De waarheid over T.I.'s relatie met zijn zeven kinderen

Inhoudsopgave:

De waarheid over T.I.'s relatie met zijn zeven kinderen
De waarheid over T.I.'s relatie met zijn zeven kinderen
Anonim

In 2001 bracht Tip Harris zijn eerste soloalbum uit, I'm Serious, wat de rapper geen succes bracht. Twee jaar later werd hij opgemerkt door het Atlantic Records label en richtte hij zijn eigen label op genaamd Grand Hustle Records. Datzelfde jaar bracht hij het tweede album uit, dat veel succesvoller was dan het eerste. Naast het uitbrengen van extreem succesvolle tracks en het ontvangen van Grammy Awards, is de muziekartiest ook betrokken bij liefdadigheid en helpt alleenstaande ouders met studiebeurzen voor hun kinderen. De realityshow waarin zijn hele grote familie is opgenomen, bracht hem nog meer bekendheid.

Zijn vader, Clifford, was niet veel aanwezig in het leven van zijn zoon. Hij woonde in New York en Harris bezocht hem wanneer hij de kans had. Clifford had Alzheimer en is overleden. Zijn moeder, Violeta, was ook niet de belangrijkste persoon die hem opvoedde. Tip werd opgevoed door grootouders van moederskant. Hij deelde een bijzondere hechte band met opa Robert en oma Willie. Het was zijn grootvader die hem Tip noemde. Nu willen fans weten, hoe is de relatie van T. I. met zijn zeven kinderen? Hier zijn alle details.

7 Zonnique Pullins

Zonnique is de enige stiefdochter van de rapper. Ze is ook een muziekartiest die bekend staat als Miss Star. Onlangs opende Zonnique over haar laatste operatie die haar uiterlijk aantast en waar ze schijnbaar spijt van heeft. Tijdens een Instagram Live besprak ze haar mislukte neuscorrectie. De 25-jarige leunde meer in de camera, legde haar vingertop op haar neus en onthulde: "Ik heb het zojuist laten doen door deze dokter hier. Misschien had ik niet moeten gaan." Aan de andere kant, T. I. en Zonnique hebben van kinds af aan altijd een hechte band gehad. In een interview met Bossip onthulde Zonnique dat ze van al haar familieleden houdt, hoewel ze niet perfect zijn.

6 Messias Harris

Voor het trouwen, T. I. had een paar serieuze, langdurige relaties. De eerste was met LaShon Dixon, die zes jaar duurde, van 1995 tot 2001. Het ex-paar had in die jaren twee kinderen samen: Messiah en Domani. De eerste is geboren in 2000 en wordt erkend omdat hij meedeed aan de familieshow. In 2020 heeft T. I. stuurde een oprechte boodschap naar Messiah om hem een gelukkige 19e verjaardag te wensen. Hij schreef: "Ik verkocht crack op S. Grand ave van Bankhead toen je moeder me vertelde dat ze zwanger van je was. jij voor het veranderen van mijn leven, zoon… en daarvoor… DANK JE WEL!!!"

5 Domani Harris

De tweede zoon van LaShon Dixon, Domani, is ook bekend van het tv-programma. Verder heeft hij een Instagram-account dat erg populair is. TI is teleurgesteld dat Domani heeft geweigerd te verschijnen in zijn VH1-reality-tv-show The Family Hustle. Domani besloot een andere weg naar het sterrendom in te slaan omdat hij niet langer geassocieerd wil worden met de show of zijn vader. De 20-jarige liet $85.000 op tafel liggen. Zelfs met een productie-aanbod om zijn cameratijd te beperken, weigerde Domani deel te nemen aan de realityshow. Sindsdien is zijn relatie met T. I. was een beetje gespannen.

4 Deyjah Harris

T. I.'s tweede ex-vriendin is Ranniqua, die bijna twee jaar bij de rapper was, van 1999 tot 2001. De muzikant had een affaire met haar toen hij nog bij LaShon woonde. Met Ranniqua heeft de zangeres een dochter genaamd Deyjah, die in 2001 werd verlost. Ondanks dat ze nog maar een tiener is, kan ze al een ster worden genoemd dankzij haar professionele Instagram-account met enorm veel volgers. Helaas hebben T. I.'s twijfelachtige liefdesdaden haar diep geschaad. Als bewijs daarvan bracht de rapper haar in verlegenheid toen ze onthulde dat hij haar naar de gynaecoloog had gebracht om er zeker van te zijn dat ze maagd was toen ze 18 jaar oud was. Volgens Cheat Sheet dacht het nu 20-jarige meisje "niet dat T. I. een slechte ouder was, maar gaf toe dat ze door de beproeving anders naar hem ging kijken. haar."

3 Clifford "King" Joseph Harris III

In 2010 stapte Harris in het huwelijksbootje met een bekende songwriter en zanger: Tameka Cottle. Ze ontmoetten elkaar in 2001 en begonnen vrijwel onmiddellijk te daten. Tameka Tip heeft nog drie kinderen met zijn vrouw, waarvan Clifford de oudste is. Hij werd in 2004 ter wereld verwelkomd. De 17-jarige is druk bezig geweest zich te mengen in verbale woordenwisselingen op internet. Hij was ook betrokken bij een vechtpartij op school. Sommigen denken dat hij misschien niet veel aandacht krijgt van zijn vader.

2 Majoor Harris

Na negen jaar samen te hebben gewoond en twee kinderen te hebben gekregen, zijn Harris en Tameka eindelijk officieel getrouwd. Hun tweede zoon, Major, werd geboren in 2008. Hij was acht jaar het jongste lid van het gezin tot zijn mooie zus kwam. Aangezien hij een van de minderjarigen in de familie is, lijdt het geen twijfel dat T. I. verwent hem waarschijnlijk het meest.

1 Erfgename Harris

In 2016 werd Heiress een derde geweldige toevoeging aan de familie. Er zijn veel foto's van T. I. zijn dochter knuffelen en een aanhankelijke vader zijn. Ondertussen kan de moeder van erfgename, Tameka, worden omschreven als een zeer begrijpelijke en loyale echtgenoot die haar man altijd heeft gesteund. Maar alles heeft zijn grenzen. Vanwege de regelmatige bezoeken van de rapper aan de gevangenis, vroeg ze in 2016 een scheiding aan. Ze zijn nu echter nog steeds samen en het lijkt erop dat geen van hen klaar is om dit huwelijk te beëindigen.

Aanbevolen: