Hoeveel beta alt '90 Day Fiance' zijn sterren?

Inhoudsopgave:

Hoeveel beta alt '90 Day Fiance' zijn sterren?
Hoeveel beta alt '90 Day Fiance' zijn sterren?
Anonim

Jezelf naar buiten brengen op reality-tv is iets wat veel mensen hebben gedaan, en hoewel de overgrote meerderheid wordt vergeten, worden sommige mensen beruchte figuren die hun plaats in de tv-geschiedenis etsen. Het is natuurlijk zeldzaam, maar het gebeurt.

90 Day Fiance heeft een aantal opmerkelijke cijfers gehad, en sommigen, zoals Big Ed, hebben hun vermogen verhoogd nadat ze op de show waren geweest. Veel realityshows betalen hun deelnemers, maar anderen zijn niet zo aardig. Dit heeft ertoe geleid dat fans zich afvroegen over de cast van 90 Day Fiance.

Laten we eens kijken of de show loont, de castleden zijn.

Hoeveel beta alt '90 Day Fiance' zijn sterren?

Januari 2014 markeerde het begin van 90 Day Fiance, een show die zowel over-the-top als verslavend is voor fans. De show richt zich op internationale geliefden met een periode van 90 dagen om met elkaar te trouwen. Een eenvoudig uitgangspunt, zeker, maar deze show is enorm populair en is dat al jaren.

Op het eerste gezicht lijkt het misschien niet alsof het tijdens de show te gek zou worden, maar zodra chaotische figuren hun weg voor de camera's banen, zijn alle weddenschappen uitgeschakeld. Fans worden getrakteerd op de beste en slechtste versie van castleden in de show, en de dramatiek wordt elk seizoen opgevoerd tot 11.

Gedurende 8 seizoenen en bijna 80 afleveringen hebben fans van de show genoten van de relaties die aan hen werden gepresenteerd. Het is voor velen een echte olie- en watersituatie, en de gevolgen van mislukte vakbonden maken plaats voor sappige momenten die gebruikers van sociale media niet anders kunnen dan ontleden.

De castleden van de show stellen zichzelf voor aan de wereld om te zien, en veel fans hebben zich afgevraagd wat hun compensatie is voor hun deelname aan de show.

'90 Day Fiancé' heeft zijn sterren veranderd in huishoudelijke namen

Een uniek ding dat deze show biedt, is de mogelijkheid voor 's nachts beroemdheden. Er zijn maar weinig deelnemers die dit zullen waarmaken, maar de waarheid is dat mensen die in de show verschenen in staat waren om bekende namen te worden.

Er is misschien geen beter voorbeeld hiervan dan Big Ed. Hij werd een gespreksonderwerp op sociale media tijdens de show, en de beroemdheid die hij van de ene op de andere dag vond, was een herinnering aan wat mogelijk is door op reality-tv te verschijnen.

Ed ging over het leven nadat hij beroemd werd op de makelaardij en zei: "Ik had nog nooit van 90 Day Fiancé gehoord en ik vulde de link in. Ik vulde het in alsof het een lottoticket was. Het volgende wat je weet Ik zit in deze realityshow en ik ben in de Filippijnen. Ik vond het tijdverspilling en het was belachelijk en niemand zou ernaar kijken."

"Het veranderde allemaal in januari 2020 met de première. 's Nachts, letterlijk 's nachts, zouden mensen me stoppen op mijn Vespa. Ik kon niet eens over straat of een luchthaven lopen zonder uitgescholden te worden. Je weet dat ik er ook dol op ben Ik zou niets veranderen, hoewel het mijn leven in elk facet heeft veranderd. Ik vind het leuk waar ik ben. Het voelt goed, "voegde hij eraan toe.

Sommige deelnemers komen terecht in spin-offshows en anderen krijgen zelfs hun eigen shows, wat het bewijs is dat deze show tot grote kansen kan leiden.

De kansen zijn er misschien, maar worden deelnemers daadwerkelijk betaald voor hun deelname aan de show?

'90 dagen verloofde' beta alt minder dan de meesten zouden aannemen

Dus, beta alt de serie mensen echt om in de show te zijn? Gelukkig is een voormalig castlid openhartig over haar ervaring, en ze deelde dat de show zijn castleden beta alt.

Volgens US Weekly, "In 2018 plaatste Nikki Cooper, die verscheen als een vriend van David Toborowsky in seizoen 5 van 90 Day Fiancé, op Facebook dat castleden $ 1.000 per aflevering en $ 2. 500 krijgen betaald om de tell-all special te filmen, wat neerkomt op $ 14.500 voor een seizoen van 12 afleveringen."

Nee, dat is geen hoop geld, maar gezien het feit dat de show geld verdient met het gedrag van hun deelnemers, is het leuk om te zien dat ze ze een beetje schoppen voor hun werk voor de camera's.

Nogmaals, de show biedt een platform waar deelnemers uit kunnen voortkomen, wat betekent dat een gedenkwaardige periode in de show tot lucratieve kansen kan leiden. Dit is natuurlijk geen garantie voor iedereen, maar de mogelijkheid is er nog steeds voor degenen die hun drama willen luchten zodat de wereld het kan zien.

De volgende keer dat je gaat zitten en geniet van een aflevering van 90 dagen verloofde, onthoud dan dat deze mensen betaald worden.

Aanbevolen: