Hier is waarom fans denken dat Beyonce Kim Kardashian 'haat

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans denken dat Beyonce Kim Kardashian 'haat
Hier is waarom fans denken dat Beyonce Kim Kardashian 'haat
Anonim

Sinds Kim Kardashian en Kanye West in 2012 hun relatie openbaar maakten, gaat het gerucht dat Beyonce en Jay-Z afstand hebben gehouden van de tv-ster, ondanks dat ze ooit een zeer hechte band hadden met de Good Life-rapper. Kanye werd min of meer beschouwd als een broer van de Carters, die het machtspaar al bijna twee decennia kent. Maar volgens rapporten zou zijn romance met Kim K uiteindelijk leiden tot een breuk tussen hun vriendschap, vooral nadat Bey en Jay op borgtocht waren gegaan op het zomerhuwelijk van het paar in 2014 in Italië.

Toch, hoewel Kim en Beyonce niet echt vrienden zijn, zou de hitmaker van Crazy In Love Kardashian zeker als een kennis zien, die ze in januari 2020 een boxset van haar Adidas x Ivy Park-collectie schonk. De twee zaten ook naast elkaar op de modeshow van Kanye West in 2015, maar wat weten we over de eenrichtingsvriendschap van Bey en Kim? Hier is het dieptepunt.

De Carters houden afstand

kim kardashian beyonce weddenschap awards
kim kardashian beyonce weddenschap awards

Toen Kim Kardashian in 2012 met Kanye West begon te daten, vroegen velen zich af of dit betekende dat de realityster een toegangspas had gekregen om in contact te komen met Beyonce en haar man, Jay-Z, die al heel lang vrienden met Kanye sinds het begin van zijn carrière.

Rapporten doken snel op en beweerden dat Beyonce zogenaamd niet geassocieerd wilde worden met de Kardashians toen ze hoorde over haar relatie met Kanye, en hoewel ze samen op verschillende openbare evenementen zouden worden gezien, hebben de twee elkaar nooit als vrienden zijn.

In 2012 vergezelde Kim haar schoonheid naar de BET Awards, met Beyonce en Jay-Z naast hen. Het was de eerste keer dat fans Jay-Z en Kanye samen met hun significante ander zagen op een evenement zo groot als de jaarlijkse prijsuitreiking, maar fans lieten zich niet misleiden door hun bijeenkomst. Sommigen geloofden zelfs dat dit een PR-stunt was om het te laten lijken alsof alles goed was tussen de koppels.

En hoewel er in de loop der jaren eindeloze krantenkoppen zouden verschijnen over een vermeende vete tussen Kim en Beyonce, is een bewering die klopt, dat de moeder van vier al heel lang bevriend was met Rachel Roy, die de beruchte schuld kreeg voor de liftaanval tussen Jay en Beyonce's zus, Solange Knowles, in 2014.

Rachel en Kim waren eerder aanwezig bij de Vera Wang Spring-modeshow in New York in september 2011, en het toeval wilde dat Beyonce en Solange ook aanwezig waren. Natuurlijk wist niemand dat er slecht bloed was tussen Bey en Rachel tot drie jaar later, maar het feit dat Kim bevriend was met iemand met wie de Partition-zanger blijkbaar problemen had, zou heel goed verklaren waarom ze afstand hield.

Rachel, voor het geval je het nog niet wist, was ooit stagiair bij Rocawear van Jay-Z, het modelabel dat hij samen met zijn voormalige zakenpartner Damon Dash begon, met wie ze in 2005 zou trouwen voordat ze haar aanvraag indiende voor echtscheiding in 2009. De exen delen twee kinderen uit hun relatie: Tallulah en Ava Dash.

Maar tijdens haar tijd bij het bedrijf zou Jay-Z en Rachel Roy een romantische relatie hebben gehad. De reden waarom Solange haar zwager aanviel op de afterparty van het Met Gala in 2014, werd toegeschreven aan Rachel, die de hele avond bij de rapmagnaat 'rondzweeft'.

Kim en Beyonce zijn kennissen

Kim Kardashian Beyonce-evenement
Kim Kardashian Beyonce-evenement

Hoewel ze zeker niet de beste vrienden zijn, respecteren Kim en Beyonce elkaar - het is tenslotte zeer onwaarschijnlijk dat ze elkaar nooit meer zullen kruisen gezien hun respectieve banden met hun echtgenoten, die, ondanks nog steeds omdat ze op moeilijke voet met elkaar staan, beschouwen ze zichzelf nog steeds als vrienden.

Terwijl Beyonce en Jay-Z besloten om niet naar de bruiloft van Kim en Kanye in 2014 te gaan (erg duister!) liet de R&B-zangeres de fans weten dat ze nog steeds aan het paar dacht door een toegewijd eerbetoon te plaatsen op haar Instagram.

“Ik wens je een leven vol onvoorwaardelijke liefde. God zegene je mooie familie, schreef ze in het bijschrift van een foto genomen van Kim's US Vogue spread.

Toch waren fans in de war over waarom Beyonce en Jay-Z ervoor zouden kiezen om de bruiloft van het paar niet bij te wonen, aangezien ze op dat moment al meer dan tien jaar bevriend waren met Kanye en zelfs als familie beschouwden.

Jay-Z leek de kwestie aan de orde te stellen in zijn nummer Friends uit 2018, dat door velen werd beschouwd als een diss-track gericht op Kanye. "Ik ga naar niemand iets als ik en mijn vrouw beefin' Het kan me niet schelen of het huis in brand staat, ik ga dood, na, ik ga niet weg.'"

Aangezien het Met Gala-incident zich pas twee weken voor de bruiloft van Kim en Kanye in Italië had voorgedaan, is het begrijpelijk waarom de Carters niet van plan waren om de grote dag van West te vieren.

In januari 2020 leek Beyonce Kim een PR-box te hebben gestuurd met haar nieuwste Ivy Park x Adidas-collectie, die de realityster modelleerde voor haar miljoenen volgers op haar Instagram Story.

Dus, is het redelijk om aan te nemen dat, hoewel ze geen vrienden zijn, Kim en Bey hoogstens vriendelijk met elkaar zijn. Maar laat weten dat er een groot verschil is.

Aanbevolen: