10 berichten op Niall Horan's Instagram waardoor je nog meer van hem gaat houden

Inhoudsopgave:

10 berichten op Niall Horan's Instagram waardoor je nog meer van hem gaat houden
10 berichten op Niall Horan's Instagram waardoor je nog meer van hem gaat houden
Anonim

Niall Horan is een zanger die vroeger lid was van de band One Direction, maar sinds hun splitsing is hij sindsdien alleen verder gegaan. Hij komt oorspronkelijk uit Ierland en werd ontdekt op The X Factor, waar fans oorspronkelijk verliefd werden op zijn houding en stijl. Horan is sindsdien alleen op pad gegaan en gebruikt sociale media om zijn nieuwe muziek te promoten, maar zijn favoriet is Instagram.

Hij plaatst verschillende foto's die te maken hebben met zowel zijn werk als zijn persoonlijke leven, waardoor fans zich meer verbonden voelen met deze artiest. Zijn interesses variëren, maar het maken van geweldige muziek is zijn belangrijkste doel. Blijf lezen om enkele berichten op de Instagram-pagina van Niall Horan te zien waardoor fans nog meer van hem gaan houden!

10 Een bescheiden opschepper

Niall Horan verdiende het om opgewonden te zijn nadat zijn album nummer één werd in zowel het Verenigd Koninkrijk als Ierland, maar de manier waarop hij zijn fans bedankte maakte hen enthousiast voor zijn volgende album. Hij schreeuwde zijn dank uit en keek trots toen hij de prijs omhoog hield die hij had gekregen. Sommige beroemdheden zouden ervoor hebben gekozen om de overwinning alleen te behalen, maar Horan is anders omdat hij ervoor zorgt dat hij de mensen erkent die het allemaal mogelijk hebben gemaakt.

9 Een nieuwe look

Deze zanger besloot om het waar te maken toen hij een nieuwe richting insloeg met zijn look door een paar oranje tinten en een losvallend shirt aan te trekken. Hij lijkt bijna te pronken met zijn geld door het in zijn mond te houden, maar fans zijn er dol op omdat het een speelse kant van Horan laat zien. Het is anders dan de typische man die fans gewend zijn te zingen, hoewel het een verandering is die fans zouden kunnen steunen, aangezien hij terug in de tijd lijkt te reizen.

8 opgewonden voor zijn tour

Een van de beste onderdelen van zijn carrière voor deze zanger is dat hij over de hele wereld toert, zodat hij voor zijn fans kan spelen. Hij toont zijn opwinding in dit bericht terwijl hij met zijn tong naar de camera kijkt en fans meteen kaartjes willen kopen. Hij heeft een energie die niet te bevatten is en zijn fans weten dat het een deel van zijn persoonlijkheid is dat hij naar elk evenement brengt.

7 Vol passie

De reden waarom Horan's muziek zo goed is, is vanwege de hoeveelheid passie en emotie die hij in de teksten kan leggen. Fans kunnen iets voelen als ze naar zijn liedjes luisteren en dezelfde passie is te zien in dit bericht.

Het is duidelijk dat hij alles in de muziek stopt terwijl hij zich concentreert op elk aspect van zijn geluid. Fans zijn hierdoor nog meer geobsedeerd door hem, omdat het een ware liefde voor zijn werk laat zien en op alle mogelijke manieren wil uitblinken.

6 Lachend in de studio

Deze zanger weet hoe hij serieus moet zijn, maar hij weet ook wanneer hij los kan laten en plezier kan hebben met zijn muziek. Fans houden van zijn houding in dit bericht, terwijl hij achterover leunt en geniet van zijn tijd in de stand om te doen waarvoor hij is opgeleid. Horan ziet er zo ontspannen en op zijn gemak uit als hij een geluid creëert dat helemaal van hem is, omdat het hem bekend voorkomt op een manier waar fans dol op zijn.

5 Hij runt een liefdadigheidsevenement

Justin Rose is een professionele golfspeler en organiseert samen met Niall Horan een liefdadigheidsevenement dat in 2016 begon. Ze richten zich elk jaar op verschillende onderwerpen, zoals kankeronderzoek en het helpen van jonge mensen om hun dromen te verwezenlijken. Fans vinden het geweldig hoe deze zanger ervoor kiest om op deze manier iets terug te geven aan de gemeenschap door zijn steentje bij te dragen aan het helpen van mensen in nood, aangezien hij er goed uitziet in een pak terwijl hij dat doet.

4 Een golffan

Een kant van Niall Horan waar maar weinigen veel van weten, is zijn liefde voor golf, aangezien hij vaak op de green wordt gezien. Hij gaat graag naar de verschillende golftours die het hele jaar door plaatsvinden en ondersteunt de verschillende organisaties en producten die ze uitbrengen wanneer hij kan.

Fans waarderen deze kant van Niall Horan omdat het zoveel verschilt van zingen, maar het is nog steeds iets dat hij nastreeft omdat hij een liefde voor de sport heeft. Hij zal misschien nooit prof worden, hoewel dit bericht laat zien hoeveel hij van deze sport geniet in zijn vrije tijd.

3 Een ongedwongen vliegtuigrit

Horan vliegt constant naar zijn volgende locatie, aangezien zijn naam over de hele wereld bekend is. Hij ziet er zo nonchalant uit in zijn gestreepte broek terwijl hij zich vestigt voor een nieuwe vlucht naar een ander land waar zijn aanwezigheid wordt gevraagd. Fans zijn dol op hoe op zijn gemak hij eruitziet terwijl hij erin slaagt te pronken met zijn verbluffende uiterlijk terwijl hij duizenden meters hoog in de lucht ontspant.

2 Een verjaardagsfeest

Shawn Mendes vierde een verjaardag en Niall Horan debuteerde deze throwback-foto ter ere van de speciale dag. Fans vinden het geweldig om te zien dat beroemdheden elkaar als vrienden steunen, vooral wanneer ze een speciaal moment laten zien waarop ze genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Het paar ziet er zo gelukkig uit als ze een avond vrij nemen van hun zangleven om hun favoriete voetb alteam aan te moedigen.

1 Een humoristische fotokans

Fans waarderen het vermogen van deze zanger om plezier te hebben en zijn gevoel voor humor te laten zien. Ze kunnen het niet helpen, maar lachen om deze post terwijl Horan schijnbaar kijkt naar wat het bronzen beeld ook leest. Zijn bijpassende hoed bindt het hele beeld samen en hij verkoopt het met de pose die hij aangaat die die van de man naast hem nabootst.

Aanbevolen: