Hoeveel beta alt Adam Sandler zijn vrienden om in zijn films te verschijnen?

Inhoudsopgave:

Hoeveel beta alt Adam Sandler zijn vrienden om in zijn films te verschijnen?
Hoeveel beta alt Adam Sandler zijn vrienden om in zijn films te verschijnen?
Anonim

Als een van de meest succesvolle acteurs heeft Adam Sandler een fortuin verdiend met zijn films. De beroemdheid werkte onlangs samen met Netflix om zijn merk komische films te blijven maken. Hij heeft echter ook een sterke carrière als filmmaker.

Clowning Around: Er is een cabaretier in elke klas

Adam Sandler werd geboren in Brooklyn, New York toen zijn moeder Judy een kleuterleidster was en zijn vader, Stanley Sandler, een elektrotechnisch ingenieur. Stanley stierf in 2005, maar hij leeft nog steeds op Adam's Happy Madison-logo, waar de man op de foto de vader van de acteur is.

Op zesjarige leeftijd verhuisden Adam en zijn gezin van Brooklyn naar Manchester, New Hampshire, en terwijl hij zich inschreef voor zijn studie, was de toekomstige ster geen uitstekende student. Hij was inderdaad een beruchte klassenclown.

Buiten de les was hij geïnteresseerd in sport en keek hij naar professioneel worstelen. Tijdens zijn jeugd heeft hij ook een andere stad opgepikt die hem in zijn carrière zou helpen. Sandler was goed in het spelen van muziek en het schrijven van liedjes (voornamelijk gekke).

Zijn favoriete honkb alteam waren de New York Yankees, en zijn favoriete muziek toen hij opgroeide was Van Halen, The Police en Styx. Maar zijn meest opmerkelijke talent van allemaal was zijn talent om mensen aan het lachen te maken. Zijn broer Scott was verbluft dat het hem zo makkelijk afging, hij hoefde er geen moeite voor te doen om een heel huis te laten lachen.

Het begin van zijn carrière

Adam ging naar de Manchester Central High School en speelde daar in het basketb alteam van de varsity. Ten slotte luisterde hij naar de volharding van zijn broer om te proberen op te treden in een comedyclub, dus betrad hij het podium in Boston Club.

Vanaf dat moment raakte Sandler verslaafd aan zijn liefde voor prestaties terwijl basketbal werd uitgesteld. Adam werd toegelaten tot de prestigieuze Tisch School of the Arts van de New York University, waar hij beeldende kunst en drama studeerde.

Terwijl hij zich inschreef voor deze klas, pakte hij ook zijn eerste acteerbaan op als Smitty in The Cosby Show. Hij studeerde af in 88 en bracht zijn vrije tijd door met meer stand-up.

Spring naar het sterrendom

Adam Sandler was nog nooit zo jong en werkte in het comedycircuit en deed het opmerkelijk goed. Hij trok de aandacht van zowel Colin Quinn als Dennis Miller. In 1989 begon hij zijn eerste film Going Overboard, en toen was Miller, die Adam aan Lorne Michaels aanbeveelde om aan Saturday Night Live te werken.

Buiten SNL begon zijn carrière met in de hoofdrol in zowel Coneheads als Airheads. Hij speelde ook in Billy Madison, een film gemaakt met een budget van 10 miljoen dollar en zou wereldwijd 26,4 miljoen verdienen. Adam volgde met Happy Gilmore, die maar liefst 41,2 miljoen verdiende met een budget van 20 miljoen dollar.

Hij volgde dat met The Weeding Singer, dat een budget van 18 miljoen dollar omzet in 123.3 miljoen wereldwijd. Met al het succes besloot Adam zijn eigen productiebedrijf, Happy Madison, op te starten om de films te maken die hij wilde en een paar van zijn paden te helpen. De eerste was Deuce Bigalow: Male Gigolo met in de hoofdrol Rob Schneider. Toen volgde Little Nicky en The Animal.

Adam Sandler is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste namen in Hollywood. De acteur heeft echter een belachelijk aantal Golden Raspberry Awards gewonnen voor Beste Acteur en de slechtste film.

Adam Sandler's is erg genereus met zijn vrienden

Met een budget van $80 miljoen verdiende Grown Ups $271,4 miljoen. Blij met het succes van de film, gaf Adam Sandler elk van zijn vrienden en co-sterren Chris Rock, David Spade, Rob Schneider en Kevin James een gloednieuwe Maserati van $200.000, wat neerkomt op ongeveer $800.000.

Volgens CheatSheet zei Rock: "Ik ging onlangs naar buiten en ik had een nieuwe Maserati op de oprit. Nu denk ik dat ik Adam Sandler's b ben."

Ondanks het vervolg, werd Grown Ups 2 gehaat door de critici, het deed het financieel goed en verdiende 247 miljoen dollar met een budget van 80 miljoen dollar. Natuurlijk ging een aanzienlijk deel van de taart naar de hoofdcast en de maatjes van Sandler.

Hij beta alt altijd voor het avondeten

In een interview met The Tonight Show met Jimmy Fallon, beschreef David Spade Adam Sandler als een aardige vent die vrij gul was met zijn portemonnee, altijd betalend voor hem en de castleden van Grown Ups.

Toen Spade zich echter realiseerde dat Sandler in hetzelfde chique restaurant zat, benaderde hij zijn vriend en bood aan om zijn diner voor hem te betalen. Tot zijn verbazing was Adam Sandler's diner van $ 9.000 te duur. Toch besloot hij de rekeningen op zijn kaart te zetten.

De best scorende Adam Sandler-film aller tijden

Hotel Transylvania verdiende wereldwijd $ 358 miljoen tegen een budget van $ 85 miljoen. De grootste namen van Hollywood schitteren in de geanimeerde monsterfilm. Het gaat over graaf Dracula, een overbezorgde vader die wil voorkomen dat zijn dochter verliefd wordt op een mens. Adam Sandler is de stem van Dracula terwijl Selena Gomez Mavis, de vampierdochter speelt.

Met zijn achtergrond als koning van de komedie in de jaren 90, kan het publiek niet om Sandler en zijn talent heen. Ondanks dat Adam Sandler's nettowaarde naar schatting $ 420 miljoen is, is het duidelijk dat de belangrijkste reden waarom zijn vrienden blijven en hem in elk project steunen, zijn goede hart is.

Aanbevolen: