15 Geannuleerde tv-programma's die ons hebben achtergelaten met cliffhangers waar we nog steeds niet overheen kunnen komen

Inhoudsopgave:

15 Geannuleerde tv-programma's die ons hebben achtergelaten met cliffhangers waar we nog steeds niet overheen kunnen komen
15 Geannuleerde tv-programma's die ons hebben achtergelaten met cliffhangers waar we nog steeds niet overheen kunnen komen
Anonim

Voor ons, kijkers, bieden televisieprogramma's een vermakelijke afleiding. Achter de schermen is er echter meer dan entertainment op het werk. In plaats daarvan heb je netwerkonderhandelingen en politiek. Wat nog belangrijker is, je hebt bazen die zwaar wegen op de toekomst van een show. En dan, zomaar, kunnen ze beslissen over een annulering.

Bij sommige shows kunnen ze het einde voelen aankomen. Dit zijn de shows die formele aankondigingen doen dat hun huidige seizoen hun laatste zal zijn. Aan de andere kant zijn er ook shows die haastig uit het netwerk lijken te worden verwijderd. Het ene moment is het er en voor je het weet komt het niet meer terug. Helaas hebben sommige van deze shows ook vaak intense cliffhangers. En door hun plotselinge annulering komen fans nooit te weten wat er daarna gebeurt.

Bekijk deze shows om te zien wat we bedoelen:

15 In Whiskey Cavalier vroegen fans zich af of Ollerman Standish vermoordde

Tijdens de laatste aflevering van de show liet Standish een bericht achter voor Will toen Ollerman plotseling uit het niets verschijnt. Ollerman confronteert hem met het vermoorden van Tina. De confrontatie eindigt in het neersteken van Standish door Ollerman. Sinds de show echter werd stopgezet, weten we niet zeker of Standish zijn wonden heeft overleefd of dat hij eraan is bezweken.

14 We weten niet waar Blink en haar vrienden naartoe gingen op de hoogbegaafden

In de laatste scène van de finale-aflevering keerde Blink terug met een nieuwe look en controle over haar krachten. Ze ging door met het uitnodigen van haar vrienden. Ze zei dat ze zich bij haar konden voegen en een portaal binnen konden gaan. Niemand weet echter echt waar het portaal naartoe leidt. En tot op de dag van vandaag weet niemand waar ze heen zijn gegaan.

13 De regeling eindigde toen het paar elkaar de oorlog verklaarde

Tijdens de laatste aflevering van seizoen twee van The Arrangement begonnen Megan en Kyle een totale strijd met elkaar aan te gaan. Dit komt waarschijnlijk doordat Megan onlangs heeft toegegeven dat ze haar man heeft bedrogen. Helaas, E! besloten om de show te annuleren voordat we konden weten wat er daarna gebeurt.

12 Zou iemand erachter komen over het verraad van Shepherd aan het land in de vijand van binnen?

Dat is slechts een van de vragen die onbeantwoord zijn gebleven na het besluit van NBC om de show te annuleren. Terwijl Shepherd erin slaagde Tal neer te halen, werd ze ook gewaarschuwd dat iemand hoog in de Amerikaanse inlichtingendienst de overtuigingen van de slechterik deelde. We weten nog steeds niet of dat gewoon een bluf was. We weten ook niet of Shepherd en Keaton nog steeds samen moeten werken.

11 Na een gerichte schietpartij weet niemand wat Adam vervolgens met het gezin deed

Je zou kunnen zeggen dat The Family met een knal eindigde, maar dat zegt niet echt wat er daarna gebeurt. Zoals je weet, was Doug het slachtoffer van een schietpartij. En toen stierf Bridey op mysterieuze wijze. Later werd onthuld dat de schutter van Doug Adam was. En tijdens de finale belt Adam naar huis en vertelt Ben dat hij terugkomt voor zijn gezin.

10 We hebben nog steeds geen idee of Patricia haar operatie heeft overleefd na de dorpsfinale

Er zijn zoveel dingen gebeurd tijdens de laatste aflevering van de show. Katie beviel van een te vroeg geboren baby en verzoende zich met de vader van haar baby, Nick. Ondertussen moest Patricia geopereerd worden aan haar kanker. Helaas, tegen de tijd dat de show eindigde, was Patricia nog steeds onder. Nu is er geen manier om te weten hoe de operatie is gegaan.

9 Het is onzeker of Ginny in staat was om terug te keren naar het spelen van professioneel honkbal op het veld

Pitch was een behoorlijk speciale show omdat het zich concentreerde op de eerste vrouw die ooit in de Major League Baseball speelde. Tijdens de laatste aflevering van de show wordt Ginny in een MRI-machine zien glijden terwijl ze wordt onderzocht nadat ze zichzelf tijdens een spel verwondde. Helaas zullen we nooit weten hoe erg haar blessure was en of ze weer zou kunnen spelen.

8 Sinds Southland stopte met rennen, weten we niet zeker of agent John Cooper dood of levend is

Tijdens de finale van het vijfde seizoen van de show kwam Sammy achter Bens geheim, terwijl John Cooper besloot zijn buren te confronteren met hun luide generator. Helaas krijgt John een inzinking, wat resulteert in een vuurgevecht met politieagenten. Geen van deze agenten lijkt te beseffen dat John ook een agent is.

7 On The Whispers, niemand weet wat er met Claire is gebeurd nadat ze door buitenaardse wezens was meegenomen

The Whispers is een huiveringwekkende show waarin fans hoorden dat een buitenaardse kracht Drill kinderen ontvoerde. Tijdens de finale besloot het personage van Lily Rabe, Claire Bennigan, zichzelf op te offeren om haar zoon te redden. Dat betekende dat Claire zich liet meenemen door buitenaardse wezens. En dan weten we niet wat er daarna met haar gebeurde.

6 Fans hebben nooit geleerd wie Samantha op reünie heeft vermoord

Reunion is een show die bedoeld was om het verhaal van de dood van een vriend te vertellen terwijl hij de levens van zes anderen verkent via verschillende flashbacks. Fox besloot de show echter te annuleren na slechts negen afleveringen te hebben uitgezonden. En dus weet niemand echt wie Samantha heeft vermoord. En het is duidelijk dat er geen afsluiting is voor de fans van de show.

5 Stephens krachten draaiden de tijd om voor de mensen van morgen, maar wat gebeurde er daarna?

Toen Stephen getuige was van Cara's dood, gebeurde er iets buitengewoons. Zijn overweldigende verdriet was op de een of andere manier genoeg om de tijd terug te draaien tot het punt dat hij terug kon gaan en kon voorkomen dat Cara werd doodgeschoten. We zullen echter nooit te weten komen wat er daarna gebeurt sinds de show werd geannuleerd. We weten ook niet of Cara en Stephen bij elkaar zijn gekomen.

4 We willen weten wat er daarna gebeurde met verveeld raken nadat Jonathan de identiteit van zijn halfzus hoorde

In de show Bored to Death begon Jonathans (Jason Schwartzman) leven te ontrafelen toen de show werd geannuleerd. Zoals je weet, kon Jonathan eindelijk de identiteit van zijn biologische vader ontdekken. En helaas leerde hij ook dat hij de hele tijd met zijn halfzus (Isla Fisher) naar bed was geweest.

3 Er is geen manier om te weten of Sword-Wielding de laatste slag op Angel heeft gewonnen

Tijdens de laatste momenten van Angel werden de poorten naar de hel geopend en gingen Angel en zijn vrienden ten strijde. Over de cliffhanger vertelde de maker van de show Joss Whedon aan Entertainment Weekly: "Ik begrijp waarom mensen dat denken, en ik begrijp waarom ze een afsluiting willen, maar voor mij zou dat hetzelfde zijn als het toevoegen van een Cliff Note aan het einde."

2 Niemand weet wat er gebeurt nadat versie 2 van het Travelers-programma op Travelers is uitgebracht

Er is besloten om de Netflix-show na drie seizoenen te annuleren. Tijdens de finale stuurde Grant een e-mail waarin stond dat het Travelers-programma uiteindelijk zou mislukken. En toen begon een versie twee van het programma. Wat er daarna gebeurde weten we helaas niet. Na de annulering zei ster Eric McCormack alleen dat Travelers Program 1 voltooid is.

1 Sinds het Santa Clarita-dieet werd geannuleerd, zullen we nooit weten wat er echt met Joel is gebeurd nadat hij bit had gekregen

Tijdens het derde en laatste seizoen van Santa Clarita Diet kruipt meneer Ball Legs in Joels oor en lijkt hij dood neer te vallen. Hierdoor bijt Sheila hem. Aan het einde van de show wordt Joel echter weer bij bewustzijn. Deze keer weten we niet zeker wat hij is. Is hij nog steeds een mens of is hij al een ondode?

Aanbevolen: