanische, plantaardige extracten en door dermatologen geteste, wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten die goed zijn voor je huid.

3 Addison Rae werkte met tal van merken

Hoewel Addison Rae haar eigen schoonheidslijn heeft, heeft dat de social media-ster er nooit van weerhouden om samen te werken met andere bekende merken.

Tot nu toe heeft Addison Rae gewerkt met grote namen uit de industrie, zoals Reebok, L'Oréal, Hollister en American Eagle. De TikTok-ster stond ook model voor het shapewear-merk Skims van Kim Kardashian.

2 Addison Rae heeft een nummer uitgebracht

Op 18 maart 2021 bracht Addison Rae haar debuutsingle "Obsessed" uit, vergezeld van een muziekvideo. Het dance-popnummer is geïnspireerd op artiesten als pop uit de jaren 90 en 2000 en dit is wat Addison Rae onthulde over haar liefde voor muziek: "Vanaf het begin wilde ik er zeker van zijn dat ik mijn eigen muziek aan het schrijven was. Ik herinner me dat ik songteksten opschreef toen Ik was klein en probeerde erachter te komen hoe ik er een nummer van kon maken, [nu] leer ik elk detail en van geweldige songwriters", zegt ze."Op het podium staan is zo'n groot deel van het artiest zijn", zegt ze. "Het wordt spannend om iets waar ik mijn hele leven van heb gehouden met de wereld te delen en hopelijk mensen te verrassen die niet wisten dat dit een onderdeel van wie ik ben."

1 Addison Rae heeft een podcast met haar moeder

Tot slot verkende Addison Rae ook de wereld van het hebben van een podcast samen met haar moeder Sheri Easterling. De twee dames lanceerden in 2020 de podcast Mama Knows Best en daarin spraken ze over persoonlijke en loopbaanonderwerpen. In 2021 lanceerde het moeder- en dochterduo de podcast opnieuw onder een nieuwe naam - That Was Fun? Met Addison en Sheri. Sinds de zomer van 2021 hebben ze echter geen nieuwe afleveringen van de podcast uitgebracht.

Aanbevolen: