2 Chainz gooit het allemaal aan het toeval, waardoor zijn Tesla hem zelf op de snelweg kan rijden

Inhoudsopgave:

2 Chainz gooit het allemaal aan het toeval, waardoor zijn Tesla hem zelf op de snelweg kan rijden
2 Chainz gooit het allemaal aan het toeval, waardoor zijn Tesla hem zelf op de snelweg kan rijden
Anonim

Ondanks het feit dat dit duidelijk een functie is waar Tesla trots op is en die is ontworpen om aan te kunnen, is er iets dat fans nog steeds nerveus maakt en het helpt niet dat hij de ervaring opzweept door te schreeuwen; "Jesus Take The Wheel" terwijl hij beide handen gebruikt om de spannende ervaring vast te leggen.

Terwijl 2 Chainz het lot beschimpt en de auto met hoge snelheden over de drukke snelweg laat navigeren, ziet zijn passagier er meer dan een beetje nerveus uit, en de hele video is er een waar fans naar kijken terwijl ze hun stoelen vastklampen in de hoop dat de Tesla navigeert veilig door het verkeer.

2 Chainz wordt gedreven

Dit is absoluut een video waarin 2 Chainz wordt bestuurd, maar het is verre van de tijd dat beroemdheden hun eigen privéchauffeurs inschakelden.

In dit scenario is er eigenlijk helemaal geen bestuurder, en wat iemand ook denkt over deze Tesla-ervaring, het blijft een nagelbijter om te zien. Vraag het maar aan zijn passagier, die eruitziet alsof hij alleen maar in zijn broek heeft geplast terwijl 2 Chainz het verkeer treitert zonder ook maar één keer zijn handen op het stuur te leggen.

De video gaat verder met 2 Chainz die zijn handen gebruikt om de ervaring aan de telefoon vast te leggen, en hij pant de auto om duidelijk te maken dat hij volledig is losgekoppeld van de rijervaring, met alle handen van het stuur, en beide voeten van de pedalen.

De rit lijkt stressvol

Op een gegeven moment werd het echt duidelijk dat 2 Chainz echt hoopte dat Jezus het stuur zou overnemen, en de definitie van die term kreeg echt vorm. De handsfree-ervaring stelde de zenuwen van 2 Chainz en zijn passagier op de proef.

De kunstenaar reed met een snelheid van 107 mijl per uur op een drukke snelweg, en net toen hij een grote vrachtwagen naderde in de rijstrook naast hem, kan men hem horen verklaren dat de auto een bocht naderde.

De Tesla manipuleerde relatief gemakkelijk een bocht in de snelweg, maar het zorgde wel voor een duidelijk moment van stress bij 2 Chainz en zijn passagier, omdat geen van beiden echt wist hoe de auto zou reageren op de verandering in de weg richting.

Fans hielden hun adem in voor de duur van deze video, met opmerkingen die op sociale media verschenen zoals; "Ik heb vertrouwensproblemen met cruise control, dus dit is een harde nee," en "kerel op de passagiersstoel ziet er een beetje nerveus uit!?," samen met; "Ik vertrouw er niet op dat een auto voor mij rijdt, maar het is wel dope", en "2 Chainz heeft vandaag mijn zenuwen op de proef gesteld!"

Aanbevolen: