Hoe de vrouw van Sacha Baron Cohen echt denkt over zijn controversiële carrière

Inhoudsopgave:

Hoe de vrouw van Sacha Baron Cohen echt denkt over zijn controversiële carrière
Hoe de vrouw van Sacha Baron Cohen echt denkt over zijn controversiële carrière
Anonim

Het is altijd intrigerend om het deksel op de getrouwde levens van beroemde koppels op te heffen - vooral als het gaat om komische koppels. Borat-ster Sacha Baron Cohen ontmoette de Australische actrice Isla Fisher voor het eerst in 2002 en door de jaren heen heeft het paar een beslist unieke relatie gedeeld. Cohen, een methode-acteur, heeft een enorm succesvolle carrière opgebouwd door talloze komische personages aan te trekken, waaronder Borat, Ali G en The Dictator, maar zijn politiek geladen grappen hebben hem door critici op de lijst gezet en zelfs verbannen van de Oscars.

Met zoveel controverse rond de carrière van Cohen, zijn fans altijd nieuwsgierig om te horen wat zijn vrouw erover te zeggen heeft. Ondersteunt of keurt Isla Cohens capriolen zelfs goed? We zullen kijken naar wat Isla Fisher te zeggen heeft over het controversiële karakter van haar man en of ze gevoelig is voor zijn humor.

Een nadere blik op hun relatie

Het paar ontmoette elkaar op een showbizzfeestje in Sydney in 2002. Zelfs bij hun eerste ontmoeting leek het erop dat Isla een fan was van de afkeurende grappen van haar man; in gesprek met The New York Times deelde Cohen hoe het paar een band had over het "nemen van de mick" uit andere gasten.

Ze trouwden uiteindelijk in 2010 en delen nu twee dochters Olive en Elula, en een zoon genaamd Montgomery. Hoewel Isla beroemd is om haar gezinsleven te beschermen en heel weinig details over haar huwelijk achter gesloten deuren deelt, heeft ze haar mening laten horen als het gaat om de tijd van haar man in de schijnwerpers.

Isla wilde voorheen niet samenwerken met haar man

In 2013 maakte Isla duidelijk dat zij en haar man graag hun eigen dingen met hun carrière deden. In een gesprek met Business Insider vertelde ze hoe "Persoonlijk denk ik dat we achter gesloten deuren aan genoeg samenwerken", met lieve woorden om uit te werken door te zeggen: "We werken aan een aantal echt belangrijke samenwerkingen (onze dochters), en ik denk dat dat meer is belangrijk."

Hoewel het paar zeker veel tijd en toewijding aan hun familie schonk, veranderde de actrice uiteindelijk van gedachten. In 2016 verscheen het getrouwde stel voor het eerst op het scherm in de ruwe Britse film Grimsby, waar Fisher een MI6-geheimagent-handler speelde naast de minder bekwame spion van haar man.

Isla Fisher Mastermind Sacha Baron Cohen's Surprise Oscars-uiterlijk

Ga terug naar de Oscars van 2016, toen Sacha Baron Cohen dramatisch op het podium verscheen verkleed als Ali G, en zowel gasten als kijkers choqueerde. Het brein achter dit plan? Zijn vrouw.

Sprekend met Jimmy Kimmel over het evenement, vertelde Isla hoe haar man haar benaderde met de vraag "zal je een gigantische gele bril, een hoed, een handschoen en een baard in je Spanx passen?". Isla sprong aan boord van het plan door mensen op de dag te vertellen dat haar man voedselvergiftiging had en dus niet op het podium kon verschijnen. In werkelijkheid sloot het paar zichzelf na aankomst op het evenement 45 minuten op in de badkamer, zodat Isla de kenmerkende baard van Borat kon plakken, ook al gaf Isla toe: "Ik heb nog nooit eerder een baard gezet!."

Isla Fisher was vastbesloten om haar te laten zeggen over de punchlines van Borat

Spreken op Jimmy Kimmel Live!, Isla begreep hoe ze het leuk vindt om "betrokken te zijn" en "alle delen van zijn [Sacha's] films te bekijken." Sprekend over het vervolg op Borat, uitgebracht in 2020, legde ze uit dat er een grap was waar ze bijzonder dol op was.

"Er zit eigenlijk een grap in deze laatste Borat-grap… ik vond het zo grappig, het is mijn favoriete grap. Ik was er zo aan gehecht… uit!". Ze was zo gepassioneerd over deze grap dat ze tegen haar man zei: "Ik zal niet meer met je kunnen praten tenzij je deze grap er weer in stopt!". Maar blijkbaar was ze hem snel vergeven en lachte ze met Jimmy om dat ze 'nog steeds getrouwd zijn."

Maar Isla Fisher maakt zich zorgen over Borat

The Borat Subsequent Moviefilm zag Fisher's echtgenoot zich verdiepen in de verdeeldheid zaaiende elementen van het Amerikaanse leven. In de film is Borat te zien tijdens een pro-gun rally, en in gesprek met Marie Claire Australia, onthulde de Australische actrice hoe haar man 70 dagen weg was, maar de details over de film voor haar geheim hield, zodat ze zich geen zorgen zou maken over hem.

"Ik ben zo dankbaar dat ik het niet eerder wist, dus ik hoefde me geen zorgen te maken", zei ze, eraan toevoegend dat "Sacha erg aardig was door niet te delen wat hij van plan was elke dag te fotograferen."

Sacha's carrière inspireerde Isla's komische ambities

Isla heeft haar eigen naam in de acteerwereld uitgehouwen en heeft talloze titels geleid, van Confessions of A Shopaholic tot Keeping Up With the Joneses. Haar man gaf echter een duwtje in de rug om een komische acteerroute te volgen.

Zoals ze tegen PEOPLE zei: "Sacha was de reden dat ik met comedy begon. Ik ging op voor veel dramatische rollen en werd afgewezen. Maar haar man verzekerde haar dat ze "een van de grappigste mensen was die ik ken" en "raadde me aan om comedy te doen. Hij vond dat ik echt grappig was, dus toen iemand die zo grappig was als hij dat aanraadde, luisterde ik." Kort daarna kreeg de actrice een doorbraakrol in de film Wedding Crashers uit 2005.

Aanbevolen: