Britney Spears' verloofde verrast haar met hond terwijl trollen zeggen dat hij het slachtoffer zal worden van hun scheiding

Britney Spears' verloofde verrast haar met hond terwijl trollen zeggen dat hij het slachtoffer zal worden van hun scheiding
Britney Spears' verloofde verrast haar met hond terwijl trollen zeggen dat hij het slachtoffer zal worden van hun scheiding
Anonim

Britney Spears' relatie met haar verloofde Sam Asghari is wreed bekritiseerd nadat ze een nieuw hondslid aan hun familie hadden toegevoegd.

De 39-jarige popsuperster filmde een lachende Sam, 27, in een korte Instagram-video terwijl hij haar voorstelde aan hun schattige dobermann-puppy Porsha.

De personal trainer en aspirant-acteur vertelde Britney dat hun nieuwe hondje 'onvoorwaardelijk' van ze zou houden en haar zou 'beschermen' tegen iedereen met 'slechte bedoelingen'.

De zangeres heeft minder dan twee maanden geleden nog een hond aan haar gezin toegevoegd. Het kwam nadat haar andere twee honden aan haar waren teruggegeven nadat haar voormalige huishoudster ze aanvankelijk had weggehaald. De huishoudster beweerde dat ze "ondervoed" waren.

In zijn post plaatste Sam het glanzende zwart-bruine hondje vooraan en in het midden toen ze aan haar nieuwe huis gewend raakte.

"Mijn verloofde verrast met ons nieuwste lid van de familie Porsha", schreef hij, terwijl hij de hashtags "doberman' en 'homesecurity' toevoegde.

Hij deelde ook een lieve close-up van de hond die haar kleine pootje in zijn handpalm legde.

Sam zag eruit alsof hij gekleed was voor een training in een video, ook in de post waarin hij Britney aan de pup voorstelde.

"Wie is de nieuwe toevoeging aan de familie?" vroeg Britney terwijl ze schijnbaar de clip aan het filmen was.

"Haar naam is Porsha en het is de bedoeling dat ze onvoorwaardelijk van je houdt," antwoordde Sam, eraan toevoegend dat de hond 'zal worden getraind om je te beschermen tegen elke klootzak die met slechte bedoelingen om je heen komt'.

Maar sommige wrede commentatoren op sociale media waren van mening dat Britney niet de baas over een hond zou moeten zijn.

"God help dit nieuwe hondje! Hij zal het slachtoffer worden van hun duidelijke scheiding", schreef een louche persoon online.

"Ze kan niet voor zichzelf zorgen en hij koopt een hond voor haar!" een tweede louche persoon toegevoegd.

"Een vrouw die niet kan worden vertrouwd om de volledige voogdij over haar kinderen te hebben, heeft geen andere hond nodig", merkte een derde op.

Ondertussen is Britney bevestigd dat ze een nieuw boek aan het schrijven is.

De zangeres "Sometimes" deelde de verhaallijn van haar nieuwe fictieroman in een lange Instagram-post op vrijdag, waarin ze een sage schetste over een ziel die gevangen zit tussen werelden.

Spears legde uit: "Ik ben een boek aan het schrijven over een meisje⁣ dat werd vermoord, maar haar geest komt vast te zitten in het ongewisse vanwege trauma en pijn en ze weet niet hoe ze moet oversteken naar de wereld die ze gebruikt om weet !!!!'"

"Na drie jaar vast te zitten in het ongewisse, is ze een geest die gedijt van haar spiegelbeeld in haar spiegel voor het bestaan!!!! Ze heeft niemand die ze kan vertrouwen, maar er gebeurt iets en ze bedenkt hoe ze moet steek over naar de wereld waar haar familie is!!!!"

"Als ze uit het ongewisse komt, moet ze een beslissing nemen… dezelfde mensen begroeten die haar hebben vermoord of een heel nieuw leven creëren!!!!"

Aanbevolen: