Een update over de relatie van Zac Efron en Ashley Tisdale in 2021

Inhoudsopgave:

Een update over de relatie van Zac Efron en Ashley Tisdale in 2021
Een update over de relatie van Zac Efron en Ashley Tisdale in 2021
Anonim

High School Musical debuteerde misschien helemaal in 2006, maar het heeft tot op de dag van vandaag een speciale plaats in de harten van fans. De frachise markeerde een keerpunt in de tienermedia en maakte de weg vrij voor mensen als Glee, maar zonder de beruchte castvloek, en blijft spin-offs voortbrengen. Destijds waren de sterren Zac Efron en Vanessa Hudgens het belangrijkste it-koppel dat fans verrukte (en ook de woede opwekte van degenen die verliefd waren op hartenbrekers Efron). Maar de acteurs waren ook allebei erg close met co-ster Ashley Tisdale

We horen tegenwoordig niet veel over Efron en Tisdale, dus wat is er aan de hand met het paar? Hier is een update over de relatie van Zac Efron en Ashley Tisdale in 2021.

8 Er zijn geruchten dat Zac Efron en Ashley Tisdale gedateerd zijn

Het is bekend dat Zac Efron en Vanessa Hudgens een tijdje met elkaar hebben gedate. Maar in 2011 werden Efron en Ashley Tisdale betrapt door de paps die zoenden op een strandfeest in Malibu. Een bron dicht bij het stel vertelde echter aan E!: "Ze zijn goede vrienden en dat zijn ze al jaren", eraan toevoegend dat ze gewoon samen aan het genieten waren van een verjaardagsfeestje.

7 Het paar blijft goede vrienden

Ze zijn misschien niet met elkaar uitgegaan - of hebben het in ieder geval bevestigd - maar Efron en Tisdale blijven op uitstekende voorwaarden. Na al die jaren is Tisdale een van Efrons beste vrienden. Ondanks hun band is het paar de laatste tijd niet echt samen in het openbaar gezien, maar dit kan simpelweg te wijten zijn aan het feit dat ze een beetje privacy willen behouden in hun persoonlijke relaties.

6 Ashley Tisdale is tegenwoordig een drukke moeder

Tegenwoordig heeft Tisdale het te druk met haar nieuwe baby om rond te hangen met haar oude vrienden van High School Musical. In maart 2021 beviel ze van een dochtertje, dat ze deelt met echtgenoot Christopher French, een muziekcomponist. Zoals te zien is op de sociale media-accounts van de ster, heeft ze het super druk met moederschapstaken en heeft ze waarschijnlijk niet de tijd om Efron zo vaak te zien als vroeger.

5 Zac Efron is nog steeds vrijgezel

Fans waren geschokt toen Zac Efron een foto van zichzelf met een baby op zijn Insta-feed plaatste. Maar het bleek dat hij zich niet had gevestigd en vader was geworden.

De baby was eigenlijk zijn kleine zusje, Olivia. Zijn voormalige co-ster is misschien aan het settelen en krijgt baby's, maar Efron lijkt nog steeds van de feestlevensstijl te houden, wat kan verklaren waarom hij de afgelopen jaren niet met Tisdale omging.

4 Efron was boos toen Tisdale trouwde

In 2014 trouwde Tisdale met haar man, Christopher French. In een lieve beweging bracht Efron op sociale media een eerbetoon aan het paar. "Gefeliciteerd Ash en Chris!" Efron schreef, terwijl hij ook een foto van de bruiloft van het gelukkige paar retweette, terwijl de harten van fans samen smolten …

3 Tisdale bracht hulde aan Efron op zijn verjaardag

Na al die jaren houdt Tisdale nog steeds van Efron als vriend. In een terugblik waar fans blij mee waren, bracht ze een eerbetoon aan Efron op zijn verjaardag in 2016. In een lieve post tweette ze: "Gelukkige verjaardag vriend! @ZacEfron, je zult altijd de Troy zijn voor mijn Sharpay. [hou van je broer!"

2 Tisdale is niet klaar voor hereniging op het scherm

Ondanks haar immense liefde voor Efron, zal Tisdale zich niet met hem herenigen. Tot grote ergernis van fans van High School Musical zullen we Tisdale en Efron niet snel meer samen op het scherm zien. De actrice stopte speculatie over een mogelijke reünie toen ze met Entertainment Tonight sprak.

"Ik heb gewoon het gevoel dat ik dat niet echt nog een keer zou kunnen doen en het recht geven", legde ze uit. "Ik denk dat ik me op dat moment niet bewust was van mezelf en mijn omgeving, en ik heb het gevoel dat dat een groot deel van Sharpay is. Ze is zich er gewoon niet echt van bewust, en naarmate ik opgroeide en bewuster werd, denk ik dat het gewoon iets is dat het niet hetzelfde zou zijn."

1 Ze kunnen goede vrienden zijn, maar Tisdale haatte het zoenen van Efron op 'The Suite Life Of Zack &Cody'

Er zijn veel beroemdheden die er een hekel aan hadden om elkaar op het scherm te kussen. Zac Efron speelde een gastrol in het seizoen 2 The Suite Life Of Zack & Cody aflevering "Odd Couples" en Tisdale wilde niet met hem knuffelen. "Ik zal je vertellen waarom het het ergste was, oké? Ik moest Zac Efron kussen in The Suite Life of Zack & Cody, en het is het ergste omdat ik zo dicht bij hem ben, en hij is als mijn broer," bekende Tisdale.

Tisdale voegde eraan toe: "hij probeerde me te zoenen met zijn tong, en ik dacht: 'Ga bij me weg!' Ik sloot mijn mond zo snel. Ik dacht: 'Dit is Disney Channel, we kussen niet zo op Disney Channel!'" We snappen waarom dat super eng zou zijn, maar Tisdale bevestigde tenminste dat zij en Efron dicht bij elkaar blijven met elkaar, wat een genot moet zijn voor de fans.

Aanbevolen: