Steph Curry-fans kunnen niet over zijn 'MILF'-moeder Sonya heen komen terwijl ze van haar scheidt

Steph Curry-fans kunnen niet over zijn 'MILF'-moeder Sonya heen komen terwijl ze van haar scheidt
Steph Curry-fans kunnen niet over zijn 'MILF'-moeder Sonya heen komen terwijl ze van haar scheidt
Anonim

Steph Curry's ouders Sonya en Dell Curry gaan scheiden - tot grote vreugde van dorstige mannen op Twitter.

Sonya, 55, diende op 14 juni papierwerk in in North Carolina.

TMZ meldde maandag dat de scheidingspapieren nu vorderen in de splitsing van het paar, dat in 1988 trouwde.

Het voormalige koppel was de grootste aanhanger van hun beroemde zonen.

Naast hun Golden State Warriors-supersterzoon Steph, 33, hebben ze ook nog een zoon Seth, 31, die voor meerdere NBA-franchises heeft gespeeld, en zijn ouders van dochter Sydel, 26.

Sonya en Dell ontmoetten elkaar voor het eerst op de universiteit bij Virginia Tech.

Steph Curry en zijn moeder Sonya
Steph Curry en zijn moeder Sonya

Sonya en Dell, die in een gezamenlijke verklaring aan People Monday spraken, zeiden dat "na het verkennen van een proefscheiding in het afgelopen jaar en veel nadenken, we hebben besloten ons huwelijk te beëindigen."

"Omdat dit gepaard gaat met veel verdriet, is onze focus en ons verlangen gericht op het voortdurende geluk van onze familie", vervolgde de verklaring. "We zijn zo dankbaar voor alle vele zegeningen en successen! We blijven toegewijd aan en ondersteunend aan onze kinderen en kleinkinderen en zullen op verbonden paden blijven. We vragen dat onze privacy wordt gerespecteerd en bidden voor onze familie terwijl we verder gaan."

Dell speelde als bewaker in de NBA van 1986 tot 2002, bracht 10 jaar door op de Charlotte Hornets, met stints op de Utah Jazz, Cleveland Cavaliers, Milwaukee Bucks en Toronto Raptors. Hij werkt sinds 2009 als commentator voor de Hornets.

Zijn vervreemde vrouw Sonya heeft een christelijke Montessorischool geleid. Vorig jaar werkte het paar aan een podcast genaamd Raising Fame, die zich richtte op gezinnen in de sport.

Fans konden niet geloven dat Dell scheidde van Sonya - met veel mannen opgewonden dat de prachtige moeder van drie single is.

"Ze ziet er fantastisch uit. Goed dat ze op zijn zus lijkt!" een fan schreef online.

"Zijn vader heeft het verprutst. Na 32 jaar? Hij had haar gelukkig moeten houden. Ze is al 11. Ik hoop dat ze de tijd neemt en de beste man ooit vindt", voegde een tweede eraan toe.

"Ze is zo'n MILF. Ze ziet er niet uit als 55…ze zou voor zijn zus kunnen doorgaan", viel een derde in.

NBA-speler Stephen Curry ontmoette zijn vrouw Ayesha in een kerkelijke jeugdgroep in Charlotte toen ze 15 en 14 jaar oud waren.

Pas jaren later, toen Ayesha een acteercarrière nastreefde, kwamen zij en Stephen weer bij elkaar tijdens een prijsuitreiking.

Op 30 juli 2011 was het paar getrouwd en hebben nu drie kinderen: Riley, 9, Ryan, 6 en Canon, 3.

Aanbevolen: