Kourtney Kardashian slaat Met Gala over in solidariteit met 'C-List'-zus Khloe die niet wordt uitgenodigd

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian slaat Met Gala over in solidariteit met 'C-List'-zus Khloe die niet wordt uitgenodigd
Kourtney Kardashian slaat Met Gala over in solidariteit met 'C-List'-zus Khloe die niet wordt uitgenodigd
Anonim

Het Met Gala 2021 heeft meer dan genoeg drama veroorzaakt voor het jaar dat het miste en nog wat. Jelena-fans schreeuwen naar Justin en Hailey, Nicki Minaj heeft geen vaccin en nu krijgt Khloe Kardashian geen uitnodiging omdat ze te "C-lijst" is.

Die dacht dat het een goed idee was om iedereen in haar beroemde familie, zelfs haar moeder, Kris Jenner, uit te nodigen voor deze glamoureuze avond en niet zij. Ten eerste, zelfs als ze niet A-lijst genoeg was, wat gaat nog iemand doen? Ten tweede staat ze meer op de A-lijst dan de helft van de sterren op dat evenement.

Dit nieuws zorgde ervoor dat haar zus, Kourtney Kardashian, het evenement ook oversloeg. Kourtney sleede de avond ervoor al de VMA's, dus ze had de schermtijd niet eens nodig.

Kylie Jenner heeft zich ook afgemeld voor de nacht omdat ze momenteel zwanger is. Kendall aan de andere kant maakte een statement in haar doorschijnende jurk met juwelen, terwijl de matriarch van de familie Kris Jenner verbluft in Alexander McQueen.

Kim Kardashian zou nooit een Met Gala missen. Ze moest pronken met haar volledig zwarte outfit die haar van top tot teen bedekte.

Wie weet… het zou Khloe kunnen zijn die zich verstopte in dat ninja-ensemble.

Kardashian/Jenners nemen het Met Gala over

Kendall schreef: "Ik ben geobsedeerd door mijn team."

Kris schreef: "De meest ongelooflijke NY-avond in The Met! Bedankt annawintour."

Kim voegde toe: "Wat is er meer Amerikaans dan een T-shirt van top tot teen?!"

Een bron vertelde de outlet: "Khloe en Kourtney zijn nooit uitgenodigd voor het Met Gala, maar Kourtney was uitgenodigd voor deze en koos ervoor om thuis te blijven bij Khloe omdat ze haar niet alleen wilde laten."

Kourtney Kardashian en haar wervelende romance met Travis Barker hebben de moeder van drie de afgelopen maanden in de schijnwerpers gezet. Het is geen verrassing dat ze eindelijk werd uitgenodigd voor het met sterren bezaaide evenement van dit jaar.

Helaas werd Khloe niet dezelfde erkenning gegeven.

"Vogue's hoofdredacteur Anna Wintour, die sinds 1995 toezicht houdt op de Met Gala-gastenlijst, zou Khloe beschouwen als "te C-lijst" voor het evenement. Ga naar 2021 en het lijkt erop dat de dingen niet zijn veel veranderd, want terwijl Khloe er niet was, Kim en Kendall Jenner, konden aanwezig zijn, net als hun moeder, Kris Jenner."

Fans komen op voor Khloe

Fans noemen het zoals het is!

Khloe was er niet om deel te nemen aan de festiviteiten, dus deelde ze in plaats daarvan een cryptisch "droevig" bericht. Er stond: "Goedemorgen. Vandaag blijven we gehydrateerd, mediteren we, negeren we mensen die ons verdrietig maken en communiceren we onze gevoelens. Nu ga je geweldig zijn."

Aanbevolen: