Khloe Kardashian deelt ongemakkelijke knuffel met vreemdgaande ex Tristan Thompson op lunchdatum

Inhoudsopgave:

Khloe Kardashian deelt ongemakkelijke knuffel met vreemdgaande ex Tristan Thompson op lunchdatum
Khloe Kardashian deelt ongemakkelijke knuffel met vreemdgaande ex Tristan Thompson op lunchdatum
Anonim

Khloé Kardashian werd gezien in Calabasas, zaterdag, in een poging de beste co-ouderschapsrelatie te vormen met haar vreemdgaande ex Tristan Thompson.

Khloé Kardashian deelde een ongemakkelijke knuffel met Tristan Thompson

Khloe werd gezien terwijl ze een ongemakkelijke zijknuffel deelde met de 31-jarige NBA-ster terwijl ze hun vierjarige dochter True op de achterbank van een SUV zetten. De mede-oprichter van The Good American, haar dochter True, Tristan, Khloe's moeder Kris Jenner, evenals Khloe's nichtjes Dream, Chicago en neef Psalm, kwamen samen voor de lunch in Sagebrush Cantina. Khloe onthulde later op Instagram dat haar dochter en haar nichtjes deelnamen aan hun eerste dansrecital.

Tristan Thompson maakte een cameo in Drake's nieuwe muziekvideo met polygamiethema

Terwijl Tristan Thompson momenteel overal op sociale media wordt gesleept nadat hij verscheen in Drake's nieuwe muziekvideo met polygamiethema.

Om middernacht ET op 17 juni dropte Drake zijn zevende studioalbum "HONESTLY, NEVERMIND". De Canadese rapper liet ook de video voor zijn eerste single "Falling Back" in première gaan. Drake speelt een nerveuze bruidegom die op het punt staat te trouwen met 27 bruiden. Tristan Thompson geeft Drake een peptalk terwijl hij zijn getuige speelt.

Thompson werd gezien terwijl hij de Grammy-winnende rapper vroeg of hij in orde was, die antwoordde: "Ja, ik ben er klaar voor", terwijl ze zich voorbereidden op de ceremonie. "Voelt niet goed, we schrappen het, we gaan naar huis, het is gedaan", verklaarde Thompson voorafgaand aan de nep-joodse bruiloft.

Tristan Thompson's Side Baby Scandal was te zien in de finale-aflevering van 'The Kardashians'

De timing van de video heeft ertoe geleid dat veel fans Thompson een oogje in het zeil hebben gegeven, aangezien het slechts enkele uren nadat zijn laatste valsspeelschandaal werd onthuld in de seriefinale van The Kardashians.

Tristan Thompson heeft toegegeven een kind te hebben verwekt achter de rug van Khloé Kardashian

Kim Kardashian was geschokt nadat ze een verhaal las op DailyMail.com, waarin exclusief werd onthuld dat de voormalige NBA-speler had toegegeven een kind te hebben verwekt achter haar kleine zusje Khloé Kardashian rug.

Terwijl Kim Khloé aan de telefoon troostte, hoorde men Khloe in tranen uitbarsten toen ze Tristan berispte omdat hij haar "vernederde" met een ander openbaar schandaal.

Nadat de cameo van Thompson in de "Falling Back" werd onthuld, zette het geschokte fans ertoe aan om hun verbijstering te tweeten.

"Drake trouwde echt met 23 vrouwen in zijn nieuwe 'Falling Back'-muziekvideo en had Tristan Thompson als zijn beste man. hilarisch", schreef iemand online.

"tristan thompson is de beste man in de terugvallende video terwijl drake met meerdere vrouwen trouwt…..het is logisch", schreef een tweede.

"Niet drake krijgt Tristan Thompson in een MV over hem trouwen met meerdere vrouwen Khloe zal nooit een pauze nemen", merkte een derde op.

Aanbevolen: