Hoe denkt de vrouw van Johnny Knoxville, Naomi Nelson, echt over zijn 'Jackass'-stunts

Inhoudsopgave:

Hoe denkt de vrouw van Johnny Knoxville, Naomi Nelson, echt over zijn 'Jackass'-stunts
Hoe denkt de vrouw van Johnny Knoxville, Naomi Nelson, echt over zijn 'Jackass'-stunts
Anonim

Johnny Knoxville wordt door veel van zijn fans beschouwd als de Evil Knieval van onze tijd. Zijn stuntwerk voor de MTV-televisieserie en filmfranchise Jackass was een verrassende culturele sensatie toen het in 2002 debuteerde en het heeft Knoxville geholpen zijn nettowaarde van $ 75 miljoen te verzamelen en een carrière gegeven aan veel van zijn Jackass-bemanningsleden, waaronder Steve-O en Weeman.

Samen met de hysterische, en soms borderline maniakale, grappen en daden die hij uitha alt met de Jackass-crew, waaronder aangevallen worden door stieren en een baby-alligator die in zijn tepel bijt, heeft Knoxville regelmatig zijn eigen stunts uitgevoerd in zijn speelfilmuitvoeringen, waaronder titels als Men In Black II, Action Point en The Dukes of Hazard (waar hij naar verluidt een affaire had met de toen getrouwde Jessica Simpson).

De wereld weet veel over Johnny Knoxville, en de wereld weet letterlijk van zijn binnenkant dankzij enkele van zijn Jackass-stunts. Maar details over zijn vrouw, Naomi Nelson, zijn schaars in vergelijking met wat we weten over Knoxville. Na twee decennia van stunts en een tien jaar lang gelukkig huwelijk met Naomi, is een grijzende Knoxville misschien klaar om met pensioen te gaan en met de stieren te rennen voor de kost.

6 Wat we weten over Naomi

Laten we eerst begrijpen wie de veel meer introverte partner van Johnny Knoxville is. Nelson heeft bijna net zo lang in entertainment gewerkt als Knoxville, maar op een veel rustigere manier, achter de cameracapaciteit. Ze werkte mee aan de show Carnivale in 2005 en was producent en regisseur van meerdere documentaires over vrouwenrechten. Titels op haar cv zijn onder meer Reel Girls, dat ze samen met verschillende andere vrouwelijke regisseurs produceerde, en Fifth Star.

5 Wat we weten over haar huwelijk met Johnny Knoxville

Knoxville en Nelson ontmoetten elkaar eind jaren 2000 en kregen samen een kind in 2009 voordat ze officieel in het huwelijksbootje stapten in 2010. Ze kregen toen nog een kind in 2011. Knoxville heeft twee kinderen met Nelson en één met zijn eerste vrouw, Melanie Lynn Cates. Cates en Knoxville waren 11 jaar getrouwd voordat ze in 2008 gingen scheiden.

4 Knoxville vertraagde zijn stuntwerk nadat hij met Naomi trouwde

Hoewel hij zijn stunts op Jackass-niveau nog lang niet opgeeft, zag het publiek een veel ingetogenre versie van Knoxville (als zoiets bestaat) na de release van de derde Jackass-film Jackass 3, in 2010. Dit was hetzelfde jaar dat Knoxville en Nelson trouwden. Na Jackass 3 ging Knoxville verder met meer dramatische rollen zoals die in Action Point en zijn stunts kregen meer een grap-oriëntatie, zoals die in zijn film Bad Grandpa, waarin Knoxville zijn leven op een andere manier op het spel zette dan Jackass – in plaats van zichzelf in de geslachtsdelen te slaan, haalde hij grappen uit in stripclubs en motorbendes.

3 Knoxville had het moeilijk om afstand te doen van stunts

Knoxville gaf in een interview in 2018 met Vulture Magazine toe dat hij worstelde met de beslissing of hij stunts voorgoed zou opgeven. Knoxville was op dat moment achter in de veertig en had sinds 2002 ten minste 5 ernstige verwondingen opgelopen. Hoewel hij toegeeft dat hij het niet eens is of hij kan stoppen met iets te doen waar hij van houdt en dat zo essentieel is geweest voor zijn carrière, geeft hij ook toe dat zijn vrouw en kinderen een factor zijn bij zijn beslissingen. Toen hem werd gevraagd naar zijn stuntwerk na 2010, zegt Knoxville: "Ook heb ik mijn huidige vrouw ontmoet en ik wilde een beter persoon voor haar zijn."

2 Hij maakt nog een laatste 'Jackass'-film

Maar het lijkt erop dat de roep van "de wilde en gekke jongens" er een is die Knoxville maar zo lang kan negeren. In wat wordt omschreven als de laatste Jackass-film en de afsluiting van de franchise, zullen Jackass Forever (die in februari 2022 wordt uitgebracht) Knoxville en zijn crew terugkeren naar hun capriolen voor een laatste hoera. De film komt zowel als een afscheid van het merk Jackass en als een eerbetoon aan overleden Jackass-crewleden, zoals Ryan Dunn die in 2011 omkwam bij een auto-ongeluk.

1 Tot slot

Of ze ze nu grappig, verbijsterend of angstaanjagend vond, het kan niet worden ontkend dat Nelsons aanwezigheid in het leven van Knoxville een beslissende factor was in zijn carrière als stuntman. Terwijl de vrouw en kinderen van Evil Knieval toekeken hoe hun vader in canyons viel en talloze botten verbrijzelde, heeft de familie van Knoxville een soortgelijk lot ondergaan. Het kan niet gemakkelijk zijn om iemand van wie je houdt, zichzelf te zien martelen om hun publiek te amuseren. Nelson heeft misschien een vergrijzende Knoxville gered van verlamming op zijn oude dag toen ze in 2010 met hem trouwde, maar de geest van een man die ervan houdt om in het openbaar geslagen te worden, is niet gemakkelijk te doorbreken. Knoxville wil duidelijk goed doen voor zijn fans door ze nog een laatste Jackass hoera te geven, maar hij wil ook duidelijk ook een goede echtgenoot en vader zijn.

Aanbevolen: