Khloe Kardashian praat over "pijnlijke momenten" te midden van Tristan Thompson Love Child Scandal

Inhoudsopgave:

Khloe Kardashian praat over "pijnlijke momenten" te midden van Tristan Thompson Love Child Scandal
Khloe Kardashian praat over "pijnlijke momenten" te midden van Tristan Thompson Love Child Scandal
Anonim

Khloe Kardashian luidt het nieuwe jaar in met haar dochter True, en het is een veilige gok dat Tristan Thompson er niet zal zijn. De realityster ging naar Instagram om een bericht te delen over het overwinnen van pijnlijke momenten, en hoewel ze niet specificeerde waar het over ging, was het waarschijnlijk gericht op haar ex-vriend Tristan Thompson en de vaderschapsproblemen rondom hem.

Khloe's bericht ging over pijnlijke momenten, net zoals degene waarmee ze momenteel wordt geconfronteerd

"Er zullen zeer pijnlijke momenten in je leven zijn", luidde het Instagram-verhaal, "Dat zal je hele wereld in een kwestie van minuten veranderen."

Dankzij haar knipperlicht-ex-vriendje weet Khloe het een en ander over pijnlijke momenten. De NBA-ster heeft naar verluidt een kind verwekt met fitnessmodel Maralee Nichols nadat hij eerder dit jaar Khloe had bedrogen.

Tristan heeft toegegeven ontrouw te zijn aan Khloe. Aanvankelijk beweerde de Kings-speler dat het een eenmalig iets was, voordat hij bekende dat hij gedurende drie maanden herhaaldelijk contact had gehad met de voormalige fitnessinstructeur.

Maralee is op 1 december bevallen van een zoon en kondigde aan dat Tristan de vader was, iets wat hij niet heeft ontkend, maar hij heeft om een vaderschapstest gevraagd. Tristan wordt nu geconfronteerd met een juridische strijd met zijn vermeende baby-mama, die hem aanklaagt voor kinderbijslag.

Eerder deze maand meldde TMZ dat Tristan zelfs probeerde haar $ 75.000 te bieden om te zwijgen over de baby. Dat deed ze niet.

Khloe hoopt vooruit te komen nadat hij in verlegenheid is gebracht door Tristan

The Keeping Up With The Kardashians-ster heeft niet publiekelijk gereageerd op de hele beproeving, maar heeft haar lijden onthuld via cryptische Instagram-berichten. Gisteren nog ging Khloe naar Instagram om een citaat te delen over "het niet zien van grootsheid" in zichzelf nadat ze zich naar verluidt eenzaam voelde nadat ze Kerstmis had doorgebracht met True terwijl Tristan afwezig was.

Khloe's inspirerende post verwijst naar kracht in moeilijke tijden: "Laat ze je sterker, slimmer en vriendelijker maken."

Het citaat eindigt met een positieve noot, sprekend over vooruitgaan ondanks de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd: Maar word niet iemand die je niet bent. Schreeuw. Schreeuw als het moet. Dan trek je die kroon recht en houd je hem in beweging.'

Loyaliteit is altijd een uitdaging geweest waar Tristan voor stond.

In 2018 zagen de paparazzi de atleet zoenen met een andere vrouw, slechts enkele dagen voordat een hoogzwangere Khloe beviel van hun dochter True. Een jaar later maakte Khloe het uit met hem nadat hij contact had gemaakt met de beste vriend van zus Kylie Jenner, Jordyn Woods. Nu voelt Khloe zich ‘in verlegenheid gebracht’ nadat ze oprecht geloofde dat Tristan ‘was veranderd.’

Aanbevolen: