George Clooney en Julia Roberts krijgen een 'Ticket To Paradise' in nieuwe universele film

George Clooney en Julia Roberts krijgen een 'Ticket To Paradise' in nieuwe universele film
George Clooney en Julia Roberts krijgen een 'Ticket To Paradise' in nieuwe universele film
Anonim

Een van Hollywood's meest geliefde koppels op het scherm is het duo van George Clooney en Julia Roberts, aan wie hoofdrollen zijn aangeboden in Universal's en Working Title's nieuwe Ticket to Paradise.

Voorheen werkten Roberts en Clooney samen aan respectievelijk Oceans Eleven en Oceans Twelve in 2001 en 2004. De Jodie Foster regisseerde Money Monster in 2016 is weer een van hun samenwerkingen.

De film, die wordt geregisseerd door Ol Parker (beroemd om Mama Mia 2), is een romantische komedie. Zowel Clooney als Roberts zullen ook deelnemen aan de productie van de film, via hun individuele productiebedrijven. Clooney's Smokehouse Pictures-partner, Grant Heslov, zal samenwerken met Roberts' en haar Red Om Production-teamgenoten, Lisa Gillan en Marisa Yeres Gill.

Andere producenten voor de film zijn Tim Bevan en Eric Fellner, die naast Sarah Harvey van Soapbox Industries en Deborah Balderstone van South Slope Productions zullen werken.

Ticket to Paradise, dat later dit jaar begint te filmen, draait om een gescheiden stel (Clooney en Roberts) die samenwerken en een reis naar Bali maken om te proberen hun dochter ervan te overtuigen niet dezelfde fout te maken als zij voelen ze verdienden 25 jaar eerder door jong te trouwen.

De film staat onder toezicht van Universal's Vice President of Production, Erik Baiers. en directeur ontwikkeling, Lexi Barta. Op de datum van schrijven is er geen releasedatum voor deze romantische komedie, maar houd ons in de gaten, want met Clooney en Roberts wordt het zeker een hit.

Aanbevolen: