De waarheid over Nicole Kidmans relatie met al haar kinderen

Inhoudsopgave:

De waarheid over Nicole Kidmans relatie met al haar kinderen
De waarheid over Nicole Kidmans relatie met al haar kinderen
Anonim

Ondanks haar schijnbaar gecharmeerde leven, heeft Nicole Kidman eigenlijk een behoorlijk dramatische relatie gehad met leden van haar familie. Ten eerste stierf haar vader onder zeer mysterieuze omstandigheden. Maar de meest bekende moeilijke relatie in haar leven is die met haar ex-man, Tom Cruise. En het is deze mislukte relatie die verantwoordelijk is voor de bijna onbestaande relatie tussen Nicole en haar geadopteerde kinderen, Isabella 'Bella' en Connor.

Nicole is gezegend met vier kinderen. Twee met Tom (Bella en Connor) en twee met haar huidige echtgenoot, countryster Keith Urban (Sunday Rose en Faith Margaret). Natuurlijk is haar relatie met Isabella 'Bella' Jane en Connor niet zoals die van de meeste moeders en hun kinderen. En het is absoluut niets zoals dat tussen Nicole en haar biologische kinderen met Keith. Hier is de modderige en enigszins tragische waarheid over Nicole en haar kinderen…

Nicole's relatie met Bella en Connor

Als je iets weet over The Church of Scientology, zou je weten dat de organisatie geen fan is van degenen die zij als 'onderdrukkende personen' beschouwen. Meestal zijn deze 'SP's degenen die geen volgelingen van de kerk zijn en daarom iemand kunnen zijn die kan helpen de loyaliteit van een kerklid aan de organisatie af te leiden. Zoals bijna elke andere nieuwszender over dit onderwerp heeft gezegd, lijkt dit de reden te zijn waarom Nicole zo'n gespannen relatie heeft met Bella en Connor.

Zowel Bella als Connor zijn lid van de kerk gebleven dankzij hun vader, Tom, die een van de meest fervente en beroemde supporters van de kerk is.

Volgens Hallo! is Nicole jarenlang extreem stil geweest over haar relatie met Bella en Connor. Dit is in het licht van tonnen verkooppunten die beweren dat ze in principe geen relatie heeft met de kinderen vanwege Tom en de Scientology Kerk. Jaar na jaar werd ze ernaar gevraagd en jaar na jaar deed ze er alles aan om te zwijgen. "Ik moet al die relaties beschermen", zei Nicole ooit in een interview. "Ik weet 150 procent dat ik mijn leven zou geven voor mijn kinderen, want dat is mijn doel."

Nicole heeft altijd haar best gedaan om de keuzes van haar kinderen te respecteren en nooit te praten over haar duidelijk uitdagende relatie met Tom. In 2019 zei Nicole echter eindelijk iets dat fans wat meer context gaf in de relatie met haar Bella en Connor.

"Moederschap gaat over de reis", zei Nicole Kidman tegen The Sun. "Er zullen ongelooflijke pieken en dalen zijn, of je nu een adoptiemoeder bent of een biologische moeder. Wat een kind nodig heeft, is liefde."

Nicole verwees vervolgens rechtstreeks naar de oorsprong die volgens velen verantwoordelijk is voor de gespannen relatie tussen haar en haar oudste kinderen. "Ze hebben keuzes gemaakt om scientoloog te worden. Het is onze taak als ouder om altijd onvoorwaardelijke liefde te bieden."

Het lijkt alsof Nicole uiterst voorzichtig en beleefd is over haar bijna niet-bestaande relatie met haar geadopteerde kinderen. Naar alle waarschijnlijkheid ziet ze ze waarschijnlijk nooit en is ze sinds 2007 niet meer met ze in het openbaar gezien. Nicole was ook niet uitgenodigd op Connor's bruiloft in 2019 en ook niet op die van Bella in 2015. Het is twijfelachtig of Nicole de reden is voor hun gespannen relatie, gezien alle informatie die er is over de kerk en Toms geruchten dat ze haar bij hen weg willen houden.

Wat betreft het perspectief van Bella en Connor op de zaak, ze spreken zelden met de pers, daarom is het bijna onmogelijk om het te weten. Bella vond een paar Instagram-posts van haar moeder wel leuk. Dit is ongeveer de enige publieke interactie die ze hebben gehad. Dit lijkt het tegenovergestelde te zijn van hun relatie met hun vader. Niet alleen zijn Bella en Connor in de loop der jaren met Tom gespot, maar Bella werd ook poëtisch over haar vader op Instagram.

Bovendien noemde Bella, volgens The Daily Mail en Leah Remini's boek, haar moeder ooit een "fing SP", wat aangeeft dat hun toewijding aan Scientology de reden is waarom Nicole niet betrokken is bij hun levens. Hetzelfde geldt voor de andere ex-vrouw van Tom Cruise, Katie Holmes, en hun biologische dochter Suri. Volgens Little Things is Tom vervreemd van zijn jongste dochter die niet betrokken is bij de kerk.

Nicole's relatie met zondag en geloof

De Big Little Lies-ster heeft een veel traditionelere relatie met de twee meisjes die ze had met Keith Urban. Hoewel Nicole notoir privé is over haar twee jonge dochters, is het duidelijk dat ze buitengewoon close met hen is. Ze wonen allemaal in hetzelfde huis. Ze gaan samen op vakantie, ze spreekt over hen in talkshows, en Nicole bedankt hen zelfs in haar toespraken als elke andere beroemdheid.

In ieder geval geven Sunday en Faith Nicole het soort moederschap dat ze waarschijnlijk altijd al wilde en vrijwel zeker verdient. Ik hoop dat Connor en Bella op een dag de weg naar haar terug kunnen vinden.

Aanbevolen: