De waarheid over John Travolta's relatie met zijn kinderen in 2021

Inhoudsopgave:

De waarheid over John Travolta's relatie met zijn kinderen in 2021
De waarheid over John Travolta's relatie met zijn kinderen in 2021
Anonim

John Travolta's leven was gevuld met een aantal zeer hoogtepunten en was ook doorzeefd met tragedie en momenten van pure pijn en strijd. Zijn carrière is er een van afgunst, want hij sierde het scherm, het podium en raakte vele harten door zijn epische uitvoeringen en legendarische rollen. Zijn belangrijkste taak heeft echter helemaal niets met Hollywood te maken.

John Travolta is toevallig ook een liefhebbende vader die zoveel liefde heeft om te delen met zijn prachtige kinderen. Nu, meer dan ooit, sinds het verlies van zijn overleden vrouw, Kelly Preston, is John Travolta nauw verbonden met zijn kinderen. Hij en zijn kinderen hebben steun en kracht van elkaar gezocht en hebben 2021 bestormd met relaties die sterker zijn dan ooit, en een gedeelde vastberadenheid voor een mooie toekomst.

10 Ella bewondert haar vader

De meeste 21-jarige meisjes schamen zich voor hun ouders en proberen los te komen, maar Ella Travolta niet. Integendeel, bronnen onthullen dat Ella haar vader echt bewondert, en John Travolta is de ontvanger van zoveel liefde en genegenheid van zijn niet-zo-kleine meisje. De twee delen een heel speciale band en hun relatie blijft openlijk bloeien op sociale media, waar de wereld naar kan kijken als een bron van inspiratie.

9 Ella beschouwt hem als een rolmodel

Ella en John zijn zo hecht dat ze vaak Instagram-berichten aan elkaar wijden en vaak zien we de liefde voor elkaar stromen in hun sociale media-inhoud. Tijdens een recent bericht op haar Instagram-account stortte Ella haar emoties uit en onthulde ze dat ze geluk heeft met zo'n geweldige vader en dat ze hem respecteert omdat hij haar zulke goede waarden heeft bijgebracht. Ze heeft zoveel respect voor haar vader dat ze heeft aangegeven dat ze zijn opvoedingsstijl wil nabootsen als ze haar eigen kinderen heeft.

8 Hij beschouwt het als een 'voorrecht' om vader te zijn

Na het verlies van zijn zoon en het verlies van zijn vrouw, heeft John Travolta het een en ander geleerd over de kwetsbaarheid van onze tijd op aarde. Hij mist geen moment als het erom gaat liefde en genegenheid over te brengen op zijn kinderen, en hij heeft verklaard dat hij het "een voorrecht vindt om de vader te zijn van deze twee prachtige kinderen."

7 John is een steunpilaar voor zijn kinderen

Het vakantieseizoen van de 20e eeuw was buitengewoon moeilijk voor de familie Travolta, omdat ze het voor het eerst zonder Kelly Preston moesten doorstaan. Als de ware pijler van kracht die hij is, verzekerde John Travolta dat hij zijn kinderen een gelukkige, warme, feestelijke omgeving bood en ervoor zorgde dat hun dag speciaal en feestelijk was.

6 Hij is een super trotse papa

Als het op trotse papa's aankomt, is John Travolta moeilijk te verslaan. Hij stra alt trots uit elke porie op sociale media als hij commentaar geeft op het succes van zijn dochter. Het lijkt erop dat ze een acteercarrière nastreeft, net als haar vader, en Ella heeft echt de volledige steun van haar vader. Zijn trots en opwinding over de successen van zijn dochter zijn gemakkelijk voelbaar in zijn hartverwarmende berichten aan haar op sociale media.

5 Hij deelt een passie voor hockey met Ben

EOnline meldt dat John Travolta inspeelt op de behoeften van zijn kinderen op een manier die voor hen volledig herkenbaar is. Ben lijkt echt van hockey te houden, en John Travolta is er voor elke minuut. Hij nam onlangs zijn zoon mee naar een play-offwedstrijd van de Stanley Cup en was enthousiast betrokken bij het kijken naar de wedstrijd met hem. De twee leken in een goed humeur te zijn en konden samen volop genieten van de Stanley Cup-playoff-ervaring.

4 Hij wijdt een stukje van zijn hart aan Jett

John Travolta had drie kinderen met Kelly Preston. Dat iemand ver voor zijn tijd van de wereld is weggenomen, verandert niets aan het feit dat John Travolta heel veel van hem houdt en hem aanbidt. Toen Jett nog maar 16 jaar oud was, kreeg hij een aanval terwijl hij op vakantie was met zijn gezin. John Travolta eert nog steeds op vele manieren de relatie die hij met zijn zoon had. Hij herinnert zich met plezier hun reizen samen en wijdt posts op sociale media ter ere van hem.

3 John en Ben delen intieme momenten

John Travolta deelt niet te veel foto's van zijn zoon Ben, dus fans genieten ervan bij elke gelegenheid. John heeft duidelijk een manier gevonden om Ben in moeilijke tijden op peil te houden door een absoluut schattige kat genaamd Crystal te adopteren. Dit vader- en zoonduo wordt gezien als een hechte band op veel gedeelde momenten en lijkt hechter dan ooit in hun relatie.

2 John deelt de spotlight met Ella

John heeft zijn dochter Ella in de felle schijnwerpers gezet en is blij om zijn roem met haar te delen. De twee werkten hard aan het maken van een Super Bowl-advertentie, die al snel de nummer één plek op YouTube bereikte. Het is duidelijk dat Ella een natuurtalent is voor een camera, en de twee vormen een absoluut schattig team.

1 Hij is een sentimentele softie

John Travolta is een liefhebbende vader voor zijn twee kinderen en een liefhebbende vader voor Jett, die het gezin veel te vroeg verliet. Op een zeer sentimenteel moment dat de harten van fans over de hele wereld trok, wijdde John een zeer emotionele post aan zijn vrouw door eraan te herinneren hoeveel ze ervan hielden om met elkaar te dansen. Hij danste met Ella, ter nagedachtenis aan haar moeder, en legde de ware essentie vast van de liefde en toewijding die John Travolta voor zijn gezin heeft.

Aanbevolen: