Fans vol ongeloof als Billie Eilish onthult dat haar neongroene haar een pruik is

Inhoudsopgave:

Fans vol ongeloof als Billie Eilish onthult dat haar neongroene haar een pruik is
Fans vol ongeloof als Billie Eilish onthult dat haar neongroene haar een pruik is
Anonim

Het neongroene haar van Billie Eilish zorgde voor een beweging…maar het is nu tijd!

De Grammy-winnende zangeres heeft de wereld stormenderhand veroverd met haar muziek en originaliteit, en haar moeiteloze vermogen om zo nu en dan een nieuwe trend op gang te brengen. Haar neon-roots zijn al bijna drie jaar de kenmerkende look van Billie… en de zangeres heeft besloten om het een beetje te veranderen.

Billie Eilish pronkte niet alleen met nieuw, opvallend blond haar (en gordijnpony!) in foto's die op Instagram werden gedeeld, maar deed ook een onthulling op TikTok. Het iconische neongroene haar van de zangeres is eigenlijk een pruik!

Billie Eilish haalde de beste grap ooit uit

De Ocean Eyes-zangeres inspireerde fans over de hele wereld om haar kenmerkende kapsel te adopteren, zo erg dat hardcore fans van de muzikant besloten het uit te proberen.

Haar neonwortels zijn een hit geweest als het gaat om mode en haartrends, maar Eilish heeft aan fans onthuld dat haar haar eigenlijk een pruik was.

Het is niet te zeggen hoe lang de zangeres haar groene haar heeft vermomd voor een pruik… maar het is zeker al een tijdje zo.

De zangeres deelde een video op haar officiële TikTok-account en maakte een selfie-video waarin ze voorzichtig haar pruik optilde en lachte op de laatste momenten. De verrassing heeft haar fans geschokt, die geen idee hadden van haar geheim.

"Zo weet je dat alles een leugen is", schreef @cardibmexico.

"IK WAS BAMBOOZLED," toegevoegd @FTWRNASA.

"wacht even… ik dacht echt dat dat haar echte haar was", deelde @howneedy.

Eerder vandaag had de zangeres een gloednieuwe look op Instagram, waarmee ze onthulde dat ze afscheid had genomen van haar groene haardagen. Eilish' nieuwe getextureerde kapsel is een opvallende blondine en zal een nieuwe muziekfase voor haar definiëren!

"Knijp me", schreef ze bij de foto, en haar volgers werden gek van haar nieuwe gordijnpony!

"We houden van blonde Billie", schreef @iambrettgray.

@mxddieee schreef: "PLS U ZIET ER ZO GOED MISS MAAM!"

@bezasinger voegde toe: "Ik ben verliefd, dit is geweldig, ze kan echt elke kleur of elk kapsel rocken."

Billie Eilish heeft leuke en edgy kapsels gedragen sinds ze voet aan wal zette in de muziekindustrie, en haar prachtige blonde look is slechts een van de vele die nog zullen volgen!

Aanbevolen: