Dit is wat George Clooney, Amal Clooney en hun tweeling hebben gedaan

Inhoudsopgave:

Dit is wat George Clooney, Amal Clooney en hun tweeling hebben gedaan
Dit is wat George Clooney, Amal Clooney en hun tweeling hebben gedaan
Anonim

George Clooney en Amal Clooney hebben altijd de aandacht getrokken, waar ze ook gaan, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Het verbluffende stel betovert fans met hun verbluffende uiterlijk en hun zeer privélevensstijl en laat fans constant gissen over welke avonturen ze hierna zullen beginnen. Sinds hun waanzinnig dure bruiloft van $ 4,6 miljoen, zijn George en Amal zeer ingehouden aanwezig geweest voor de pers en hebben ze ervoor gekozen om zo veel mogelijk uit de schijnwerpers te blijven.

Ze vallen op tussen andere koppels van beroemdheden vanwege het feit dat geen van beiden een social media-account heeft, dus fans zijn zelden op de hoogte van wat er in hun leven gebeurt. We hebben enkele sappige details ontdekt over wat George en Amal Clooney de laatste tijd hebben uitgespookt, en sommige van deze details zullen je misschien schokken…

10 Ze hebben toegegeven te genieten van een relaxte levensstijl

George en Amal Clooney zijn niet zo bezig met de glitter en glamour van Hollywood. In feite schuwen ze het elke kans die ze krijgen. Ze hebben onlangs toegegeven dat ze een zeer relaxte levensstijl hebben en hebben hun vreugde uitgesproken over het feit dat ze zoveel tijd thuis met elkaar kunnen doorbrengen, en omringd door hun kinderen.

9 George Clooney herenigt zich met Brad Pitt voor een film

Popstar meldt dat er spannend nieuws in het verschiet ligt voor fans die George Clooney weer op het grote scherm willen zien. Het lijkt erop dat hij en Brad Pitt zich weer zullen herenigen op het grote scherm en momenteel werken aan een gedeeld project dat voorlopig topgeheim wordt gehouden. Er wordt aangenomen dat George zowel regisseert als acteert in de komende film, aangezien hij voor het eerst in 13 jaar weer samen met Pitt aan een filmproject zal werken.

8 De tweeling heeft Italiaans leren spreken

In een interessante kleine twist hebben George en Amal Clooney onthuld dat hun vierjarige tweeling heeft geleerd vloeiend Italiaans te spreken. Dit is misschien niet vreemd voor degenen die zich bewust zijn van het feit dat de familie Clooney een groot deel van hun tijd in hun huis in Italië doorbrengt, maar wat uniek is aan deze situatie is het feit dat Amal en George helemaal geen Italiaans spreken !

7 George en Amal woonden het London Film Festival bij

The Daily Mail meldt dat George en Amal Clooney er gezellig en verliefd uitzagen toen ze samen een zeldzaam openbaar optreden maakten op het London Film Festival. George Clooney was erbij ter promotie van zijn film The Tender Bar, die zijn goede vriend Ben Affleck kost, en fans waren dolblij toen Amal en George tedere momenten met elkaar uitwisselden, die allemaal op camera werden vastgelegd.

6 George is nog dieper verliefd geworden op Amal

Als er één ding is dat dit jaar overduidelijk is geworden, is het dat George nog dieper verliefd is geworden op Amal. Zijn liefde voor zijn vrouw blijft groeien terwijl hij naar haar moeder en hun kinderen kijkt, en hij heeft toegegeven dat ze zijn kijk op het leven, de liefde en het huwelijk volledig heeft veranderd. In recente interviews verklaarde hij dat hij haar leven veel meer waardeert dan het zijne, en dat hij nog nooit eerder zo voor iemand heeft gevoeld.

5 Amal Clooney heeft de status van speciale adviseur gekregen

Amal Clooney is misschien een toegewijde echtgenote en moeder, maar dat heeft haar carrière niet in de weg gestaan. Ze blijft zelfs uitblinken en is onlangs benoemd tot speciaal adviseur van de nieuwe hoofdaanklager van het Internationaal Strafhof. ABC News meldt dat dit een zeer gewaardeerde functie is, en Amal is slechts een van de 17 mensen die deze eervolle titel dragen. Ze blijft gerechtigheid zoeken via het strafrechtsysteem en behoudt haar carrière volledig in handen.

4 George verbood Amal om dit ene ding te doen…

Veel fans zijn dol op George Clooney en zouden graag naar een van zijn films kijken, voor herhaling vatbaar! Hij heeft zijn vrouw echter verboden om ooit naar zijn film uit 1997, Batman & Robin, te kijken. Hij geeft toe een afschuwelijke acteur te zijn in deze film en wil echt niet dat zijn vrouw getuige is van zijn slechte prestaties. George grapte over hoe hij wilde dat zijn vrouw hem zou blijven respecteren, ook al is het maar een klein beetje, daarom is haar gevraagd dit niet te kijken… ooit.

3 Amal deed het vuil op George's opvoedingsstijl

Misschien was een van de leukste momenten die Amal Clooney dit jaar onthulde haar verhaal over de opvoedingsstijl van George. Amal meldt dat George een absolute grappenmaker is en dat hij en de kinderen altijd manieren vinden om trucjes met elkaar uit te halen. Hij moedigt de tweeling vaak aan om hun moeder in de maling te nemen, en natuurlijk, als kind in hart en nieren, doet hij mee aan het plezier en is hij ook de leidende aanstichter.

2 George sluit een politieke toekomst uit

George Clooney heeft een aantal zeer specifieke politieke opvattingen, en hij is bereid deze te delen, maar hij zal dit niet doen op een officieel politiek platform. Ondanks zijn hartstochtelijke wens om een verandering in het politieke domein aan te brengen, heeft hij besloten dat elke vorm van officiële rol in de politiek een te grote negatieve invloed zou hebben op zijn persoonlijke leven. Hij is erg blij met hoe de dingen zijn en stelt dat zijn leven 'gelukkig' en 'vreedzaam' is, dus hij sluit een toekomst in de politiek helemaal uit.

1 The Clooney's hebben plannen gemaakt voor de komende 20 jaar

De Clooneys zijn echte tortelduifjes die graag hun toekomst samen plannen. Ze hebben al plannen gemaakt voor de komende 20 jaar, en er is nog veel meer leven om van te genieten. George heeft aangegeven dat hij veel op zijn bucketlist heeft staan die hij wil bereiken voordat hij 80 wordt, en hij is van plan ten volle te genieten van elk moment dat hij met zijn vrouw en kinderen kan doorbrengen.

Aanbevolen: