Fans denken dat Jessica te veel haat krijgt op 'Love Is Blind', hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Jessica te veel haat krijgt op 'Love Is Blind', hier is waarom
Fans denken dat Jessica te veel haat krijgt op 'Love Is Blind', hier is waarom
Anonim

Terwijl ze wachten op een nieuw seizoen van Love Is Blind, zijn fans van de Netflix realityshow nog steeds super geïnvesteerd in het liefdesleven van de cast van het eerste seizoen. Het huwelijksleven van Amber en Barnett is zoet, Mark is een nieuwe vader en fans denken dat Gigi weer vrijgezel is.

Meteen begonnen mensen over Jessica Batten te praten, en ze werd het onderwerp van memes en Twitter-gesprekken. Ze gaf wijn aan haar hond, zei dat Mark te jong voor haar was en wilde bij Barnett zijn, maar hij koos Amber.

Maar krijgt Jessica te veel haat van fans van Love Is Blind? Laten we eens kijken naar wat mensen zeggen.

Fan reactie op Jessica

Many Love Is Blind-fans willen meer weten over de show en het waargebeurde verhaal van de relatie tussen Jessica en Mark is fascinerend. Ze maakten verbinding in de pods, maar Jessica zei dat, omdat ze 34 was en Mark pas 24, dat problemen kon opleveren. Fans praten vaak over het leeftijdsverschil.

Een fan deelde in een Reddit-bericht dat ze sympathiseren met Jessica omdat, zoals kijkers later ontdekten, Jessica zei dat ze probeerde de show vroeg te verlaten. Het lijkt erop dat als ze dat had kunnen doen, ze Mark zou hebben vermeden om pijn te doen, en ze zou zich niet zo in de war en verward hebben gevoeld door de situatie.

De fan schreef: "Ik denk niet dat al haar gedrag verontschuldigd moet worden, maar ik heb wel medelijden met haar. Ze had Barnett natuurlijk niet in Mexico moeten achtervolgen, maar gedwongen worden daar te blijven vanwege een contract is klote."

Een andere kijker was het ermee eens en zei dat ze begrepen dat Jessica een partner wilde vinden waarmee ze een gezin kon stichten. Ze schreven: "Ze lijkt gewoon eenzaam. Ze noemde een paar keer dat ze iemand wilde hebben om naar huis te komen, denkend dat ze zichzelf kan overhalen genoegen te nemen met een man die van haar houdt, zelfs als ze niet hetzelfde voelt. Vooral zorgen maken dat ze bijna geen tijd meer heeft om kinderen te krijgen."

Een fan vindt het jammer dat mensen Jessica online wat haat hebben getoond: ze schreven op Reddit: "Ik denk dat ze sympathie verdient voor alle cyberpesten en haat die ze heeft ontvangen. Voor mij waren haar acties slecht, maar er waren andere factoren."

Jessica en Barnett

Voor Cameron en Lauren was hun verhaal over Love Is Blind vrij eenvoudig. Ze praatten in de pods, vonden elkaar leuk en besloten zich te gaan verloven. Toen ze elkaar persoonlijk ontmoetten, voelden ze een vonk, en die chemie ging door terwijl ze op vakantie gingen, samen in het appartement woonden en trouwden. Het was niet zo gemakkelijk voor Jessica, omdat ze Barnett leuk vond, en toen hoorde dat hij Amber ten huwelijk zou vragen in plaats van met haar.

Een andere fan van Love Is Blind deelde op Reddit dat als Jessica en Barnett uiteindelijk verloofd waren, het mogelijk is dat mensen haar leuker hadden gevonden.

De fan postte dat Jessica "niet de ideale relatie kreeg die ze wilde in de show" en vervolgde: "Ik denk echt dat ze geprobeerd heeft om dingen met Mark te laten werken, maar dat is duidelijk niet gebeurd."

Een andere Reddit-thread begonnen, een kijker sympathiseerde met Jessica en zei dat het echt leek alsof Barnett Jessica ten huwelijk zou vragen. Barnett zei wel dat hij haar een aanzoek wilde doen, dus het was logisch dat ze dit had verwacht.

Het was absoluut dramatisch om te zien hoe Jessica en Barnett elkaar leuk vonden, en vervolgens te zien hoe hij Amber ten huwelijk vroeg. Zelfs als sommige mensen Jessica niet steunden om het leeftijdsverschil tussen haar en Mark te noemen, kunnen ze zich hier inleven in haar gekwetste gevoelens.

Het leeftijdsverschil

Jessica deelde dat ze het leeftijdsverschil echt een groot probleem vond voor haar en Mark.

In een interview met The Daily Beast zei ze: "Ik wil iemand met wie ik oud kan worden en waarmee ik kan resoneren. Je weet wel? Ik ga mijn pensioen ergens in de komende 10 jaar plannen, [en] hij is nog maar net begonnen. … Het zijn twee verschillende plaatsen in het leven, en het raakte me heel hard. Alles in mij zei alleen maar: 'Je zit je te ver boven je hoofd.'"

Jessica gaf ook commentaar op de manier waarop mensen online over haar praten, en ze zei dat ze probeerde er het beste van te maken. Ze legde uit: Ik ben heel eerlijk, ik was er niet super blij mee, maar ik probeer er plezier mee te hebben … Mensen die me uitlachen en dat soort dingen, ik probeer daar een goede sport voor te zijn Het is niet het einde van de wereld.”

Jessica heeft nu een relatie met Benjamin McGrath, volgens E! Nieuws en fans kunnen lieve foto's van het paar zien op Instagram.

Aanbevolen: