Tyrese kocht zijn kind een heel eiland, maar hoeveel beta alt hij aan kinderbijslag?

Inhoudsopgave:

Tyrese kocht zijn kind een heel eiland, maar hoeveel beta alt hij aan kinderbijslag?
Tyrese kocht zijn kind een heel eiland, maar hoeveel beta alt hij aan kinderbijslag?
Anonim

Fast and Furious filmfranchisester, Tyrese Gibson, is stinkend rijk, hij heeft een illustere carrière gehad en kan bogen op een indrukwekkend cv. Hij is zo rijk dat hij ooit een heel eiland voor zijn achtjarige dochter heeft gekocht. De vader van twee is net zo beroemd om zijn acteerwerk en muziek als om zijn kleurrijke liefdesleven. De ster heeft nu twee rommelige echtscheidingen gehad, die vervolgens hebben geleid tot intense voogdijgevechten. Hij is onlangs veroordeeld tot het betalen van een flink bedrag aan kinderbijslag voor zijn driejarige dochter Soraya, die hij had met de recente ex-vrouw Samantha Lee.

De ster beta alt naar verluidt ook kinderbijslag voor zijn 15-jarige dochter Shayla, die hij had met zijn eerste vrouw Norma Gibson. Is dit genoeg om een deuk in zijn forse bankrekening achter te laten? Misschien is het dat nu niet, maar in 2018 zeiden rapporten dat de ster beweerde dat hij gemiddeld slechts $ 51k per maand verdiende. Onlangs werd echter onthuld dat hij dat jaar meer dan $ 2 miljoen verdiende.

Hoeveel is Tyrese Gibson waard?

Tyrese Gibson behoeft geen introductie; hij heeft sinds eind jaren '90 een vaste carrière opgebouwd. De acteur en muzikant heeft het heel goed voor zichzelf gedaan en heeft een verbluffend vermogen van $ 6 miljoen verzameld. Gibson verdiende zijn rijkdom voornamelijk door zijn werk in muziek en acteren, hij is een begrip.

Gibson heeft met enkele van de grootste namen in de branche gewerkt, waaronder Dwayne Johnson en Mark Wahlberg. Hij speelde zelfs samen met James Franco in Annapolis, en tijdens het filmen werd het spannend tussen de twee.

Het is een bekend feit dat Gibson niet alleen een acteur is, maar ook een voor een Grammy genomineerde zanger. Zijn album Black Rose uit 2015 kwam binnen op nummer één in de Billboard 200-hitlijst. De Baby Boy-ster was ook ooit in een succesvolle RnB-groep genaamd TGT met Tank en Ginuwine.

In zijn jonge jaren deed hij zelfs aan modellenwerk, maar wat hem echt tot sterrenstatus bracht, was zijn muziek- en acteercarrière.

16-jarige Tyrese kreeg een Coca-Cola-commercial die zijn leven veranderde. Volgens Delish weten "Coke- en R&B-fans hoe iconisch deze specifieke commercial bleek te zijn, omdat het de megaster voortbracht die nu bekend staat als Tyrese. Het 30-seconden slot opende de deur voor Tyrese, die toen pas 16 was, om verschijnen in advertenties voor Guess en Tommy Hilfiger."

Tyrese moest meer dan $ 10k per maand betalen voor dochter Soraya

Samantha ging oorspronkelijk voor $ 20k per maand aan partneralimentatie, wat volgens de acteur onredelijk hoog was. Volgens de uitspraak krijgt Sam in plaats daarvan echter maar de helft aan kinderbijslag. Hun echtscheidings- en voogdijstrijd was omstreden, maar werd onlangs na twee jaar afgerond.

TMZ meldde: "Tyrese's rechtszaal-confrontatie met zijn vervreemde vrouw, Samantha Lee Gibson, eindigde dinsdagavond in Georgië met de rechter die de acteur beval om $ 10. 690 per maand aan kinderbijslag te betalen. De exen hebben een dochter, Soraya."

De betalingen zijn met terugwerkende kracht tot 2020 toen Samantha de echtscheiding aanvroeg. "Het probleem voor Tyrese is dat de rechter zei dat de $ 10k/maand teruggaat tot toen Samantha voor het eerst de scheiding aanvroeg in september 2020 … wat betekent dat hij zijn ex een forfaitair bedrag van $ 209k schuldig is."

"Echter, Tyrese kreeg een krediet en merkte op dat hij Samantha's autobetalingen al 2 jaar had gedaan, de rechter klopte $ 46k af … waardoor het forfaitaire bedrag werd teruggebracht tot $ 169k."

Hij beta alt naar verluidt ongeveer hetzelfde bedrag voor dochter Shayla

Soraya is het tweede kind van de acteur; hij heeft nog een dochter uit zijn vorige huwelijk met Norma Gibson. Het paar was van 2007 tot 2009 getrouwd voordat ze ermee ophielden, en het was niet mooi.

Van beschuldigingen van misbruik en een verzoek om een straatverbod tot vechten voor de voogdij over Shayla, er was veel drama. Norma beschuldigde de acteur ervan een afwezige vader te zijn die haar noch hun dochter financieel steunde.

Dit werd echter weerlegd toen werd onthuld dat de ster $ 10.000 aan kinderbijslag aan Norma betaalde. Destijds zou de acteur financiële problemen ervaren. Hij beweerde dat hij meer uitgaf dan hij verdiende. Hoewel onlangs werd onthuld dat hij meer dan $ 2 miljoen verdiende in 2018, het jaar waarin hij beweerde financiële problemen te hebben.

Destijds meldde TMZ: "Tyrese heeft zojuist documenten ingediend die reageren op het verzoek van Norma Gibson om hem te betalen voor haar echtscheidingsadvocaat, en ze onthullen enkele serieuze maandelijkse uitgaven. Volgens de documenten zegt Tyrese dat hij bijna $ 114k per maand voor zijn hypotheek, kinderopvang, boodschappen, nutsvoorzieningen en $ 10k aan kinderbijslagbetalingen aan Norma."

Aanbevolen: