Is Elon Musk echt van plan om meer kinderen te krijgen?

Inhoudsopgave:

Is Elon Musk echt van plan om meer kinderen te krijgen?
Is Elon Musk echt van plan om meer kinderen te krijgen?
Anonim

Met een huidige nettowaarde van ongeveer $ 219 miljard is Elon Musk de rijkste man ter wereld. Als de oprichter van Tesla en SpaceX zijn zin krijgt, wordt hij misschien ook de rijkste persoon op in totaal twee planeten; Musk is van plan om leven naar Mars te brengen en SpaceX zal tegen 2030 bemande missies naar de planeet sturen.

Maar thuis op deze planeet is de miljardair bezig met het bouwen van iets anders dan een ruimtekolonie; een groot gezin.

Elon Musk heeft in totaal zeven levende kinderen, hoewel hij en zijn eerste vrouw een zoon verwelkomden die helaas als baby is overleden als gevolg van wiegendood. Er gaat echter een gerucht dat de baby van Amber Heard misschien van Musk is, maar voorlopig is het slechts speculatie.

Is Elon van plan zijn kroost voort te zetten nu hij vijf kinderen heeft met zijn ex, plus twee kinderen met zijn on-off partner Grimes?

Elon Musk heeft al zeven kinderen

Elon Musk verloor zijn eerstgeboren zoon Nevada Alexander Musk in 2002 op de leeftijd van 10 weken. Dit zette hem en zijn vrouw, de Canadese auteur Justine Wilson, ertoe aan om IVF te proberen. Als gevolg hiervan beviel Wilson in april 2004 van een tweeling Griffin en Xavier Musk. Er moet echter worden opgemerkt dat Xavier dit jaar een aanvraag heeft ingediend om zijn naam te veranderen in Vivian Jenna Wilson, en officieel geen Musk meer is.

Voordat Musk en Justine Wilson in 2008 uit elkaar gingen, beviel de laatste in januari 2006 van drie drielingzonen. Het paar noemt hen Kai, Saxon en Damian en deelt de voogdij over de vijf kinderen.

Sindsdien heeft Musk nog twee kinderen verwekt met zanger Grimes, met wie hij sinds ongeveer 2018 een relatie heeft.

Musk en Grimes hebben samen een zoon en een dochter, hoewel de zangeres toegaf dat de twee ergens rond de komst van hun dochter uit elkaar waren gegaan. Hun relatiestatus kan zelfs nog meer fluctueren, aangezien Musk sindsdien is gekoppeld aan een andere vrouw, maar gezien hun voorliefde voor off-and-on paren, vragen fans zich af of Grimes en Elon zich zullen verzoenen en nog meer kinderen samen zullen krijgen.

Elon Musk gelooft dat de ineenstorting van de bevolking een ernstig probleem is voor de planeet Aarde

Musk heeft het het afgelopen jaar druk gehad en heeft onlangs een deal van $ 44 miljard gesloten om Twitter te kopen. Op hetzelfde platform had hij afgelopen juli beweerd dat mensen de bewaarders van het leven waren en wilde hij dat het naar Mars werd gebracht. Op een ander punt had Musk zijn bezorgdheid gedeeld over de stijgende verkoop van luiers voor volwassenen en de afnemende verkoop van babyluiers in de VS. De miljardair beweerde tijdens een Wall Street Journal-evenement in december vorig jaar nadrukkelijk dat de beschaving zou afbrokkelen als mensen niet meer kinderen zouden krijgen.

"Er zijn niet genoeg mensen. Ik kan dit niet genoeg benadrukken, er zijn niet genoeg mensen. Lage en snel dalende geboortecijfers zijn een van de grootste risico's voor de beschaving. Te veel "goede, slimme mensen" denken dat er te veel mensen op de wereld zijn en dat de bevolking uit de hand loopt. Het is helemaal het tegenovergestelde. Als mensen niet meer kinderen krijgen, zal de beschaving afbrokkelen. Let op mijn woorden."

Musk grapte verder dat hij zelf het goede voorbeeld probeerde te geven en moest 'praten wat hij predikte', wat de reden was dat hij zoveel kinderen had.

Elon Musk wil absoluut meer kinderen

Hoewel hij misschien een grapje maakt over zijn bijdrage aan het vergroten van de planetaire bevolking, heeft Elon gezegd dat hij wil dat er meer kinderen aan zijn kroost worden toegevoegd. Met wie hij ze zal hebben, staat natuurlijk ter discussie.

Us Magazine meldde in maart 2022 dat Grimes en Elon nog minstens twee kinderen samen wilden, hoewel in hetzelfde artikel stond dat het paar uit elkaar was gegaan terwijl hun draagmoeder zwanger was en niet echt 'samen' waren.

Elon benadrukte dat de twee elkaar nog steeds vaak zagen en "semi-gescheiden waren, maar nog steeds van elkaar houden", wat niet de conventionele setting is om meer kinderen te verwelkomen, maar misschien precies is wat Grimes en haar vriend nodig hebben.

Zoals Grimes in een interview opmerkte, is het niet-paar "erg vloeiend" en "beste vrienden", wat klinkt als een goede basis om een gezin op te laten groeien.

Aanbevolen: