15 waardeloze sitcoms uit de jaren 90 die je nooit zou moeten kijken (het maakt niet uit hoe verveeld je bent)

Inhoudsopgave:

15 waardeloze sitcoms uit de jaren 90 die je nooit zou moeten kijken (het maakt niet uit hoe verveeld je bent)
15 waardeloze sitcoms uit de jaren 90 die je nooit zou moeten kijken (het maakt niet uit hoe verveeld je bent)
Anonim

Klassieke sitcoms bepalen de jaren negentig. Deze lijst gaat echter niet over het beste van de jaren 90. Inderdaad, deze lijst gaat helemaal over de slechtste sitcoms uit de jaren 90. In feite zijn Seinfeld, Friends en Fraizer slechts enkele van de klassieke shows die niet op deze lijst staan. Natuurlijk kunnen deze shows fans misleiden om ze te bekijken. Hoe verveeld je je ook voelt, kijk niet naar deze sitcoms. Als je dat doet, zul je er spijt van krijgen als een Dharma & Greg-argument. De jaren 90 pompten sitcom na sitcom uit. Voor het grootste deel volgen ze allemaal dezelfde formule. Hoe dan ook, niet elke show was een hit en er waren een paar missers. Deze shows waren een grote flop en zijn slechts een vage herinnering. Het is tijd om de jaren negentig van dichterbij te bekijken. Hier zijn 15 slechtste sitcoms uit de jaren 90 die je nooit zou moeten kijken, hoe verveeld je ook bent.

15 Stap voor stap

The Brady Bunch was misschien een klassieke show uit de jaren 70. Het was echter geen goed idee om het opnieuw te maken. Step By Step volgt een samengesteld gezin dat moeite heeft om met elkaar om te gaan. Zelfs de sterrenkracht van Suzanne Sommers en Patrick Duffy kon het niet laten werken. Hoe dan ook, het deed het goed in de kijkcijfers en ging verschillende seizoenen door.

14 Hangtijd

Het succes van Saved By The Bell resulteerde in vele spin-offs en remakes. Dit omvat de shows Saved By The Bell: The New Class en Hang Time. Hang Time volgt natuurlijk een basketb alteam van een middelbare school om het een beetje anders te maken. Het volgt dezelfde basisformule als alle ochtendshows voor tieners. Het heeft ook last van regelmatige cast- en verhaalveranderingen.

13 Zus, zus

Sister, Sister was net als alle andere shows van de jaren 90. Het plot, de cast en het verhaal klopten niet altijd, maar dat deed er niet toe. Hieruit volgt twee tweelingen die bij de geboorte gescheiden zijn en elkaar jaren later vinden. De twee families worden snel één, maar dat is nog maar het begin. Al snel profiteren de tweelingen van hun gelijkaardige uiterlijk.

12 Nog lang en ongelukkig

In de jaren 90, als iets eenmaal werkte, zouden ze het steeds opnieuw doen. Zo was Married With Children een enorm succesvolle show. De co-creator probeerde dat succes te herhalen met Unhappily Ever After. De tweede keer lukte het niet. Critici waren van mening dat het slechts een kloon was en met slechts een paar wijzigingen. Zo was er een pratende pop, die het wel anders maakte. Het was echter meestal een remake van Married With Children.

11 Veronica's Kast

In de late jaren 80 en vroege jaren 90 was Kirstie Alley een grote Hollywood-ster. Ze bracht het grootste deel van de jaren 90 door met proberen dat te heroveren. Eind jaren 90 speelde ze in Veronica's Closet. Het ging vele seizoenen door, maar de meeste critici weten niet hoe. In het begin deed het het goed in de rating, maar het volgen van Seinfeld hielp. Hoe dan ook, het viel al snel in de kijkcijfers en verdween.

10 Plotseling Susan

Van ver lijkt Susan opeens de perfecte show. Natuurlijk kon zelfs Brooke Shields het niet laten werken. Critici hadden een hekel aan de show vanaf het moment dat ze hem zagen. Het was echter aanvankelijk een ratingsucces. Het hielp wel dat het Seinfeld volgde en voor ER werd uitgezonden. In die tijd waren dat twee van NBC's grootste shows. Toen Susan plotseling naar maandag verhuisde, explodeerde het in de kijkcijfers.

9 Hangin' With Mr. Cooper

Op een gegeven moment leek het erop dat Hangin' With Mr. Cooper het volgende grote ding zou worden. Echter, zoals veel shows in die tijd, leed het aan constante veranderingen. Critici waren hard over de cast, het schrijven en het verhaal. De show heeft belangrijke veranderingen aangebracht die de show alleen maar schaden. Het verhuisde naar de T. G. I. F. line-up en deed het goed. Het verplaatste zich echter weer naar zaterdagavond en mislukte.

8 Clueless

De film Clueless uit 1995 is een van de beste films van de jaren 90. Het heeft inderdaad een behoorlijke cultstatus en blijft een favoriet. Aan de andere kant v alt het tv-programma niet in die categorie. De tv-serie duurde maar een paar seizoenen. Aanvankelijk maakte het deel uit van de T. G. I. F. line-up en deed het goed in de kijkcijfers. Critici waren echter hard voor de show en de cast. Later verhuisde de show nachtenlang en daalde in de kijkcijfers.

7 Ferris Bueller

De film Ferris Bueller's Day Off uit 1986 is een klassieke film. Inderdaad, het overstijgt de tijd en blijft populair. De tv-serie kan diezelfde claim echter niet maken. De show was een grote flop en duurde niet eens één seizoen. Het introduceerde de wereld weldra de wereldberoemde Jennifer Aniston.

6 Harry en de Hendersons

Een hitfilm opnieuw maken als een tv-sitcom was prominent in de jaren 90. Daarmee gingen ze echter te ver. Harry And The Hendersons is een tv-versie van de film uit 1987. De film deed het goed aan de kassa, maar de critici waren hard. Hoe dan ook, een tv-remake kwam in de jaren 90 en mislukte.

5 George

George Foreman is een van de grootste professionele boksers in de geschiedenis. Hij nam het op tegen iconen en zijn legende zelf. Dat betekent echter niet dat hij in een tv-show zou moeten schitteren. Het is inderdaad een beter idee om een van zijn klassieke gevechten op te voeren in plaats van deze show. De sitcom George duurde minder dan één seizoen.

4 Schiet me maar neer

Just Shoot Me was een typische sitcom uit de jaren 90. Het was echter niet op hetzelfde niveau als een Friends of Seinfeld. Het heeft dezelfde basisformule als de meeste shows uit de jaren 90. Zelfs de sterrenkracht van David Spades was niet genoeg om de show te laten werken. Hoe dan ook, het ging verschillende seizoenen door voordat ik eindelijk de bijl kreeg.

3 Dharma & Greg

Dharma & Greg volgen dezelfde standaard sitcom-formule uit de jaren 90. Twee mensen uit verschillende werelden nemen een overhaaste beslissing. Nu moeten ze een manier vinden om het te laten werken. Critici waren hard op de show voor zijn schrijven en plot. De meeste afleveringen gingen over de twee tegenpolen die elkaar niet begrepen.

2 Babypraat

In de jaren 90 hadden netwerken iets met het ombouwen van films uit de jaren 80 tot sitcoms. Inderdaad, ze probeerden het met zowat elke film. Eind jaren 80 werd Look Who's Talking een grote hit. Begin jaren 90 volgde een vervolg. De film inspireerde de tv-serie Baby Talk uit de jaren 90. Natuurlijk voldeed de show niet aan de normen die door de film werden gesteld.

1 Het geheime dagboek van Desmond Pfeiffer

Critici beschouwen The Secret Diary of Desmond Pheiffer als een van de slechtste sitcoms aller tijden. Het veroorzaakte zelfs vóór de eerste aflevering controverse. Velen vonden dat er een luchtige benadering van de Amerikaanse slavernij nodig was. De show duurde maar een paar afleveringen voordat de show werd geannuleerd.

Aanbevolen: