10 acteurs die niet eens naar hun eigen films kijken

Inhoudsopgave:

10 acteurs die niet eens naar hun eigen films kijken
10 acteurs die niet eens naar hun eigen films kijken
Anonim

Hollywood heeft ons tot nu toe enkele van de meest iconische films gegeven, maar niets brengt een film meer tot leven dan een geweldige acteur! Nu de Oscars dit jaar zijn gekomen en verdwenen, lijkt het alsof er een handvol A-lijststerren is die gewoon niet afstemmen op de producties waarvoor ze prijzen winnen! Hoewel dit misschien als een schok komt, is dit niets nieuws voor de branche.

Dit is ook te zien in de muzieksfeer, waar talloze muzikanten zijn die niet naar hun eigen liedjes luisteren. Van mensen als Johnny Depp, Reese Witherspoon, helemaal tot de Queen of the Academy Awards zelf, Meryl Streep; sommige sterren kijken niet eens naar hun eigen films, en dit is wie die lijst maakt!

10 Javier Bardem

Javier Bardem staat bekend om zijn werk in talloze films, waaronder No Country For Old Men en Biutiful, maar het lijkt alsof hij niet eens zijn eigen films kijkt! Tijdens een interview in 2012 met GQ magazine, onthulde de Oscar-winnaar dat hij het niet leuk vindt om zichzelf op het grote scherm te zien.

"Het feit dat ik het leuk vind om personages te maken, betekent niet dat ik het leuk vind om te zien hoe mijn personages worden gemaakt, mijn optreden", zei hij. De acteur beweerde dat hij zichzelf te hard veroordeelt, "Dat kan ik niet aan", ging hij verder, en we nemen het hem niet echt kwalijk!

9 Reese Witherspoon

Reese Witherspoon verplettert het spel sinds haar debuut in de jaren 90, maar de actrice beweert dat ze zichzelf in een constante strijd van zelfhaat zou bevinden als ze naar haar eigen films zou kijken. Ze kijkt niet alleen haar films niet, maar soms herinnert ze zich ook niet in welke films ze heeft gespeeld!

"Ik heb absoluut geheugenverlies over elke film die ik ooit heb gemaakt," zei ze. "Ik zal niet naar ze kijken, want als ik dat zou doen, zou ik in een staat van zelfhaat belanden." Ze heeft echter een glimp opgevangen van haar werk, maar beweert dat ze er daarna heel vreemd over voelt.

8 Megan Fox

Megan Fox is verschenen in een overvloed aan film- en televisieshows, waaronder Hope & Faith, Transformers en Jennifer's Body, om er maar een paar te noemen, maar je zult haar niet betrappen bij het kijken naar een van haar films!

Tijdens een interview met Entertainment Tonight onthulde Megan dat ze enkele clips van haar werk heeft gezien en elke keer ineenkrimpt! "Ik werd gewoon misselijk in mijn maag … ugh, dood me!" zei ze gekscherend nadat de interviewer haar een filmscène van zichzelf had laten zien. "Waarom doe je me dit aan?" vroeg de actrice, wat bewijst dat ze er echt geen fan van is om zichzelf op het scherm te zien.

7 Johnny Depp

Johnny Depp is een acteur die iedereen kent! De ster is verschenen in klassiekers als Edward Scissorhands, Black Mass en Pirates Of The Caribbean, maar hij heeft er geen van gezien!

De acteur onthulde dat hij "lang geleden een keuze had gemaakt, dat ik beter af was om mijn films niet te kijken, wat vervelend is omdat je veel van het ongelooflijke werk van je vrienden mist", zei hij.. Hoewel hij er duidelijk niet in geïnteresseerd is om naar zichzelf te kijken, zou Depp wel willen dat hij eens kon kijken hoe goed zijn medesterren het doen!

6 Nicole Kidman

In 2009 onthulde Nicole Kidman dat van alle ongelooflijke films waarin ze speelde, de enige die ze daadwerkelijk heeft gezien, Moulin Rouge is! en Australië. Hoewel ze helemaal niet geïnteresseerd is om zichzelf te zien, gaf de actrice toe dat ze die twee films alleen zag uit respect voor de regisseur, Baz Lurhmann.

Volgens de Daily Mail zei Nicole dat ze de hele tijd in haar stoel "kronkelde", wat duidelijk maakte dat ze het nooit meer zou doen!

5 Zac Efron

Zac Efron debuteerde voor het eerst in 2006 toen de populaire Disney-film High School Musical tot stand kwam. Sindsdien speelde de acteur in hitfilms zoals 17 Again, Charlie St. Cloud en The Greatest Showman, om er maar een paar te noemen, maar hij is er geen fan van om naar zichzelf te kijken!

De acteur onthulde dat de reden achter zijn keuze om zijn eigen films niet te kijken puur uit angst is dat hij te kritisch op zichzelf zal worden. Bovendien heeft Zac zijn standpunt over Hollywood heel duidelijk gemaakt door tijdens zijn Netflix-serie Down To Earth With Zac Efron te beweren dat hij zich van die omgeving wil afscheiden.

4 Tom Hanks

Tom Hanks is gemakkelijk een van de grootste filmsterren in Hollywood. Ondanks zijn status als A-lister, is de acteur ervan overtuigd dat het een "vreselijke vergissing" zou zijn om zichzelf op het scherm te zien.

Hoewel hij in zowat alles heeft gezeten, vindt Hanks het geen goed idee voor een acteur om naar zichzelf te kijken, behalve om zijn werk te verbeteren."Omdat je nooit leert wat je moet doen. Je leert alleen wat je niet moet doen. Het ding over het kijken naar oude films is dat ze niet veranderen," legde hij uit.

3 Emma Stone

Emma Stone is gemakkelijk een van de meest geliefde actrices in de industrie, en terecht! De ster verscheen in hitfilms zoals Easy A, The Help en La La Land, waarmee de actrice haar allereerste Oscar-overwinning behaalde!

Nou, ondanks haar succes in de filmindustrie, heeft Emma nog nooit veel van haar hitfilms gezien, waaronder Easy A, de film die haar carrière katapulteerde. Hoewel ze er geen probleem mee heeft zichzelf op het scherm te zien, vindt ze het nogal narcistisch. 'Wie wil zichzelf zo lang in de gaten houden?' Emma vertelde People magazine, en ze heeft een punt!

2 Julianne Moore

Julianne Moore is zonder twijfel Hollywood-roy alty, maar je zult dit icoon niet zien kijken naar een van haar eigen films! De actrice maakte duidelijk dat haar passie filmmaken is, niet kijken, vooral niet als zij de hoofdrol speelt.

In 2013 sprak de actrice met de Britse Daily Express, waar ze zei: "Ik heb geen van mijn eigen films gezien", zei Moore. "Ik kan daar niet zitten voor een première of zo. Ik vind het leuker om in de film te zitten dan om ernaar te kijken. Dat is mijn grote sensatie, in plaats van het eindproduct te zien."

1 Jared Leto

Jared Leto is nog zo'n Oscar-winnende acteur die niet terug durft te kijken naar zijn oude films. De ster sprak in 2017 met SyFy Wire dat hoewel hij het leuk vindt om hier en daar momenten van zichzelf te zien, je hem nooit door een hele film heen zult zien kijken.

Ik denk gewoon dat als je naar je eigen films kijkt, het je te veel bewust kan zijn van een proces. Ofwel vind je het leuk wat je deed en ben je geneigd het te herhalen, of je vond het niet leuk, en het kan je zelfbewust maken. Ik weet niet zeker hoeveel winst er voor mij is.' Naast de tol die het van je eigenwaarde eist, maakte Leto ook duidelijk dat het zinloos is om zijn eigen films te kijken, omdat hij al weet hoe het afloopt.

Aanbevolen: