Cardi B wordt gek als Joe van 'You' haar een cadeau stuurt

Inhoudsopgave:

Cardi B wordt gek als Joe van 'You' haar een cadeau stuurt
Cardi B wordt gek als Joe van 'You' haar een cadeau stuurt
Anonim

Het lijkt erop dat internet serieus wil dat Cardi B op de een of andere manier in het volgende seizoen van You verschijnt.

De productie van de serie over psychopaat en rode vlagkoning Joe Goldberg (gespeeld door de Gossip Girl-aluin) heeft een vriendelijk cadeau en een briefje van Joe zelf naar Cardi gestuurd, die op de best mogelijke manier reageerde.

'Jij' gecertificeerde Stalker Joe stuurt Cardi B een attent cadeau

Cardi plaatste een foto van een baseballpet met het woord You in reliëf op de voorkant naast een bericht dat we je uitdagen om niet te lezen in Joe's gebruikelijke, enge voice-over.

"Hallo, jij… Mijn stalking en moord maakt me misschien een gecertificeerde freak, zeven dagen per week, maar het bracht me ook naar… jou", luidt het bericht, verwijzend naar de hit WAP van Cardi en Megan Thee Stallion.

"Cardi B, je kunt goed omgaan met sociale media. Je bent betekenisvol. Inhoudelijk. Ik vind je gewoon leuk", ging het verder.

"Je bent authentiek en genuanceerd… net zoals je bent met je muziek. Je houdt me scherp, tenminste degenen die overblijven", schreef Joe ook.

"Je kunt er niet in opgesloten worden, en het is verfrissend. Ik kan niet wachten om je te zien doden in deze hoed. Maar ik hoop echt dat je niet verdwijnt", luidt het bericht eindelijk.

Cardi reageerde op dit bericht, dat blijkbaar is aangekomen in haar nieuwe huis in New York City.

"Hoe heeft Joe mijn nieuwe huisadres gevonden?" schreef ze op Twitter.

Penn Badgley en Cardi B zijn Twitter-vrienden

In oktober deelde de rapper haar opwinding op Twitter nadat ze hoorde dat Badgley een fan is, en vooral een fan van haar openhartige gebruik van sociale-mediaplatforms.

Het begon allemaal tijdens de promotietour van You seizoen één in 2019. The Gossip Girl aluin speelt hoofdrolspeler en psychopaat Joe Goldberg in de Netflix-hitshow, die nu in zijn derde seizoen is. Door een combinatie van sociale media en persoonlijke stalking te gebruiken, probeert Joe de gedachten en persoonlijkheden van zijn doelwitten te ontcijferen, en sluipt hij zo het leven binnen van de vrouwen waar hij geobsedeerd door is.

Een clip van Badgley die zijn gebruik van sociale media bespreekt in tegenstelling tot dat van zijn personage Joe is weer opgedoken. Een Cardi B-fan op Twitter heeft het opnieuw gedeeld nu seizoen drie van de populaire serie is uitgebracht om iedereen eraan te herinneren dat Badgley "een Cardi-stan" is.

In de video bespraken Badgley en Pretty Little Liars-actrice Shay Mitchell, die Peach speelt in de show, op authentieke wijze het gebruik van sociale media.

"Cardi B is daar een goed voorbeeld van", zegt Badgley in de clip.

"Ze heeft zo'n authentieke relatie [met sociale media,]" vervolgde hij.

"En dat is waarom mensen haar zo leuk vinden", voegde hij er uiteindelijk aan toe.

Deze onwaarschijnlijke vriendschap werd voortgezet toen Badgley en Cardi elkaar hun Twitter-profielfoto's maakten. Awww.

Aanbevolen: