Donald Trump verdiende $ 427 miljoen op deze tv-show

Inhoudsopgave:

Donald Trump verdiende $ 427 miljoen op deze tv-show
Donald Trump verdiende $ 427 miljoen op deze tv-show
Anonim

Een van Donald Trumps eerste tv-cameo's dateert helemaal uit 1985, toen hij op 'The Jeffersons' verscheen en de rol van zichzelf op zich nam.

Dit was een thema in de jaren '80 en '90, zoals zou verschijnen in een kleine cameo in zowel tv als film. Tot de opmerkelijke pitstops behoorden 'Fresh Prince of Bel-Air' en 'Home Alone 2: Lost in New York', een film waaruit hij de afgelopen jaren zou worden verwijderd…

Onderweg verloor Trump die glans. Zijn cameo's op 'SNL' werden niet goed ontvangen en in termen van zijn bedrijven waren de zaken niet precies op de goede weg.

Hoe kunnen dingen echter veranderen. Wie had in 2004 gedacht dat een realityshow hem weer op de kaart zou zetten. En in feite aarzelde Trump eerst om het te doen, aangezien hij het een rommeltje vond.

Nou, goed dat hij het heroverwogen heeft, want het optreden maakte hem stinkend rijk en hij slaagde erin zijn imago weer op te krikken, in ieder geval voor even.

We zullen enkele van zijn andere cameo's bekijken, samen met hoe Mark Burnett zijn carrière in feite heeft gered. Daarnaast zullen we kijken naar het duizelingwekkende bedrag dat hij verdiende tijdens zijn tijd in de show.

Zijn cameo's worden niet goed ontvangen

Er wordt aangenomen dat Trump een diep verlangen had om in de filmwereld te stappen en zijn sterrenkracht te vergroten. Er waren echter maar weinig optredens.

Gezien zijn huidige status worden die rollen nu afgekeurd, en een deel van de fans vraagt om ze te schrappen. Ben Stiller is een voorbeeld, omdat fans eisten dat ze de 'Zoolander'-scène van Trump zouden verwijderen.

"We waren aan het fotograferen bij de inmiddels ter ziele gegane VH1 Fashion Awards… en terwijl mensen de rode loper op kwamen, trokken we ze opzij en vroegen ze om over Derek Zoolander te praten, en dus deden Trump en Melania dat", zei de Meet the Parents-ster."

Ik heb mensen gehad die naar me uitstaken en zeiden: 'Je zou Donald Trump uit Zoolander moeten bewerken', maar aan het eind van de dag was dat een tijd die bestond, en dat gebeurde, 'voegde hij eraan toe.

Zijn 'SNL' hosting optreden in 2015 was echt niet beter. Volgens Rolling Stone is het de op één na slechtste aller tijden.

Het was niet alleen moeilijk om naar te kijken, maar degenen op het podium zagen er ongemakkelijk uit naast Trump. Het optreden zou leiden tot verschillende parodieën in de jaren die volgden.

Ondanks dat alles was er één man die potentieel zag in Trump, terwijl niemand anders bereid was hem aan te raken.

Mark Burnett redde zijn carrière

Trump verloor op dat moment miljarden en niemand wilde hem aanraken, voer Mark Burnett in. De producer zag potentieel in een comeback en al snel kreeg dat vorm. Trump werd verheerlijkt in de show en de voormalige president gaf zelf toe dat mensen hem anders begonnen te behandelen zodra de show werd uitgezonden.

De glitter en glamour waren terug en al snel nam zijn portemonnee ook weer toe vanwege de show en, belangrijker nog, alle aantekeningen die daarbij hoorden. Hij loopt absoluut niet voor president zonder de show.

De realityshow een succes noemen is een understatement, want het duurde 15 seizoenen samen met 192 afleveringen. Er was ook gebabbel over de show die terugkeerde tijdens het presidentschap van Trump, hoewel veel mensen het idee bespotten. Gezien zijn afbrokkelende imago, blijft de vraag: is het tijd om de show nieuw leven in te blazen met Trump weer aan het roer? En zo ja, doet Mark Burnett, de maker, mee?

Wie weet, maar wat we wel weten, is dat er potentieel is om veel geld te verdienen, gezien de cijfers uit het verleden.

Hij verdiende een fortuin met 'The Apprentice'

Volgens Business Insider liep Trump tijdens zijn tijd in de realityshow weg met $ 427 miljoen. Hij verdiende bijna $ 200 miljoen met het programma, samen met een extra $ 230 miljoen van andere licentie- en goedkeuringsdeals.

Het optreden bleek niet alleen winstgevend te zijn, maar het verbeterde zijn imago gedurende die tijd.

In de latere jaren zouden de cijfers een beetje gaan dalen, wat verwacht werd gezien de dalende ratings. Trump gaf zijn afwezigheid de schuld van de ondergang van de show, hij scheurde Arnold Schwarzenegger volledig af voor zijn baan als presentator, hoewel hij op Arnold-achtige manier terugvocht.

Het zou niet zo verwonderlijk zijn als hij terugkeert naar tv terwijl hij de rol opnieuw vertolkt, de vraag blijft of het netwerk goed zou zijn om als platform te dienen…

Aanbevolen: