De vader van Steph Curry zou naar verluidt uitgaan met de ex-vrouw van de nieuwe man van Steph Mom

Inhoudsopgave:

De vader van Steph Curry zou naar verluidt uitgaan met de ex-vrouw van de nieuwe man van Steph Mom
De vader van Steph Curry zou naar verluidt uitgaan met de ex-vrouw van de nieuwe man van Steph Mom
Anonim

Toen Stephen Curry vrijdag op het veld zegevierde over de Boston Celtics, was er veel meer drama op de tribunes. De ouders van de point guard - Dell en Sonya Curry - waren er allebei om hem aan te moedigen met hun nieuwe partners. Het voormalige koppel ging net door een nare scheiding na 33 jaar huwelijk. Beide partijen beschuldigden de ander van huwelijksontrouw.

Dell en Sonya Curry werden apart gezien met voormalig getrouwd stel Steven Johnson en Nicki Smith

Sonya Curry heeft momenteel een relatie met voormalig NFL New England Patriots-speler Steven Johnson, een van Dell Curry's oude studievrienden. Beide ouders van Steph verschenen afgelopen vrijdag met hun respectievelijke nieuwe partners in TD Garden. Het duurde niet lang voordat Twitter de vrouw met wie Dell was geïdentificeerd als Nicki Smith, de ex-vrouw van Johnson met wie Sonya momenteel een relatie heeft.

Dell Curry beschuldigde Sonya Curry van bedrog met Steven Johnson

Dell beschuldigde zijn vervreemde vrouw van valsspelen en het hebben van een relatie met een voormalige New England Patriots tight end in gerechtelijke documenten. De documenten zijn verkregen door TMZ Sports. Steven Johnson was een 6e ronde keuze in de 1988 NFL Draft. In de documenten zegt Dell dat Sonya "haar buitenechtelijke affaire met meneer Johnson begon tijdens het huwelijk en vóór de scheidingsdatum, en tegen hem loog elke keer dat ze hem bedroog."

Sonya Curry reageerde door te stellen dat Dell haar bedriegen een 'open geheim' was

Dell beschuldigde Sonya ervan bij Johnson in Tennessee te wonen en zou daarom geen recht moeten hebben op alimentatie.

Sonya vocht terug in het beantwoorden van documenten door te beweren dat ze momenteel alleen woont omdat Dell haar niet toestaat om in hun ouderlijk huis te wonen. Ze bevestigde dat ze een relatie had, maar ontkende Dell te hebben bedrogen.

Sonya verklaarde dat de relatie met Johnson begon "maanden nadat" zij en Dell ermee instemden in maart 2020 wettelijk uit elkaar te gaan. Sonya beschuldigde Dell er ook van haar tijdens het huwelijk te bedriegen - bewerend dat het een "open geheim" was dat hij verslaafd was met meerdere vrouwen.

Sonya, 55, diende op 14 juni een scheidingspapieren in in North Carolina nadat ze in 1988 met Dell trouwde. Naast hun Golden State Warriors-supersterzoon Steph, 33, hebben ze ook nog een zoon Seth, 31, die heeft gespeeld voor meerdere NBA-franchises. Sonya en Dell zijn ook ouders van dochter Sydel, 26.

Aanbevolen: