Twitter herdenkt prinses Diana op de 24e verjaardag van haar dood

Inhoudsopgave:

Twitter herdenkt prinses Diana op de 24e verjaardag van haar dood
Twitter herdenkt prinses Diana op de 24e verjaardag van haar dood
Anonim

De vrouw (en 16e neef) van prins Charles overleden na een limousine-ongeluk in Parijs, Frankrijk, toen paparazzi achter het voertuig aanzaten dat zij en minnaar Dodi Al-Fayed. Hij stierf ook in de crash van 1997.

Terwijl er weer een jaar voorbijgaat met het overlijden van de voormalige prinses van Wales, zorgde het internet ervoor dat haar werd herdacht met een aantal ontroerende eerbetuigingen.

Tributes stroomden voor haar binnen, bekend als de "People's Princess"

"Herinnering aan prinses Diana die op deze dag 24 jaar geleden tragisch stierf. Ze zal altijd de koningin van de harten van de mensen zijn", las een bericht.

Het ging verder met een citaat van Diana zelf, die las: Ik ben graag een vrije geest. Sommigen houden daar niet van, maar zo ben ik.”

Een ander eerbetoon zei dat ze " altijd herinnerd en gemist zou worden".

Een aparte tweet deelde hetzelfde sentiment en voegde eraan toe dat ze zo'n speciale dame was.

Andere Twitter-gebruikers herinnerden zich de prinses liefdevol naast foto's van haar in haar belangrijkste rol, moeder zijn van William en Harry.

"Vandaag 24 jaar geleden verloren we de prinses van het volk, een mode-icoon, een humanitaire en vooral een moeder. Rust in het eeuwige paradijs Diana", stond in het bericht.

Arthur Edwards, een fotograaf van de koninklijke familie, plaatste een sombere foto die hij nam van Diana's kist die uit een ziekenhuis in Parijs werd gedragen nadat ze was overleden.

Een van Diana's persoonlijke chef-koks, Darren McGrady, zei dat ze een "geweldige baas" was en "te vroeg heenging".

Mensen spraken over waar ze waren toen ze het nieuws hoorden

Een aantal mensen op Twitter gaf aan dat het horen van het nieuws van Diana's dood een levensveranderende schok was, en een moment dat ze voor altijd zullen herinneren.

Velen haalden herinneringen op over waar ze precies waren of wat ze aan het doen waren toen ze erachter kwamen dat de prinses was vermoord.

"Ik was 17. Ik herinner me de dag dat Diana stierf. Ik was uit geweest met vrienden en kwam thuis en zag mijn moeder huilend terwijl ze tv keek. Ze vertelde me dat prinses Diana was overleden. Ik zal het nooit vergeten het!" een gebruiker zei.

Een ander zei dat ze zich herinneren dat toen iemand hen over haar dood vertelde, ze ze eerst niet geloofden.

Iemand anders dacht na over iedereen die die dag "aan de tv gekluisterd" zat.

Aanbevolen: