Twitter reageert op de betrokkenheid van R. Kelly met Aaliyah terwijl details van het gerecht naar voren komen

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op de betrokkenheid van R. Kelly met Aaliyah terwijl details van het gerecht naar voren komen
Twitter reageert op de betrokkenheid van R. Kelly met Aaliyah terwijl details van het gerecht naar voren komen
Anonim

R. Kelly's rechtszaak staat op het punt nog kleurrijker te worden. Er is zojuist onthuld dat zijn proces voor sekshandel zal worden benadrukt met informatie over zijn relatie met Aaliyah toen ze minderjarig was. Bevestiging over het feit dat hij met haar trouwde en dat de twee het huwelijk voltrokken voordat ze de wettelijke leeftijd had bereikt, wordt nu voorgelegd aan de rechtbank.

Tot op heden hebben de juryleden deze informatie niet gekregen, en tot nu toe hebben zelfs fans van Aaliyah en R. Kelly niet de ultieme bevestiging gekregen dat de twee in feite intiem waren tijdens hun tijd samen.

R. Kelly's zaak is nu nog ingewikkelder

R. Kelly zit al in heel wat heet water, aangezien hij wordt geconfronteerd met ernstige beschuldigingen van sekshandel en onzedelijk gedrag met minderjarige meisjes.

Dingen staan op het punt een stuk ingewikkelder te worden voor de in ongenade gevallen ster, aangezien de details van zijn vuile verleden worden meegesleurd, met een directe verwijzing naar zijn betrokkenheid bij Aaliyah. Tot nu toe zijn de beschuldigingen tegen hem niet gekoppeld aan een beroemd gezicht, en deze zaak staat op het punt een heel stuk herkenbaarder te worden voor de jury.

Aaliyah was een geliefde ster die haar potentieel bereikte toen haar leven op tragische wijze werd afgebroken door een vliegtuigongeluk. Ze was toen pas 22 jaar oud en fans waren dol op haar.

Deze zaak is net ontploft met de officiële bevestiging dat R. Kelly haar heeft uitgebuit, en zal het zeker veel gemakkelijker maken voor zijn juryleden om hem te veroordelen in de zaken van andere vrouwen die beschuldigingen tegen hem naar voren hebben gebracht.

Twitter Rage

R. Kelly's team heeft zojuist voor het eerst toegegeven dat hij intieme relaties had met Aaliyah toen ze minderjarig was.

Twitter ontploft van woede.

Opmerkingen zijn onder meer; "Onder de gevangenis. Voor het leven. Alsjeblieft, " "bah", "wauw, hij is walgelijk" en "Ik hoop dat ze het boek naar hem gooien."

Anderen hebben geschreven om te zeggen; "nu krijgt hij eindelijk wat hij verdient" en "wat een enge eikel. Karma neemt nu zijn beurt tegen hem."

Aanvullende opmerkingen zijn onder meer; "Waarom zou ik Aaliyah ter sprake brengen, ze is al jaren dood. R Kelly is een stuk werk, maar eerlijk gezegd nogal onbeleefd, " en "ik heb nog nooit gehoord van iemand die zo ziek is. Hij verdient het om in de hel te rotten."

Een bijzonder slimme fan schreef; "R. Kelly trouwde met Aaliyah toen ze 15 was, toen produceerde de uitvoerende macht haar debuutalbum en noemde het 'Leeftijd is niets anders dan een nummer'. Ik kan niet geloven dat ik dit niet wist, gooi de fking weg sleutel."

Aanbevolen: