Khloé Kardashian-fans maken zich zorgen over haar geestelijke gezondheid nadat ze een cryptisch bericht heeft gedeeld

Khloé Kardashian-fans maken zich zorgen over haar geestelijke gezondheid nadat ze een cryptisch bericht heeft gedeeld
Khloé Kardashian-fans maken zich zorgen over haar geestelijke gezondheid nadat ze een cryptisch bericht heeft gedeeld
Anonim

Khloé Kardashian heeft fans ongerust gemaakt na het delen van een cryptische post over het gevoel "gebroken" te voelen op haar Instagram Stories.

Er stond: "Als je gebroken bent en nog steeds de moed hebt om zachtaardig te zijn voor anderen, verdien je liefde die dieper is dan de oceaan zelf."

Kardashian's vriend en vader van haar driejarige True, Tristan Thompson, is opnieuw beschuldigd van een affaire met model Sydney Chase. De NBA-ster bedroog haar berucht terwijl ze zwanger was en werd verstrikt in een ander schandaal met een vriend van de familie, Jordyn Woods.

Chase heeft ondertussen de beroemde advocaat Gloria Allred ingehuurd nadat de advocaat van Tristan een ontslagbrief had gestuurd. De machtige advocaat Marty Singer werkt ook samen met de Kardashians.

Khloe Kardashian Tristan Thompson TRUE Cryptic Instagram-bericht
Khloe Kardashian Tristan Thompson TRUE Cryptic Instagram-bericht

De aanvaller van Boston Celtics heeft vorige maand juridische stappen ondernomen tegen de 23-jarige Chase.

"Chase is verontwaardigd over wat zij beschouwt als valse verklaringen die over haar zijn afgelegd in de media door vertegenwoordigers van Tristan Thompson", zei de vrouwenrechtenadvocaat in een verklaring verkregen door The Sun.

"Ze heeft mijn advocatenkantoor in de arm genomen… om haar te vertegenwoordigen en een volledig onderzoek in te stellen dat volgens haar de relatie tussen haar en Tristan Thompson zal bevestigen."

Allred nodigde Kardashian, 36, ook uit om de Q&A-sessie bij te wonen, omdat ze "gelooft dat de waarheid door dit proces naar boven zal komen."

Thompson noemde Chase een 'leugenaar', wat ertoe leidde dat Chase naar haar Instagramverhalen ging om te bevestigen dat ze een juridische brief had ontvangen van de vertegenwoordigers van Thompson.

Ze schreef: "vooruitgaan met de waarheid en ik kies ervoor om niet te gehoorzamen", en voegde eraan toe: "Ik zal geen leugenaar genoemd worden."

Chase deelde ook een foto van Khloé's geverifieerde Instagram-account dat haar rechtstreeks een bericht stuurde. De vermeende DM zei: "Hé Sydney, dit is Khloé. Ik zou het op prijs stellen als ons gesprek vertrouwelijk kan blijven."

In een Instagram Live, oorspronkelijk uitgezonden op 8 april, las Sydney Chase de sms-berichten voor die ze naar verluidt van Thompson had ontvangen.

Sydney leek aanvankelijk niet te weten dat ze te zien was in de Live van haar vriend. In het fragment verkregen door The Sun was te zien hoe het model openhartig over de vader van twee sprak.

"Tristan Thompson zei net: 'Stuur me een foto van je [onhoorbare]', 'las ze hardop voor terwijl ze naar haar mobiel staarde.

"Tristan zei letterlijk: 'Ja schat, dat vind ik leuk. Ik wil zien hoe ze eruit zien. Ik ben nieuwsgierig. Je hebt me enthousiast gemaakt om terug te komen.'"

Toen ze merkte dat ze werd gefilmd, reageerde Sydney snel nonchalant door te zeggen: "Oh ja, dit is op Live. Ik sta op het punt mezelf in de a te neuken. Ach ja, het is prima."

Ze vervolgde: "Misschien, op dit punt, is het leven. Ik teken niets, je deed wat je deed, dat is op jou. Tristan sloeg me. Ik heb hem niet geslagen."

Chase beweerde toen dat Thompson zei dat ze op zijn ex Jordan Craig leek, die toevallig de moeder is van zijn eerste kind, zoon Prince.

"Blijkbaar is Khloe niet zijn type, maar ik ben zijn type en [onhoorbaar.] Hij wilde de status en in staat zijn om die status te behouden, maar ik leek precies op zijn ex en ben zijn type," beweerde ze in de duistere video.

Aanbevolen: