Dit is wat de geheime vrouw van Daniel Tosh echt denkt over zijn komedie

Inhoudsopgave:

Dit is wat de geheime vrouw van Daniel Tosh echt denkt over zijn komedie
Dit is wat de geheime vrouw van Daniel Tosh echt denkt over zijn komedie
Anonim

Met zijn donkere gevoel voor humor zou het voor Daniel Tosh moeilijk zijn geweest om te schitteren in animatiefilms zoals andere getalenteerde komieken. De komiek heeft een fortuin van 20 miljoen dollar weten te vergaren. En hoewel sommige A-listers hun echtgenoten ontmoetten via improvisatietheater, was dat niet het geval voor Tosh.

Terwijl Tosh.0 het in kijkcijfers deed en de populairste televisieserie van Comedy Central werd, werd de ster van de show verliefd op een van zijn schrijvers. Hoe tolereert de geheime vrouw van Daniel Tosh wat sommigen lijken te denken dat zijn vrouwonvriendelijke gevoel voor humor is?

Daar is de eerste vrouw en dan de tweede…

Tosh kwam dichter bij het persoonlijke leven van Tosh en had sinds 2009 en tot 2014 een langdurige relatie met een model Megan Abrigo. Ze werd een erkend figuur in de entertainmentindustrie nadat ze in het tv-programma Deal or verscheen Geen deal. Terwijl ze een relatie had met Daniel, was ze soms te gast bij zijn show.

In 2016 liep de beroemdheid schrijver Carly Hallam door het gangpad en sindsdien leeft het paar gelukkig. Deze twee tortelduifjes ontmoetten elkaar voor het eerst in 2010, en enige tijd waren ze gewoon collega's totdat de romantische gevoelens tussen de twee opbloeiden. Ze verbergen hun relatie voor iedereen, en niemand wist zelfs dat ze aan het daten waren. Ze trouwden in 2016 in het geheim in Malibu. Nu ze al enkele jaren getrouwd zijn, houden ze hun privéleven toch liever privé. Het stel heeft nog geen kinderen.

Soortgelijk gevoel voor humor

Het lijkt erop dat Tosh en Hallam een soortgelijk gevoel voor sarcastische humor delen. Hallam maakte zelfs deel uit van zijn schrijversteam tijdens Tosh.0. Hoewel de show 12 seizoenen duurde, kwam ze in 2012 bij het team. Voordat ze deel uitmaakte van Tosh's schrijvers, verscheen Hallam in verschillende afleveringen van de virale clipshow. Het lijdt geen twijfel dat ze voor elkaar zijn gemaakt in de comedy-hemel.

Een deel van de comedyliefhebbers gelooft dat Daniel Tosh bekend staat om zijn vrouwonvriendelijke, racistische en homofobe geklets, daarom vragen velen zich af wat zijn vrouw van zijn komedie vindt. Eens maakte hij zelfs wat sommigen denken dat het een beledigende verkrachtingsgrap was die veel dames en internethotheads boos maakte. Hoewel Hallams sociale media-accounts privé zijn, is het moeilijk om eerlijk te weten wat ze denkt over het controversiële gevoel voor humor van haar man. Desalniettemin lijkt het alsof ze het goed vindt, omdat ze ondanks de tegenslag bij hem is gebleven.

Aan de andere kant is het verrassend hoe Tosh intieme details van zijn liefdesleven buiten de schijnwerpers houdt. Misschien is dit de reden waarom zijn vrouw Tosh' duistere gevoel voor humor niet erg vindt. Hoe zit het met de andere leden van de familie?

De familie van Daniel Tosh

De naam van de vader is Daniel Sr., en hij is een prediker. Hoewel hij altijd een strenge ouder was, steunde Daniel de dromen van zijn zoon. Hij beheerde zelfs Tosh's MySpace-account.

De vader en zoon delen een hechte band. Het enige wat Daniel niet leuk vindt, is als zijn zoon grappen maakt over religie. De moeder, Margo Ann, werkt in de medische wereld. Ze is ook erg close met haar beroemde zoon.

De komiek heeft drie broers en zussen, met een zus, Melissa is de oudste. Ze werd verwelkomd in 1969. Ze woont in Florida met haar echtgenoot Michael, een sheriff, en hun zoon Mickey, een golfer.

Een zus, Melinda, werd in 1971 opgeleverd en is een makelaar in onroerend goed. Ze is ook een moeder van twee dochters.

De jongste broer of zus is een broer, Andrew, die zijn eerste adem uitblies in 1977. Hij werkt als investeerder en als commissaris voor menselijke diensten. Hij is gelukkig getrouwd en voedt een tweeling op. Gelukkig gaat het redelijk goed met de familie van Daniel Tosh.

Weg naar sterrendom

Daniel Tosh werd in 1975 in Duitsland geboren, maar groeide op in Florida, VS. Daar ging hij naar school en studeerde af aan de universiteit met een graad in marketing.

Zijn eerste baan was als telemarketeer. Hij begreep echter snel dat het niet zijn ding was en verhuisde naar LA om stand-up comedy te proberen. In 2001 verscheen hij in een super populaire tv-show: Late Show met David Letterman.

Niet lang nadat hij in LA aankwam, begon hij te werken in het comedycircuit bij vooraanstaande clubs in het hele land. Hij verscheen als een van de nieuwe gezichten op het Just for Laughs Comedy Festival in 1998 in Montreal. Tosh werd in 2000 uitgenodigd en zijn act werd uitgezonden voor een special van twee uur in het Théâtre St-Denis.

Bovendien begon hij een hoop werk als acteur te boeken. Als bewijs daarvan kreeg hij een baan in Sins of the City, waar hij Dj Dog Man speelde. Hij kreeg ook een heleboel reclames.

Daarna nam hij ook deel aan Jimmy Kimmel Live!, Comedy Central en andere projecten. In 2009 bracht hij zijn eigen show uit, Tosh.0. Bovendien was de beroemdheid ook te zien in een paar films zoals The Love Guru, And Two If By Sea en anderen. Ten slotte is hij een aanhanger van verschillende liefdadigheidsorganisaties.

De komiek had plannen om op 38-jarige leeftijd een einde aan zijn leven te maken als hij tegen die tijd geen ster was geworden. Maar gelukkig begon Tosh.0 op stoom te komen. Nu hij een significante ander heeft gevonden die van hem houdt en hem steunt, behoren die donkere gedachten tot het verleden.

Aanbevolen: