Internet reageert op hond de premiejager die zegt dat hij een "pas" heeft om N-woord te zeggen

Inhoudsopgave:

Internet reageert op hond de premiejager die zegt dat hij een "pas" heeft om N-woord te zeggen
Internet reageert op hond de premiejager die zegt dat hij een "pas" heeft om N-woord te zeggen
Anonim

Dog the Bounty Hunter ging deze week zitten om met Entertainment Tonight te praten en zijn eerdere gebruik van het n-woord te bespreken, waardoor hij in het verleden in heet water is geraakt.

Hond, wiens echte naam Duane Chapman is, legde uit dat hij geen racist is en de taal alleen gebruikte omdat hij dacht dat het goed was dat hij het zei.

Hij dacht dat hij "een pass had" om het te zeggen

In 2007 werd een opname vrijgegeven van een telefoongesprek tussen Dog en zijn zoon, waarin Chapman de denigrerende smet zes keer gebruikt.

De presentator van Entertainment Tonight vroeg hem waarom hij de taal gebruikte, en Dog zei dat hij, net als Eminem, dacht dat hij een van de blanke mannen was die dat mag.

"Ik dacht dat ik een pas van de zwarte stam had om het te gebruiken, een beetje zoals Eminem," zei hij.

Dog, die vandaag hertrouwt na de dood van zijn vrouw, legde uit dat toen hij in de gevangenis zat, de bevolking daar ongeveer 75% Afro-Amerikaans was en dat het algemeen werd gebruikt.

"Dat was een woord dat we heen en weer gebruikten als misschien een compliment. Mijn pas verliep voor het gebruik ervan, maar niemand vertelde me dat, " vervolgde hij.

Hond houdt vol dat hij geen racist is en geeft een aantal redenen op, zoals partij-Apache zijn en "meer zwarte vrienden hebben dan Eminem".

Chapman verontschuldigde zich toen voor zijn daden.

"Mijn oprechte, oprechte excuses gaan uit naar iedereen die ik heb beledigd voor mijn betreurenswaardig gebruik van zeer ongepaste taal. Ik ben diep teleurgesteld in mezelf omdat ik uit woede tegen mijn zoon sprak en zo'n hatelijke term in een privé telefoongesprek."

Mensen waren niet blij met zijn excuus

Reacties op de uitleg van Dog waren unaniem - mensen kochten het niet.

Veel mensen zeiden dat zo'n "pas" niet bestaat.

"Niemand heeft een pas, NIEMAND zou het woord moeten gebruiken. Pak een woordenboek om de betekenis te begrijpen, Onwetend", zei iemand.

"Pass ?? Dit is niet de bush alte, " merkte een ander op.

Anderen wezen erop dat hij Eminem ten onrechte onder de bus gooit en dat de rapper het n-woord niet zegt.

"Eminem heeft altijd gezegd dat hij dat woord nooit zou gebruiken, dus probeer het opnieuw", twitterde een persoon.

Aanbevolen: