Redditors kijken niet uit naar Netflix's 'Addams Family' na cast-aankondiging

Redditors kijken niet uit naar Netflix's 'Addams Family' na cast-aankondiging
Redditors kijken niet uit naar Netflix's 'Addams Family' na cast-aankondiging
Anonim

Tim Burton maakt een spil naar het kleine scherm met The Addams Family Netflix spin-off, woensdag. Nu is de cast aangekondigd, maar Redditors zijn niet blij.

Hoewel het nog te vroeg is voor een officiële releasedatum, beginnen er vanaf woensdag enkele details naar voren te komen. Zo zal woensdag in het teken staan van Wednesday Addams, de dochter van Morticia en Gomez Addams. De serie wordt aangekondigd als een 'speurend, bovennatuurlijk doordrenkt mysterie'. In de nieuwe serie zal Wednesday paranormale gaven hebben en deze bovennatuurlijke krachten gebruiken om een mysterie op te lossen en een monsterlijke moordpartij te stoppen.

Het titelpersonage wordt gespeeld door de 18-jarige Jenna Ortega, die naam heeft gemaakt door te acteren in films als Iron Man 3 en Insiduous: Chapter 2.

Er werd ook eerder aangekondigd dat Catherine Zeta-Jones de rol van de moeder van woensdag zal spelen, Morticia en Luis Guzman Gomez Addams. The Hollywood Reporter heeft onlangs ook de andere castleden onthuld.

Thora Birch speelt Tamara Novak, de moeder van de slaapzaal van woensdag bij Nevermore Academy. Birch speelde Gamma in seizoen 10 van The Walking Dead. Riki Lindhome speelt woensdag de therapeut, Dr. Valerie Kinbott. Lindhome speelde de rol van Donna Thrombey in Knives Out. Andere castleden zijn Jamie McShane, Hunter Doohan, Georgie Farmer en Emma Myers.

Na de aankondiging van de castleden gingen Redditors naar hun platforms om hun mening te uiten. Velen zagen de situatie als een gemiste kans om Christina Ricci, die woensdag in de originele show speelde, te casten als Morticia, aangezien de actrice nu in de veertig is.

christina
christina

Anderen waren van mening dat geen enkele cast ooit zou kunnen voldoen aan de originele cast in de tv-serie of de film.

jaren 90 cast
jaren 90 cast

Veel Redditors spraken ook hun minachting uit voor de nieuwe richting die de show opgaat, waarbij woensdag bovennatuurlijke krachten heeft en de show een mysterie is.

geen krachten
geen krachten

Anderen spraken hun algemene ontevredenheid uit en verklaarden dat ze niet uitkijken naar de nieuwe serie.

addams
addams

Burton zal het eerste seizoen van de show, dat uit acht afleveringen zal bestaan, regisseren en uitvoeren. De show zal ergens volgend jaar op de streamingdienst Netflix verschijnen.

Aanbevolen: