Hier is hoeveel Howard Stern zijn staf beta alt

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel Howard Stern zijn staf beta alt
Hier is hoeveel Howard Stern zijn staf beta alt
Anonim

Zonder twijfel is Howard Stern een van de rijkste mensen in de showbusiness, vandaar zijn onofficiële titel als de "King Of All Media". Bovendien heeft hij zijn carrière gediversifieerd door een bestsellerauteur te worden, te produceren en te schitteren in een kaskraker, televisieshows te produceren en America's Got Talent te beoordelen, om er maar een paar te noemen.

Het is ook wat hem heeft geholpen zijn absoluut kolossale vermogen van $ 650 miljoen te verdienen. In tegenstelling tot sommige beroemdheden, is Howard erg slim om dit vermogen op verschillende manieren in stand te houden, waaronder zijn indrukwekkende liefdadigheidswerk.

Naast zijn filantropische werk, erkende Howard Stern ook het belang van de bemanning die The Howard Stern Show zo'n succes maakt. Met een enorme Sirius-deal en een enorm vermogen willen fans weten hoeveel Stern zijn staf beta alt.

Bijgewerkt op 28 juli 2021, door Michael Chaar: Howard Stern is een echte legende geworden als het gaat om radio- en televisie-uitzendingen. Na het succes van zijn Sirius-serie, The Howard Stern Show, begon de radiopresentator het grote geld te verdienen. Nou, nadat hij een deal van $ 500 miljoen met Sirius had gesloten, vroegen fans zich af hoeveel zijn stafleden binnenhaalden. Na een diepe duik verdienen zijn stafleden ergens tussen de $ 60, 000 en $ 100, 000 per jaar, wat fans een beetje irriteerden omdat ze de de enorme inkomsten van hosts en een nettowaarde van $ 650 miljoen. Naast dat ze boos zijn over salarissen, zijn fans niet al te blij dat Howard Stern een pauze nam na het nieuws over zijn deal.

'The Howard Stern Show' een enorm succes

Howard Stern Show 2006
Howard Stern Show 2006

In de afgelopen 20 jaar heeft Howard Stern een enorme transitie doorgemaakt. Op een gegeven moment stond hij bekend als de meest aanstootgevende en edgy shock-jock die er is. Dit bracht hem volgens The Hollywood Reporter in veel problemen met de FCC en verschillende andere groepen.

Tegenwoordig concentreert Howard Stern zich op diepte-interviews met beroemdheden, zijn eigen persoonlijke trauma's en een aantal zeer vermakelijke gevechten van personeel. Met andere woorden, Howard Stern is behoorlijk gekalmeerd, en zijn staf ook. Daarom heeft hij eigenlijk alleen degenen gehouden die volgens zijn nieuwe regels kunnen spelen. Dit heeft sommige fans van Howard boos gemaakt, maar de meesten zijn geëvolueerd met hun favoriete radiopresentator.

Hoewel sommigen van ons Artie Lange, KC Armstrong, Lisa G en zelfs Jackie "The Joke Man" Martling missen, zijn we heel blij dat Howard zijn publiek de afgelopen jaren heeft kunnen uitbreiden.

En door dit alles heeft Howard zijn drie langstlopende stafleden behouden… Robin Quivers, Gary Dell'Abate en Fred Norris.

De belangrijkste reden waarom zijn show zoveel kost

Behalve Beth, is er niemand belangrijker voor Howard dan Robin Quivers. Sinds 1981 treedt Robin op als "de stem van de rede" in The Stern Show. Ze is de nieuwsvrouw van Howard. Zijn on-air sparringpartner. Zijn vertrouweling. En zijn beste vriend.

Volgens Celebrity Net Worth verdient Robin Quivers ongeveer $ 10 miljoen per jaar op The Howard Stern Show. Dit is een belangrijke factor geweest die heeft bijgedragen aan haar enorme vermogen van $ 75 miljoen.

Behalve Howard zelf, krijgt Robin waarschijnlijk het meeste geld van The Stern Show Corporation, dat geld krijgt van SiriusXM.

Howard Stern kreeg $ 500 miljoen betaald voor zijn overstap naar de ongereguleerde, censuurvrije satellietradio in 2006. Sirius (nu SiriusXM Pandora) zou Howard vijf jaar lang $ 100 miljoen per jaar betalen voor zijn radioshow. Dit geld zou zowel naar Howard gaan als onder de stafleden worden verdeeld.

Howard's contract met Sirius stelde hem en zijn team in staat om te bepalen wie wat betaald krijgt, wat niet zo moeilijk zou zijn gezien de groei die hij het bedrijf heeft gegeven. Toen Howard met hen begon, had Sirius 600.000 abonnees… nu hebben ze er meer dan 32 miljoen!

Volgens Celebrity Net Worth, radio-persoonlijkheid, producer en genie voor geluidseffecten, heeft Fred Norris een nettowaarde van $ 16 miljoen. Nu in zijn bloei, trekt hij ongeveer $ 6 miljoen per contract. Hoewel dat aantal waarschijnlijk te hoog zal zijn.

Het gaat waarschijnlijk om de $ 4 miljoen die Gary 'Baba Booey' Dell'Abate krijgt betaald voor zijn productiewerk. Zowel Gary als Fred werken al zo lang als Robin bij Howard (een paar jaar geven of nemen) en zijn essentieel voor de productie, flow en energie van The Howard Stern Show.

Onofficiële salarissen van het personeel

Fans van The Howard Stern Show weten dat er talloze andere stafleden zijn, zoals Jon Hein, JD Harmeyer, Rahsaan Rogers, Will Murray, Chris Wilding, Jason Kaplan, Scott Salem, Shuli Egar, Benji Bronk, Ronnie Mund, en Sal en Richard.

De exacte cijfers die ze per jaar trekken, zijn onbekend. Verschillende Reddit-gebruikers hebben echter een lijst met hun salarissen samengesteld die afkomstig zijn van Celebrity Net Worth.

Dus, neem het met een korreltje zout. Volgens de publicatie neemt Benjy Bronk $ 100.000 per jaar mee naar huis. Wat JD en Ronnie Mund betreft, het duo verdient naar schatting $ 60.000 per jaar, terwijl Sal Governale en Richard Christy $ 80.000 per jaar verdienen.

Als het op de "King of Radio" aankomt, ha alt Stern zeker het grote geld binnen, met een nettowaarde van $ 650 miljoen, het is geen verrassing dat hij zijn werknemers een behoorlijk solide inkomen kan betalen, maar fans waren erg geïrriteerd toen werd aangekondigd dat hij een deal van $ 500 miljoen had gescoord.

Aanbevolen: