Heeft Kim Kardashian Kanye vergeven voor recent drama na oprechte Vaderdag-eerbetoon?

Inhoudsopgave:

Heeft Kim Kardashian Kanye vergeven voor recent drama na oprechte Vaderdag-eerbetoon?
Heeft Kim Kardashian Kanye vergeven voor recent drama na oprechte Vaderdag-eerbetoon?
Anonim

Van alle beroemdheden die deel uitmaken van Hollywood, heeft Kim Kardashian zeker naam gemaakt sinds ze in 2007 beroemd werd. Sindsdien is ze vooral bekend geworden door haar hoofdrol in Op de hoogte blijven van de Kardashians met de rest van haar familie, een zeer populaire reality-tv-show die hielp om de familie beroemd te maken.

Vanwege de hoge mate van populariteit van de show is het begrijpelijk dat de familie miljoenen en miljoenen fans heeft verzameld uit alle uithoeken van de wereld, klaar als adelaars die elke beweging in de gaten houden. Fans hebben de familie in de loop der jaren een achtbaan van hoogte- en dieptepunten zien ervaren, waaronder zowel succesvolle als mislukte relaties, familievetes en nieuwe toevoegingen aan de familie die werden verwelkomd.

Een van de langstdurende relaties in de show was tussen Kanye en Kim, die officieel in het huwelijksbootje stapten in 2014. Helaas scheidden ze later in 2022, vanwege verschillende redenen. Ondanks de zeer openbare online vetes van het paar, lijkt het erop dat Kanye het moeilijker heeft om verder te gaan dan Kim.

Hoe gaan de kinderen van Kim en Kanye om met het drama?

Kim en Kanye werden ooit gezien als een van de meest geliefde koppels in Hollywood, en het was in deze tijd dat het paar besloot hun gezin te laten groeien en samen in totaal vier kinderen te krijgen.

Kim's eerste baby is North West, die nu negen jaar oud is. Ze is ook een moeder van Saint West, Psalm West en Chicago West, die allemaal jonger zijn dan North, de oudste van de vier kinderen.

Gelukkig, ondanks de recente scheiding van het paar eerder dit jaar, lijkt het erop dat de kinderen van het ex-echtpaar goed op de hoogte zijn van wat er tussen het paar gebeurt te midden van dit alles.

Heeft Kim Kardashian Kanye vergeven voor al zijn openbare drama?

Helaas voor het onlangs gesplitste paar is hun scheiding zeer publiekelijk afgehandeld, waarbij Kanye online memes en posts op sociale media plaatst die gericht zijn op Kim en haar nieuwe relatie. Dit leek een nogal stressvolle beproeving voor Kim, die een openbare verklaring aflegde waarin stond dat het gedrag van haar ex-man 'alleen maar meer pijn voor iedereen veroorzaakte' en verklaarde dat de scheiding 'al moeilijk genoeg is voor onze kinderen'. De toon van de hele verklaring weergalmde duidelijk Kim's gevoelens van stress die ze op dat moment voelde.

De publieke ruzie tussen de twee duurde een tijdje voort, waarbij Kanye vaak zowel Kim als Pete aanviel. Het is begrijpelijk dat het internet gek werd van de memes van Kanye. Midden in het drama plaatste hij zelfs een oprecht gedicht. In de afgelopen maanden lijkt het er echter op dat de twee vriendschappelijker met elkaar zijn geworden.

Op vaderdag plaatste Kim op Instagram wat een lief berichtje leek te zijn voor de rapper, naast een foto van hem en hun vier kinderen. Er staat:

Bedankt dat je de beste vader voor onze baby's bent en van ze houdt zoals jij dat doet! Fijne Vaderdag Ye.”

Na weken van online ruzie lijkt het erop dat de voormalige echtgenoten eindelijk op betere voet kunnen staan. Dit kan erop wijzen dat zowel Kim als Kanye hun meningsverschillen hebben opgelost en dat Kim haar waardering uitspreekt voor de rapper als vaderfiguur.

Kim plaatste ook Vaderdag-eerbetoon aan haar vader, die helaas stierf toen ze jonger was, en Caitlyn Jenner, die jarenlang haar stiefvader was terwijl ze getrouwd was met 'momager' Kris Jenner.

Met wie is Kanye nu aan het daten?

Sinds de scheiding van Kim na elf jaar samen, lijkt het erop dat Kanye zich een verloren puppy voelt. In december 2021 begon de rapper een korte affaire met de Italiaans-Amerikaanse actrice en model Julia Fox. In februari 2022 leken de zaken tussen de twee echter af te koelen, waarbij de relatie slechts een paar maanden duurde.

Eerder, in maart 2022, werd Ye verschillende keren gespot met Chaney Jones, een lookalike van Kim Kardashian. Het 24-jarige Instagram-model kreeg kwispelende tongen, omdat begrijpelijkerwijs velen dachten dat dit Kanye's manier was om te proberen te voelen alsof hij op de een of andere manier nog steeds bij zijn ex-vrouw is.

Het lijkt er echter op dat het 24-jarige Instagram-model het niet leuk vond om vergeleken te worden met Kim Kardashian, en klapte terug op Instagram om te zeggen dat ze 'nooit plastische chirurgie aan mijn gezicht had ondergaan'. Ze gaf echter ook toe dat ze daadwerkelijk een operatie had ondergaan voor een Braziliaanse Butt Lift. Ze bleef zeggen dat ze nog steeds 'dik' was voor de operatie, ondanks de speculaties van fans.

Het leek er echter op dat de romantiek niet lang duurde. In juni werd gemeld dat het 'stel' na een kortstondige romance uit elkaar was gegaan, ondanks dat het 24-jarige Instagram-model de naam 'Ye' op haar pols liet tatoeëren.

Dus, het lijkt erop dat, ondanks het feit dat hij met nog twee vrouwen is uitgegaan sinds zijn scheiding van Kim, geen van beide was wat Ye nodig had. Gelukkig lijkt hij tegenwoordig op betere voet te staan met zijn ex, en dat is het enige waar zijn fans echt op kunnen hopen na al het drama.

Aanbevolen: