De waarheid over de gecompliceerde relatie van DMX met zijn 15 kinderen

Inhoudsopgave:

De waarheid over de gecompliceerde relatie van DMX met zijn 15 kinderen
De waarheid over de gecompliceerde relatie van DMX met zijn 15 kinderen
Anonim

In de afgelopen jaren is het duidelijk geworden dat mensen een kortere aandachtsspanne hebben dan ooit tevoren. Als gevolg hiervan is het heel gewoon geworden dat mensen conclusies trekken uit koppen zonder zelfs maar de moeite te nemen om artikelen te lezen die een volledig beeld schetsen. Met dat in gedachten is het logisch dat veel mensen over beroemdheden willen nadenken in eenvoudige bewoordingen, zoals zijn ze goede of slechte mensen. In werkelijkheid is het leven echter veel gecompliceerder dan dat.

Als het gaat om de overleden rapper DMX, is zijn nalatenschap veel gecompliceerder dan de meeste beroemdheden die zijn overleden. Aan de negatieve kant, DMX heeft tijdens zijn leven zoveel misdaden begaan, waaronder een aantal die andere mensen in groot gevaar brachten, dat sommige van zijn fans zich afvroegen wat er met hem was gebeurd. Aan de andere kant was de rapper duidelijk een zeer bekwame artiest en het is goed gedocumenteerd dat DMX een geschiedenis had van erg aardig te zijn. Als je bedenkt hoe ingewikkeld het leven van DMX was, zijn mensen daarom nieuwsgierig geworden naar zijn relatie met zijn kinderen.

6 Toen DMX weg was, probeerde zijn zoon betaald te krijgen

Tijdens de lange muziekcarrière van DMX genoot de getalenteerde rapper op zijn zachtst gezegd veel succes. Van verschillende albums van DMX werden bijvoorbeeld miljoenen exemplaren verkocht, dus kreeg de rapper plaquettes ter herdenking van die ongelooflijke prestatie. Jaren later, toen DMX in 2015 achter de tralies zat wegens beroving en wegens het niet betalen van kinderbijslag, besloot zijn zoon Xavier om de plaquettes van de rapper te koop te zetten op eBay. Nadat TMZ hoorde dat de plaquettes werden vermeld voor $ 3.000, namen ze contact op met DMX voor commentaar en meldden dat de rapper woedend was. Volgens TMZ verklaarde DMX dat Xavier niet het recht had om zijn eigendom te verkopen en merkte hij op dat zijn zoon "opperste ondankbaarheid toont".

5 Na het overlijden van DMX kwam er een vrouw naar voren die zei dat hij nog een kind had

Voordat DMX in 2021 overleed, was het algemeen bekend dat hij de vader was van veel kinderen. Als gevolg hiervan was het meteen duidelijk dat het een uitdaging zou worden om uit te zoeken wat te doen met het landgoed van DMX. Immers, als iemand zoveel afhankelijken heeft, zou het bijna onmogelijk zijn om ze allemaal gelukkig te houden. Verbazingwekkend genoeg werd het echter nog ingewikkelder, twee maanden nadat de rapper zijn leven verloor. Per slot van rekening kwam een vrouw uit Georgia genaamd Raven Barmer-Simmons naar voren om te zeggen dat ze de moeder is van het geheime kind van DMX. Op dat moment werd gemeld dat het kind een vaderschapstest zou moeten doorstaan om aanspraak te kunnen maken op de nalatenschap die DMX achterliet.

4 Vaderdag eerbetoon aan DMX na zijn overlijden

Op het moment dat DMX stierf, was hij verloofd met Desiree Lindstrom, de moeder van zijn zoon, Exodus Simmons. Op de eerste vaderdag die volgde op zijn overlijden, plaatste Lindstrom een video waarin DMX voor Exodus zingt, samen met een ontroerend eerbetoon.“GELUKKIGE VADERDAG SCHREEUWEN HELEMAAL NAAR DE HEMELEN BOVEN…! Earl, je was zo'n geweldige, beschermende, liefdevolle, inspirerende, praktische, ongelooflijke vader! Ik dank God dat @exodus_simmons1 een vader zoals jij had! Ik waardeer elk moment dat je met Exodus hebt doorgebracht… In mijn ogen ben je de beste vader die een moeder zich kan wensen als het om haar kind gaat! Ik dank God en jou voor al deze herinneringen dat je een geweldige vader was! Ik hou zoveel van je en mis je… Ik weet in mijn hart dat je onze beschermengel bent? ?! Blijf alsjeblieft over ons waken! ?”

3 DMX stierf met zijn kinderen aan zijn zijde

Tegen de tijd dat DMX zijn laatste adem uitblies op 9 april 2021, was hij al enkele dagen aan de beademing. Daardoor kregen de dierbaren van DMX de kans om naar het ziekenhuis te gaan om afscheid van hem te nemen. Op basis van hoe de relatie van DMX met zijn kinderen in de media is geportretteerd, hadden veel mensen misschien niet verwacht dat een van hen naar het ziekenhuis zou komen om bij hem te zijn. Op basis van de foto's en rapporten is het echter heel duidelijk dat de meeste kinderen van de rapper naar zijn bed gingen om afscheid te nemen. Dat betekent natuurlijk niet dat zijn kinderen geen gecompliceerde relatie met DMX hadden, maar het is een sterke aanwijzing dat het niet zo erg was als vaak werd voorgesteld.

2 DMX's zoon wil weer bij zijn vader zijn

Zoals iedereen die zijn ouders heeft verloren zal weten, is het buitengewoon moeilijk om volledig te accepteren dat ze er niet meer zijn. Helaas voor DMX's zoon Exodus is het nog moeilijker om te weten hoe je met dat soort verlies om moet gaan als je nog maar vijf jaar oud bent. Als gevolg hiervan is het logisch dat vijf maanden nadat DMX zijn laatste adem uitblies, de moeder van Exodus op Instagram onthulde dat hij vraagt wanneer hij naar de hemel kan gaan om weer bij zijn vader te zijn. "Het is zo verdrietig en hartverscheurend als moeder als je zoon mama vraagt wanneer we bij papa en God in de hemel kunnen zijn…! Hij mist zijn papa zo erg."

1 DMX weigerde schoon te maken voor zijn zoon

In 2013 verschenen DMX en zijn vervreemde zoon Xavier in de show Iyanla: Fix My Life. Tijdens hun optreden sprak Xavier zijn wens uit om zijn relatie met zijn vader nieuw leven in te blazen, maar om dit te doen, eiste hij dat DMX schoon zou worden. Als reactie daarop weigerde DMX botweg de wensen van zijn zoon te volgen. “Als er een voorwaarde zal zijn, als er een eis zal zijn wanneer alles wat ik je heb gegeven onvoorwaardelijke liefde is, dan zal ik dat niet toestaan. Ik zou nooit een voorwaarde stellen aan onze liefde of onze relatie. Ik houd van je. Ik hou van wie ik ben. Ik ga voor niemand veranderen. Ik ben een geweldige vader voor je geweest.'

Aanbevolen: