De waarheid over de relatie van de toekomst met zijn acht kinderen

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van de toekomst met zijn acht kinderen
De waarheid over de relatie van de toekomst met zijn acht kinderen
Anonim

Future stond het afgelopen decennium in de schijnwerpers voor zijn mainstream rapgenre en hitlijsten. Hoewel Future al deze zaken voor hem in petto heeft, heeft hij een groot deel van het publieke drama gehad en meer. De rapper is ook een vader, maar hoewel zijn muziek positieve recensies oplevert, is het vaderschap een uitdaging. Met acht kinderen heeft Future zeker veel in handen, maar hey, geen zorgen, hij heeft het geld toch?

Future is zo vaak uitgeroepen dat hij nu de handelsmerkmeme is geworden voor 'papakwesties' en 'giftige mannelijkheid'. De reputatie van de Grammy-gecertificeerde rapper als vader overschaduwt bijna zijn populariteit als artiest. Een meer kritische blik op hoe hij omgaat met het vaderschap zou doen vermoeden dat er meer is dan op het eerste gezicht lijkt. Hier is een kijkje in het leven van Future als vader en zijn relatie met zijn kinderen.

7 Toekomst heeft een grote familie

De eerste zoon van de sterrapper is de negentienjarige Jakobi Wilburn, die hij had met ex-geliefde Jessica Smith. Zijn tweede kind, een meisje genaamd Londyn, komt uit zijn relatie met India. Future's derde baby mama is Brittni Mealy, met wie hij zijn zoon Prince kreeg. Nadat zijn relatie met Mealy eindigde, begon de rapper met Ciara te daten. Hij en het R&B-icoon waren enkele jaren samen, waarin ze zich verloofden en een zoon verwelkomden die Future Jr heette. Nadat hun relatie eindigde, kreeg Future meer kinderen. Zijn zoon Hendrix van danser Joie Chavis. De moeders van Kash en Paris zijn onbekend, terwijl een andere babymoeder, Eliza Reign, onthulde dat Future de vader was van haar dochter.

6 De rapper heeft gezegd dat zijn relatie met de kinderen privé is

Hoewel zijn muziek wereldwijd is, wil Future dat zijn persoonlijke leven persoonlijk blijft. Dit onthulde hij in zijn documentaire uit 2019, The WIZARD, die dezelfde naam deelde met zijn negende studioalbum. De ster reflecteerde op zijn leven op het podium en merkte op dat hij een relatie met zijn kinderen wilde opbouwen en hen wilde laten weten dat hij betrouwbaar was. Future merkte op dat de connectie en band die hij had met zijn kinderen een zegen was. De crooner van Life Is Good voegde eraan toe dat het een hele uitdaging was om al zijn kinderen in de documentaire te krijgen, omdat hij zijn privacy met hen koestert.

5 Future heeft enkele van zijn praktische vadervaardigheden getoond

Hoewel de Used to This-rapper vele malen onder vuur is komen te liggen, heeft hij ook publieke goedkeuring gekregen. Zulke momenten zijn onder meer hoe hij opkwam voor de gelegenheid en een borgsom van $ 100.000 betaalde nadat zijn oudste zoon, Jakobi, was gearresteerd voor het bezit van een pistool en een gewijzigd identiteitsbewijs. In 2017 genoot hij van een daddy-Auto Expressdaughter-moment met Londyn bij de BET Awards in 2017. In die tijd zag het paar er schattig uit, met rockende bezaaide gezichtsmaskers. Twee jaar geleden sloot hij zich aan bij ex-geliefde Mealy om de 7e verjaardag van Prince te vieren, en het was niets minder dan een kermis. Hij en Joie Chavis waren samen in 2018, en de "Nobody Special"-rapper vergezelde haar voor de babyshower.

4 Hij heeft veel Baby Mama Drama gehad

In tegenstelling tot de gevallen van zijn publieke genegenheid, heeft Future te maken gehad met veel co-ouderschapsproblemen, waarvan de meeste legaal zijn. Smith was de eerste die hem in 2013 uitriep. Ze verloofde hem in een juridische strijd over hun zoon. Hij en Ciara hadden ook nogal wat ruzie na hun scheiding. Ze verklaarde duidelijk dat ze niets met hem te maken wilde hebben tijdens hun voogdijstrijd. Future beschuldigde haar later van het weghouden van hem van hun zoon, maar ze presenteerde bewijs waaruit bleek dat ze hem 19 bezoeken had verleend vóór de beschuldigingen. The Goodies-zanger klaagde Future ook aan voor $ 15 miljoen wegens smaad en laster.

3 Jakobi lijkt een andere mening te hebben over zijn vader

Afgelopen november was er nogal wat opschudding nadat Jakobi de krantenkoppen haalde. Het begon allemaal nadat NBA-ster Dwight Howard werd uitgeroepen door zijn 12-jarige zoon, Bryon Howard. Braylon schreef op Instagram dat zijn vader geen 'echte vader' was. Hij schreef: “post die lezen, “Mijn vader is geen echte vader. Hij praat niet eens met me, en hij weet dat ik verdrietig ben en hem nodig heb.' Als op het juiste moment ging Jakobi naar Instagram en retweette Braylon's beweringen. Dit leidde tot brede speculaties op sociale media, wat erop duidde dat Future een onverschrokken vader zou zijn.

2 Mealy deelde onlangs enkele teksten over de relatie van Future met Prince

Een paar weken geleden was Future weer in het nieuws vanwege weer een co-ouderschapsprobleem. Zijn derde babymoeder, Mealy, plaatste een gesprek tussen de rapper en hun zoon. De afbeelding die op haar Instagram-verhaal werd gedeeld, suggereerde dat Prince een gesprek had over het krijgen van wat kleding. Future leek hem te hebben gezegd het aan zijn moeder te vragen voordat hij een beledigend woord over Mealy schreef. De mode-ondernemer had er geen zin in nadat ze suggereerde dat Future beweerde de sms'jes niet te hebben gestuurd. Mealy beschuldigde hem van "wreedheid tegen kinderen", eraan toevoegend dat hij Prince al drie maanden niet had gezien.

1 Hij had sinds 2018 botsingen met de regering

In 2018 hadden Future en Reign het over vaderschapskwesties. Dit was nadat ze beweerde dat hij de vader was van haar eenjarige kind. Future ontkende het, maar de vaderschapstest bewees dat hij ongelijk had. Sindsdien hebben hij en Reign problemen gehad met kinderbijslag. Onlangs heeft ze hem aangeklaagd voor $ 53.000 aan kinderbijslag, maar uit alle indicaties blijkt dat de toekomst er niet door geraakt is.

Aanbevolen: