Blinks wordt gek als Blackpink's Lisa een teaser onthult voor haar solodebuut

Blinks wordt gek als Blackpink's Lisa een teaser onthult voor haar solodebuut
Blinks wordt gek als Blackpink's Lisa een teaser onthult voor haar solodebuut
Anonim

Blackpink maakt het wereldwijd groot omdat ze vandaag een van de meest succesvolle K-Pop-groepen zijn. Elk lid is geliefd bij miljoenen innemende fans en hun succes is allemaal te danken aan de Blinks die hen hebben gesteund sinds ze debuteerden met hun hitnummers "Boombayah" en "Whistle."

Door het overweldigende succes wagen drie van de vier leden zich ook aan hun solocarrière. Jennie en Rosé hebben hun solowerk uitgebracht onder lovende kritieken van Blinks en muziekrecensenten, en Lisa staat op het punt zich binnenkort bij hen aan te sluiten. Dit laat alleen Jisoo als het enige lid over dat momenteel geen solodebuut heeft, maar het gaat zeker snel gebeuren.

Dit voorjaar onthulde YG Entertainment dat Lisa schema's zal hebben voor haar solocarrière, en sindsdien is er werk verzet. Het wachten komt bijna ten einde, aangezien het Thaise lid zojuist haar teaser voor het project heeft onthuld. Wat kunnen we anders verwachten dan dat de fans super enthousiast zijn over Lisa en een heleboel trends op Twitter hebben gekregen.

In 20 minuten sinds de post op Instagram werd gepubliceerd, werd de teaser gebombardeerd door een miljoen likes en meer dan 100.000 reacties. Veel opmerkingen hebben opgemerkt hoe absoluut prachtig ze eruit ziet en het zien van het officiële Blackpink Twitter-account heeft haar foto, aangezien de kopafbeelding serieuze zaken betekent.

Blinks zal gewoon wat langer moeten wachten tot de muziekvideo en debuutsingle uitkomen, en het zal gegarandeerd zijn dat de video records zal breken en viraal zal gaan op Twitter dankzij de kracht die Blinks heeft op sociale media.

"LISA IS COMING" is momenteel trending op Twitter en alles met betrekking tot de aankondiging van de teaser heeft fans de hashtag spammen om verkeer te genereren, en zoals gewoonlijk met een trend met betrekking tot Blackpink-leden, was het een succes met meer dan de helft een miljoen tweets momenteel. ArtisteLalisa is momenteel ook de nummer één trending hashtag ter wereld.

Er is veel om naar uit te kijken voor Lisa's debuut. Hoewel er nog geen officiële datum is, is Blinks al voorbereid om getuige te zijn van een nieuw tijdperk voor Blackpink. De concepten van wat ze in haar muziek zal brengen, zullen zeker opwindend zijn om te zien.

Aanbevolen: