Halle Berry zegt dat mislukte relaties opstapjes waren om 'liefde van haar leven' te vinden Van Hunt

Inhoudsopgave:

Halle Berry zegt dat mislukte relaties opstapjes waren om 'liefde van haar leven' te vinden Van Hunt
Halle Berry zegt dat mislukte relaties opstapjes waren om 'liefde van haar leven' te vinden Van Hunt
Anonim

Halle Berry's liefdesleven is op en neer en overal, en elk stukje van deze reis is door miljoenen fans bekeken. Zoals de meeste mensen heeft ze een aantal uitdagingen op de liefdesafdeling ervaren, en een paar van haar relaties zijn ontrafeld zonder langdurig succes of permanentie. Ze verklaarde onlangs dat deze mislukkingen slechts opstapjes waren op weg naar de ontmoeting met de persoon die ze nu 'de liefde van haar leven' noemt, Van Hunt.

Toen ze het podium betrad om een prijs in ontvangst te nemen tijdens de 4e jaarlijkse viering van Black Cinema & Television, loofde de zeer gewaardeerde actrice Van voor haar steun en maakte ze duidelijk dat het veel moeite kostte, maar ze heeft nu ware liefde en geluk gevonden.

Halle Berry's liefdesreis is geparadeerd voor de camera's voor de wereld om te zien

De actrice is in de loop van haar volwassen leven in verband gebracht met een aantal verschillende mannen en is voor elk van hen gevallen vanwege hun individuele kwaliteiten. Ze heeft zelfs van 3 mannen genoeg gehouden om door het gangpad te lopen en te zeggen: "Ik doe", maar elk van die huwelijken is uiteindelijk mislukt. De hele tijd keek de wereld toe, waardoor elk van deze breuken intenser pijnlijk werd voor Berry.

Voorheen gekoppeld aan beroemde vriendjes zoals Kevin Costner, Bruce Willis, Wesley Snipes, en ze ging zelfs uit met Billy Bob Thornton, ze heeft haar best gedaan om haar soulmate te vinden. Berry trouwde vervolgens met David Justice in 1993, Eric Benet in 2001 en Olivier Martinez in 2013. Ze heeft een kind gekregen met Gabriel Aubry en een kind met Olivier Martinez.

Geen van die relaties is blijven hangen. Berry sprak dit in haar toespraak aan en zei; "Je weet dat ik dit jaar eindelijk liefde heb gevonden iedereen. Ook al zijn jullie allemaal op deze pijnlijke reis met mij geweest… Je hebt me zien falen en falen en falen."

Halle Berry Credits Van Hunt omdat ze de liefde van haar leven is

Halle Berry's transparantie en openhartige methode om haar mislukte relaties door te geven, hebben ertoe geleid dat ze eindelijk de man heeft gevonden waarvan ze denkt dat hij haar ware liefde is - degene met wie ze oud zal worden en voor altijd zal doorbrengen. Deze man is toevallig een muzikant en een succesvolle producer; Van Hunt.

Terwijl ze op het podium stond, zei ze; "… en naast het regisseren van mijn eerste film, vond ik ook de liefde van mijn leven en ik weet dat het waar is en dit is hoe ik weet dat het waar is." Ze vergeleek deze relatie met anderen waarin ze is geweest, zei ze; "Omdat je zo vaak fa alt, weet je hoe verkeerd eruit ziet. Omdat ik zo vaak heb gefaald, weet ik nu hoe [liefde] er echt uitziet, Ze nam vervolgens de Career Achievement Award in ontvangst en vierde haar succes met de 'liefde van haar leven'.

Aanbevolen: