Tristan Thompson deelt cryptisch citaat over verandering te midden van Khloé Kardashian cheating-schandaal

Inhoudsopgave:

Tristan Thompson deelt cryptisch citaat over verandering te midden van Khloé Kardashian cheating-schandaal
Tristan Thompson deelt cryptisch citaat over verandering te midden van Khloé Kardashian cheating-schandaal
Anonim

De relatie tussen NBA-speler Tristan Thompson en reality-tv-roy alty Khloé Kardashian was op zijn zachtst gezegd tumultueus. Hun aan-en-uit romance heeft de fans van het paar in de war gebracht, en de bewonderaars van Khloé willen dat ze een betere man vindt.

De reputatie van het basketbalicoon is aangetast door zijn controversiële bedrogschandalen en door herhaaldelijk ontrouw te zijn aan zijn partner en babymama Khloé Kardashian.

Thompson heeft zich naar verluidt verzoend met zijn partner en een carrièrestap gemaakt om zijn belofte na te komen en dicht bij Khloé en hun dochter te blijven. Op 27 augustus deelde hij een cryptisch citaat over verandering, dat een verwijzing lijkt te zijn naar zijn besluit om zich bij de Sacramento Kings aan te sluiten.

Tristan deelt een twijfelachtig citaat

Gelooft Tristan Thompson echt dat hij gelooft dat daden meer zeggen dan woorden?

Thompson werd onlangs gesleept omdat hij een bericht over menselijkheid en vriendelijkheid op zijn sociale media had gedeeld, waar fans hem opriepen omdat hij precies het tegenovergestelde deed met zijn familie.

Tristan Thompson Via Instagram
Tristan Thompson Via Instagram

Thompson heeft nog een ander bericht op zijn Instagram-verhaal gedeeld, dat luidt: "Verwachten dat dingen veranderen zonder enige moeite te doen, is als wachten op een schip op de luchthaven."

Of Tristan doelt op de persoonlijke inspanningen die hij onlangs heeft geleverd om dichter bij Khloé en hun 3-jarige dochter True te blijven, is onbekend, vooral omdat de NBA-speler naar verluidt haar in juli (opnieuw) heeft bedrogen dit jaar.

Meerdere online bronnen bevestigden dat Khloé Tristan had vergeven nadat hij haar had overladen met complimenten en dure geschenken, daarbij verwijzend naar het feit dat de KUWTK-ster nooit met hem zou breken vanwege de geschiedenis tussen hen.

Het paar maakte hun relatie in 2016 openbaar en kondigde een jaar later hun zwangerschap aan. Maar dagen voordat Kardashian bevallen was van hun dochter, beweerden online rapporten dat Thompson haar tijdens haar zwangerschap had bedrogen.

Dus, heeft Khloé Tristan vergeven voor zijn wandaden? Volgens nieuwe bronnen is ze "wanhopig om het te laten werken", maar de twee ervaren problemen als een paar. De 'vertrouwensproblemen' van de reality-tv-ster in de relatie zijn naar verluidt de reden geweest waarom.

Een insider deelde met InTouch dat Kardashian en Thompson "nog lang niet voorbij" waren en hard hun best doen om de relatie te laten werken.

Aanbevolen: