Oprah vloog helemaal naar Londen voor een mogelijk interview, maar werd afgewezen en voor de gek gehouden

Inhoudsopgave:

Oprah vloog helemaal naar Londen voor een mogelijk interview, maar werd afgewezen en voor de gek gehouden
Oprah vloog helemaal naar Londen voor een mogelijk interview, maar werd afgewezen en voor de gek gehouden
Anonim

Oprah Winfrey is miljarden waard en ze groeide dat platform dankzij exclusieve interviews. Niet elk interview verliep echter volgens plan, oprah had zelfs een codewoord voor als het niet goed ging.

Gasten krijgen leek geen probleem voor Oprah, maar niet iedereen stond te popelen om in haar programma te verschijnen, inclusief wijlen prinses Diana. Ze leefde een zeer privéleven en in werkelijkheid zijn er geruchten dat prinses Diana naar de VS wil verhuizen op zoek naar een meer privéleven weg van de Britse media.

Desalniettemin hield ze haar leven zo privé mogelijk, hoewel Oprah probeerde haar open te stellen. Zoals zoveel anderen was Winfrey niet succesvol… laten we eens kijken wat er gebeurde.

Het was niet de eerste keer dat Oprah een moeilijke pre-interview-ervaring had

Oprah staat aan de top van de interviewwereld, maar, zoals de meeste grote mensen, heeft ze behoorlijk wat moeilijke interviews gehad. Heck, zelfs sommige haar gasten noemden haar interviewvaardigheden.

Tom Cruise beweerde dat zijn gedenkwaardige couch-jumping-incident in de show zwaar werd bewerkt door het productieteam, om het verhaal te beheersen…

Winfrey had nog een verontrustende ervaring naast Lindsay Lohan, tijdens de meest verontrustende momenten van de tienerster. Het interview was destijds een grote deal en kostte Oprah $ 2 miljoen om Lohan aan boord te krijgen. De zaken gingen echter snel naar het zuiden toen Lohans gedrag niet meewerkte en Winfrey's personeel mishandelde. Op dat moment dreigde Oprah het hele interview te annuleren.

"Dit is precies wat iedereen me waarschuwde dat zou gebeuren (door met haar samen te werken). En dat is het ook", zei Winfrey tegen Lohan.

"Mijn waarheid is dat ik echt wil dat je wint … maar als dat niet is wat je wilt, vind ik dat oké. Ik zal deze jongens vertellen om vandaag in te pakken en te vertrekken."

Oprah was in staat om dingen af te zwakken en terugkijkend was Lohan zelf dankbaar dat ze dat deed.

"Ik denk dat Oprah me echt een andere kijk op het leven heeft gegeven en dat heeft me echt veranderd", vertelde Lohan aan Bennett.

"Ik was het gewoon zat om voor iedereen te zorgen en voor iedereen aanwezig te zijn. Ik wilde er gewoon voor mezelf zijn en het oké vinden om alleen te zijn. We vergeten dat het oké is om alleen te zijn."

Hoewel dat specifieke interview een succes bleek te zijn, stond niet elke beroemdheid of populaire figuur even te popelen om naast Oprah te gaan zitten, vooral prinses Diana.

Prinses Diana had een hekel aan de media en haar gebrek aan privacy

Prinses Diana was niet zo enthousiast om haar persoonlijke leven met de rest van de wereld te delen. Ze was vooral sceptisch als het ging om de media, zoals interviewers en paparazzi.

Na haar tragische overlijden, wordt gezegd dat prinses Diana voor altijd de wereld van de Britse media heeft veranderd, aangezien er grote veranderingen zijn aangebracht.

"Het heeft de media als geheel veranderd - het was een oproep tot wapens, oh mijn god, we moeten echt veranderen hoe we zien (beroemdheden in het algemeen) en gevoeliger zijn als er kinderen bij betrokken zijn, " zegt CNN royals-bijdrager Victoria Arbiter naast USA Today.

Toch probeerden verschillende interviewers prinses Diana zover te krijgen zich open te stellen, waaronder Oprah. Hoewel de populaire tv-presentator optimistisch was over het gaan zitten, dacht prinses Diana altijd anders …

Oprah vloog naar prinses Diana voor een mogelijk interview, maar werd afgewezen en voor de gek gehouden met taart

Oprah vloog helemaal naar Londen, in een poging prinses Diana te interviewen. Het enige dat Oprah zich niet realiseerde toen ze het interview probeerde binnen te halen, was het feit dat prinses Diana geen fan van haar was en een hekel had aan haar popularisering van roddels over beroemdheden.

"Diana heeft nooit de waarheid verteld. Diana voelde zich erg ongemakkelijk bij Oprah. Ze dacht dat Oprah alleen uit was op sensatie - zoals toen ze Fergie interviewde over haar boek, en het enige waar ze over wilde praten was Diana, "schreef Robert Lacey.

Desalniettemin gingen ze zitten en praatten voor een zeer VIP-achtige ma altijd in het paleis. Op dat moment toonde prinses Diana haar gevoel voor humor.

Beiden genoten van een toetje, het enige probleem was dat Oprah een andere versie had van wat Diana aan het eten was…

Oprah vroeg: "Diana, hoe blijf je zo slank door zo rijk voedsel te eten?" Wat Oprah niet wist, is dat het gerecht met verschillende ingrediënten is gemaakt.

Geo TV onthulde de verschillen in de gerechten: "Lacey legde uit dat Diana haar chef-kok had gevraagd om haar de vetvrije versie van het gerecht te geven en Oprah een volvette versie te serveren met slagroom en mayonaise."

Oprah kreeg eindelijk wat verlossing in maart 2021 en produceerde een van haar grootste interviews in de afgelopen jaren samen met Meghan Markle en prins Harry.

Aanbevolen: