Fans denken dat Kristen Stewart te veel haat krijgt, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Kristen Stewart te veel haat krijgt, hier is waarom
Fans denken dat Kristen Stewart te veel haat krijgt, hier is waarom
Anonim

Hoewel veel filmfans kennis maakten met Kristen Stewart toen ze een kind was tegenover Jodie Foster in The Panic Room, was het de Twilight-franchise die haar bekendheid bezorgde. Fans die Kristen Stewart's carrière sinds Twilight hebben gevolgd, weten dat ze veel rollen heeft gehad die in niets lijken op Bella Swan. Maar het is waar dat bioscoopbezoekers verbonden waren met het karakter van Bella en haar liefde voor Edward en de familie Cullen.

Het was ook erg sappig na de relatie tussen Kristen Stewart en Robert Pattinson, die helaas eindigde toen er foto's werden gemaakt van Kristen en Rupert Sanders, de regisseur van Snow White and the Huntsman. Kristen zei dat ze met Robert zou zijn getrouwd, wat zeker iets was dat fans van beide sterren wilden horen.

Hoewel Kristen Stewart een grote fanbase heeft, zijn er sommige mensen die niet zo aardig zijn over het feit dat ze in Twilight zat of haar acteervermogen. Veel fans zijn van mening dat Kristen Stewart te veel haat krijgt. Laten we eens kijken waarom.

Kristen Stewart's acteren

Fans weten dat Kristen Stewart een hekel heeft aan beroemd zijn, en dat is logisch, vooral omdat er altijd zoveel mensen zijn die iets over haar te zeggen hebben.

Een fan begon een Reddit-thread genaamd "We zijn oneerlijk geweest tegenover Kristen Stewart" en schreef dat ze begrijpen dat sommige mensen de draak steken met de Twilight-franchise. De fan zei dat ze, toen ze naar Cafe Society keken, vonden dat Kristen Stewart een betere acteur is dan mensen zeggen. Ze schreven: "Ik merkte hoe Kristen Stewart het hele ding droeg en ik begon terug te denken aan haar andere uitvoeringen."

Een andere fan antwoordde: "Ze is geweldig in onder-acteren. Ze beheerst subtiliteit."

Anderen prezen Kristen's films Personal Shopper en Adventureland, en ze gaf in beide zeker geweldige optredens. In de eerste film speelde ze Emily, de liefdesbelang van Jesse Eisenbergs personage James. In de tweede film speelde ze Maureen, die als personal shopper voor een beroemdheid werkte. Ze rouwde om het verlies van haar tweelingbroer en probeerde te zien of ze met zijn geest kon communiceren. Beide zijn fascinerende verhalen die heel anders zijn dan Twilight.

Een andere filmfan begon een Reddit-thread met het verzoek om films die "mijn mening over Kristen Stewart zullen veranderen". Een paar mensen hebben Clouds Of Sils Maria aanbevolen.

In een andere Reddit-thread prees een fan Kristen's optreden in American Ultra en schreef: "Ik vond haar leuk in American Ultra. Ik dacht dat haar optreden genuanceerd genoeg was voor de rol die ze speelde en ze bracht waarschijnlijk een persoon over die twee verschillende persona's dan de meeste." In deze film uit 2015 speelde Kristen Phoebe, de vriendin van het personage van Jesse Eisenberg, Mike. De film kreeg een aantal slechte recensies, waarbij Rogerebert.com hem anderhalve ster gaf, maar sommige mensen vonden hem interessant en anders.

'Personal Shopper'

Mensen vonden het absoluut geweldig om naar Kristen Stewart te kijken in Personal Shopper, met een bericht van een fan op Reddit: "Ik vond het een heel boeiende uitvoering. Er is iets zo geweldigs aan Kristen in deze nauwe, langzame rollen die de nuance van haar geven Ze speelt de ruimte die ze nodig heeft om te ademen. Ze verdwa alt als hoofdrolspeelster in grote kaskrakers, maar in kleinere drama's schittert ze."

Het lijkt erop dat fans Kristen liever in indiefilms zien en daarom prijzen velen haar werk buiten Twilight.

Kristen Stewart deelde hoe het was om Personal Shopper te filmen in een interview met Esquire, en ze zei dat het geweldig was dat ze voor een groot deel van de film op haar mobiele telefoon zat. Ze zei: "Eerlijk gezegd is het de beste acteur ooit. Ik kan er alles op projecteren wat ik wil. Het was alleen technisch frustrerend, toen we geen service hadden. Het was als, "kom op!" Het was zo frustrerend, want als we de juiste emotie hadden of zoiets en het was gewoon niet de juiste timing, dan was het vervelend."

'Gelukkigste seizoen'

Kristen Stewart kreeg ook veel aandacht voor haar hoofdrol in Happiest Season, dat een grote plons maakte tijdens de feestdagen van 2020. Kristen werd geïnterviewd door de schrijver/regisseur Clea Duvall voor In Style en Kristen vertelde hoe het is geweest toen ze ouder werd in Hollywood.

Kristen zei: "Op dit moment hebben we een heel leuk gesprek, omdat ik er niet aan denk dat ik met een miljoen mensen praat. Maar toen ik jonger was, kon ik het gewoon' daar moet ik niet vanaf komen als een idee. Ik zat er gewoon zo in dat ik niet eens een eerlijke versie van mezelf kon presenteren. Dat frustreerde me omdat ik mezelf steeds in de weg liep."

Veel fans houden van de interessante filmrollen van Kristen Stewart, aangezien ze sinds Twilight een interessante acteercarrière heeft gehad, en het is leuk om te horen dat mensen vertellen hoe getalenteerd ze denken dat ze is.

Aanbevolen: