Meghan Markle droeg het horloge van prinses Diana en sieraden ter waarde van $ 400K tijdens het lezen van haar boek

Inhoudsopgave:

Meghan Markle droeg het horloge van prinses Diana en sieraden ter waarde van $ 400K tijdens het lezen van haar boek
Meghan Markle droeg het horloge van prinses Diana en sieraden ter waarde van $ 400K tijdens het lezen van haar boek
Anonim

The Daily Mail meldde dat Meghan Markle, de hertogin van Sussex, meer dan $ 400.000 aan sieraden droeg voor haar virtuele verschijning op YouTube, waar ze haar kinderboek met de titel The Bench las.

Markle zag er stralend uit als altijd, terwijl ze vroeg in de glorie van de Californische zon en haar bestverkochte prentenboek las, dat begon als een gedicht voor haar man, prins Harry. Meghan breidde het later uit tot een volwaardig prentenboek gewijd aan de relatie tussen haar man en hun tweejarige zoontje Archie.

Meghan droeg het horloge van prinses Diana

De hertogin verscheen op het YouTube-account Brightly Storytime om gedichten voor te lezen uit haar eerste kinderboek, een nummer één bestseller van de New York Times. Markle stelde zichzelf voor als de hertogin van Sussex in een beweging die enkele fans van het paar verraste.

Voor de video droeg Meghan een casual blauw shirt en een blauwe spijkerbroek. Ze voegde verschillende accessoires toe aan haar ingetogen ensemble, waaronder een gouden horloge dat ooit toebehoorde aan haar overleden schoonmoeder, prinses Diana, een Cartier Love-armband, een tennisarmband en een dure ring.

De sieraden die Meghan in de video draagt, worden geschat op meer dan $ 400.000. Het Cartier Tank-horloge dat ooit toebehoorde aan Lady Diana wordt geschat op $ 23.000, haar Cartier Love-armband is $ 6. 900 waard, en men denkt dat de tennisarmband $ 3.000 waard is.

Meghan droeg ook een mysterieuze ring ontworpen door de bekende beroemde juwelier Lorraine Schwartz, die het maakte met 'begaafde diamanten uit het Midden-Oosten'. Het wordt geschat op ongeveer $62, 000.

De hertogin droeg ook haar diamanten verlovingsring, ontworpen door prins Harry en hofjuweliers Cleave and Company. Het is maar liefst $ 350.000 waard. De stenen op de ring zouden afkomstig zijn uit Botswana, terwijl de kleinere stenen uit de persoonlijke collectie van prinses Diana komen.

Meghan leek in haar tuin te zitten in haar herenhuis in Montecito, waar haar man en hun kinderen wonen. De hertogin is eerder dit jaar bevallen van hun dochter Lilibet. Het koninklijk paar is erg geheim gebleven over hun dochter en ze hebben afgezien van het vrijgeven van foto's van haar aan het publiek.

Aanbevolen: