Prins Harry wreekt naar verluidt de dood van prinses Diana door te mikken op alle royals die haar onrecht hebben aangedaan

Inhoudsopgave:

Prins Harry wreekt naar verluidt de dood van prinses Diana door te mikken op alle royals die haar onrecht hebben aangedaan
Prins Harry wreekt naar verluidt de dood van prinses Diana door te mikken op alle royals die haar onrecht hebben aangedaan
Anonim

Prins Harry is openhartig geweest over het trauma waarmee hij te maken kreeg toen hij zijn moeder, prinses Diana, op zeer jonge leeftijd verloor, en was openhartig over het feit dat velen leden van de koninklijke familie hebben haar niet behandeld met het respect dat ze verdiende. Er doen geruchten de ronde dat zijn nieuwe memoires zullen worden gebruikt als wapen tegen degenen die prinses Diana onrecht hebben aangedaan, terwijl Harry probeert haar dood te wreken.

Er is niemand heiliger voor een kleine jongen dan zijn moeder. In het geval van prins Harry is hij diep gewond en geplaagd met de wetenschap dat zijn moeder in haar dagelijks leven met moeilijkheden te maken heeft gehad, dankzij enkele leden van de koninklijke familie

Harry's Memoir richt zich op de haters van prinses Diana

Penguin is de uitgeverij achter deze memoires en zal zeker volledige details van prins Harry eisen in plaats van vage verklaringen. De wereld zet zich schrap voor een aantal gerichte aanvallen en de onthulling van wie de haters zijn binnen het koninklijke rijk.

Na het vernietigende interview van prins Harry en Meghan Markle met Oprah Winfrey, stonden fans versteld van de details die werden gedeeld over de mishandeling die Meghan onderging toen ze deel uitmaakte van de koninklijke familie. Prins Harry stond standvastig aan haar zijde en was bereid de muren rond zijn eigen familie neer te halen als dat nodig was om zijn vrouw te beschermen. Hij maakte de kijkers duidelijk dat dit zijn moeder vernietigde en tot haar vroegtijdige dood leidde, en hij was niet van plan zijn vrouw en kind (nu, kinderen) op dezelfde manier te riskeren.

Het is duidelijk dat er diepgewortelde problemen zijn die opgesloten zijn gehouden in het vat van geheimen van de koninklijke familie, en naar verwachting zal deze memoires dat volledig veranderen.

Het licht schijnen op Camilla Parker Bowles

Er is gemeld dat onder andere Camilla Parker Bowles in de schijnwerpers zal staan voor de manier waarop ze zich gedroeg rond prinses Diana.

De memoires zouden het open forum van prins Harry zijn om wraak tegen haar te zoeken voor haar slechte behandeling van zijn moeder en de stress die ze zijn vrouw, Meghan Markle, veroorzaakte tijdens haar korte verblijf binnen de koninklijke muren.

Fans geloven dat sinds er beschuldigingen waren van racistische leden van de koninklijke familie, er meer is dan Harry zal onthullen over de innerlijke werking van de familieleden die hem hebben teleurgesteld als het gaat om de manier waarop zijn moeder en vrouw werden behandeld. Er wordt van hem verwacht dat hij dit open forum zal gebruiken om iedereen die een ander gezicht aan de pers heeft getoond dan het gezicht dat zijn vrouw en moeder achter gesloten deuren hebben gezien, te bekritiseren, en fans zijn zeker klaar om af te stemmen op dit allesomvattende verhaal.

Aanbevolen: