Een update over alle kinderen van Dr. Dre

Inhoudsopgave:

Een update over alle kinderen van Dr. Dre
Een update over alle kinderen van Dr. Dre
Anonim

Alle ogen zijn gericht op Dr. Dre nadat de muziekmagnaat ervan werd beschuldigd een doodgewone vader te zijn. Een van zijn kinderen is naar voren gekomen om te verklaren dat ze met armoede wordt geconfronteerd en dat haar vader, met een vermogen van meer dan $ 821 miljoen, niet bepaald haar te hulp schiet. Dit zorgde ervoor dat fans een beetje dieper graven om erachter te komen waar dat verhaal over ging en hen ertoe aanzette enkele andere schokkende details over Dr. Dre te ontdekken.

Nieuwskanalen hebben gemeld dat de buitengewone producer zeven kinderen heeft verwekt bij vijf verschillende vrouwen, en fans willen alle details over elk van zijn kinderen ontdekken. Dit is wat er is ontdekt over wat alle kinderen van Dr. Dre hebben uitgespookt…

8 Curtis Young zit in de muziekscene

Dr. Dre werd voor het eerst vader toen hij zelf nog maar een jonge man was. Hij zat op de middelbare school toen hij zijn eerste zoon verwekte, genaamd Curtis. De twee waren echter van elkaar vervreemd en hadden zelfs nooit de kans om elkaar persoonlijk te ontmoeten totdat Curtis 20 jaar oud was en zelf al een volwassen man. Sinds de hereniging is Curtis in de voetsporen van zijn vader getreden en heeft hij zich ondergedompeld in de muziekindustrie. Hij is vooral bekend onder zijn rapnaam 'Hood Surgeon'.

7 Andre Young Jr. overleden

Dre's vierde geboren kind heette Andre R Young Jr, en helaas verloor hij zijn leven na een accidentele overdosis drugs in 2008. De tragedie sloeg toe nadat hij op een avond uitging met vrienden. Hij keerde terug naar het huis dat hij deelde met zijn moeder en ging slapen, maar hij werd nooit wakker. Ze vond hem de volgende dag in zijn bed en was niet in staat om hem te reanimeren. De lijkschouwer uit Los Angeles oordeelde dat zijn dood een accidentele overdosis veroorzaakt door heroïne en morfine was.

6 LaTanya is dakloos

LaTanya is het tweede kind van Dr. Dre en ze staat momenteel in de schijnwerpers omdat ze beweert dat ze een zware schuldenlast heeft, dakloos is en momenteel in haar auto woont. Ze kwam naar voren met beschuldigingen dat het team van haar vader haar verhindert om rechtstreeks contact met hem op te nemen, en dat ze herhaaldelijk om financiële hulp heeft gevraagd, die Dr. Dre vroeger gaf, maar om de een of andere reden is gestopt.

Fans kwamen op voor de verdediging van de 38-jarige moeder van vier kinderen en haalden uit naar Dr. Dre omdat hij op zo'n enorm fortuin zat terwijl hij weigerde zijn kind te helpen. Om het nog erger te maken, zegt ze dat haar kinderen hun grootvader nooit hebben ontmoet en dat het team van Dr. Dre haar vertelde dat ze werd genegeerd en financieel verwaarloosd, omdat ze met de pers over haar vader had gesproken.

5 Marcel Young blijft weg van The Fame Game

The Sun meldt dat het middelste kind van Dr. Dre Marcel Young heet en dat hij vandaag 29 jaar oud is. Hij is de halfbroer van LaTanya en gezien zijn absenteïsme in de online wereld, lijkt het erop dat hij liever uit de schijnwerpers blijft. Hoewel het onduidelijk blijft wat hij nastreeft wat betreft een carrière in zijn volwassen leven, wordt aangenomen dat de muziekindustrie zijn naam niet heeft genoemd.

4 Truice Young

Truice Young is een van de jongste kinderen van Dr. Dre en is het eerste kind dat hij deelde met Nicole Young. Hij is 23 jaar oud en er is niet veel bekend over Truice, afgezien van het feit dat hij aan de Universiteit van South Carolina heeft gestudeerd. Hij studeerde af met indrukwekkende cijfers in 2020 en dook terug in afzondering. Hij onderhoudt niet alleen een relatie met zijn vader, maar de twee lijken erg hecht, vooral nadat de media lucht kregen van het feit dat ze eropuit gingen om bijpassende tatoeages te laten zetten.

3 Echt jong zit in de filmindustrie

Truly Young is misschien pas 19 jaar oud, maar ze is goed op weg naar een zeer lucratieve en zeer succesvolle carrière in de filmindustrie. Ze heeft zich hartstochtelijk in de filmindustrie gestort en bracht veel van haar tijd door met studeren aan de filmschool van de University of Southern California. Heeft echt duidelijk de steun van haar vader, en de twee lijken een zeer hechte band met elkaar te hebben. Dr. Dre pochte over haar succes op zijn Instagram-account en maakte zelfs grapjes over het schoolschandaal van Lori Loughlin en Mossimo Giannulli door te zeggen dat ze het "helemaal alleen deed zonder gevangenisstraf".

2 Tyra Young is een mysterie

Een van de kinderen van Dr. Dre, Tyra Young, is een absoluut mysterie. Ze is door de jaren heen door verschillende nieuwsmedia uitgeroepen tot zijn dochter, maar het is nooit duidelijk geweest wie haar moeder is. Tyra blijft uit de pers, maar leidt naar verluidt een redelijk blootgestelde levensstijl. Ze is een actrice en tv-producent die vooral bekend is vanwege haar bijdragen aan de show Take 6 en de film Ropes Of Silicon.

1 Ashley en Latoya zijn MIA

Ashley en Latoya zijn de kinderen van Dr. Dre en delen dezelfde moeder als LaTanya. Hun moeder vroeg om kinderbijslag voor alle drie de kinderen, maar vreemd genoeg vroeg Dr. Dre heeft alleen zijn vaderschapsstatus geaccepteerd waar LaTanya bij betrokken is. Ashley en Latoya blijven zijn mysterie, 'geheime' kinderen waarover niet vaak wordt gesproken. In alle opzichten wordt aangenomen dat ze geen band of relatie hebben met Dr. Dre.

Aanbevolen: